• Stránka 1 z 1
Ejvinko a jeho komplexy... :)
Zdravím. Je normálne, ak Awee HLSA JB serverov nevedel jedno zo základných pravidiel?
Bol som simon. Hrala sa mapa JB_RUSH. Chcel som dať zábavné kolo, bohužiaľ Awee mi polku z nich povraždil, kôli takým banalitám ako je doplňovanie atd... Pane ejvi, ty neber tu hru doslovne... lebo podľa toho čo si predviedol... fuuuu... No k veci,,,, keďže mi tam polku zebričiek vyvraždil, tak som povedal "Parise choď PROSÍM do zbrojnice, choď ju strážiť"... následne ma hodil o zem
zbanoval 2 ďalšie CT za to, že mu nadávali a kus ma obhajovali ... Okej, ďalej keď som mu napísal, že som ho tam poslal lebo som chcel postaviť atrakciu, tak mi napísal "a koko to zajima? mel si ji stavet"... Povedzte mi, či sa tento admin zachoval dobre... 
Bol som simon. Hrala sa mapa JB_RUSH. Chcel som dať zábavné kolo, bohužiaľ Awee mi polku z nich povraždil, kôli takým banalitám ako je doplňovanie atd... Pane ejvi, ty neber tu hru doslovne... lebo podľa toho čo si predviedol... fuuuu... No k veci,,,, keďže mi tam polku zebričiek vyvraždil, tak som povedal "Parise choď PROSÍM do zbrojnice, choď ju strážiť"... následne ma hodil o zem

-dingi
ex-admin all JB´s
ex-admin minecraft Heroes XP
ex-admin all JB´s
ex-admin minecraft Heroes XP
-
Potato20 - Mistr
Ejvinko a jeho komplexy... :)
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Ejvinko a jeho komplexy... :)