• Stránka 1 z 1
Zvuk
Ahoj,
Chcel by som sa spýtať či je niečo také možné že by som pri hre počul len kroky hráčov a strelbu
Ďakujem

Chcel by som sa spýtať či je niečo také možné že by som pri hre počul len kroky hráčov a strelbu

Ďakujem

Pokiaľ budete rybu súdiť podľa jej schopnosti šplhať na strom, tak bude celý život veriť tomu, že je hlúpa.
Albert Einstein
Think like CriTicaL.
Albert Einstein
Think like CriTicaL.
-
CriTicaL - Zkušený
Re: Zvuk
Ja som myslel skôr úplne eliminovať ostatné zvuky ako napr. ked ma niekto killingspree nebo tak neco.
Čo mi napadlo bolo že by som skúsil vymazať časť soundu z cstrike
ďakujem
Čo mi napadlo bolo že by som skúsil vymazať časť soundu z cstrike

ďakujem

Pokiaľ budete rybu súdiť podľa jej schopnosti šplhať na strom, tak bude celý život veriť tomu, že je hlúpa.
Albert Einstein
Think like CriTicaL.
Albert Einstein
Think like CriTicaL.
-
CriTicaL - Zkušený
Re: Zvuk
Ano, budem počuť dosť xD ale po 10 sek nebudem počuť nič lebo ohluchnem

Lenže keď zvýšim efekty tak sa s tým aj zvýši hlasitosť hlasu ktorý hovorím to s tym killingspree
Ale teraz mi napadlo že keď to vymažem a v .cfg zmením cl_allowdownload na 0 tak s5 asi sťahovať nebude že

Každopádne ak by niekoo napadlo lepšie riešenie prosím napíšte

Lenže keď zvýšim efekty tak sa s tým aj zvýši hlasitosť hlasu ktorý hovorím to s tym killingspree

Ale teraz mi napadlo že keď to vymažem a v .cfg zmením cl_allowdownload na 0 tak s5 asi sťahovať nebude že

Každopádne ak by niekoo napadlo lepšie riešenie prosím napíšte

Albert Einstein
Think like CriTicaL.
Albert Einstein
Think like CriTicaL.
-
CriTicaL - Zkušený
• Stránka 1 z 1