• Stránka 1 z 1
Single Hranie s modmi
Zdravim poradite mi ako si mozem sam zahrat nejaky mod iba s botmi? napriklad ked nikto v noci neni online a chcem len tak poskusat alebo potrenovat. Mam steam verziu CSka (nwm ci je to podstatne) Zatial som zistil ako si nainstalovat a pridat botov ale akosi som nezistil ako si nainstalujem a spustim mod. Napriklad chcem hrat Paintball mod na mape CS_Assault s 19botmi (10v10) ako sa to da? Vdaka 

Procesor:Intel Core i7-4930K
Graficka Karta:Dual (2x) MSI GTX 780 Ti Gaming 3G
RAM:32 gb 1600 Mhz
HDD:Seagate Desktop HDD 4TB + Intel DC S3500 600GB SSD
ZDROJ:Corsair AX1200i
CHLADIČ:NOCTUA NH-D14
SKRIŇA:Zalman GS1200
CENA: XXXX€
-
Tituss - Amatér
Single Hranie s modmi
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Single Hranie s modmi
Tak prvně si musíš nainstaloval Amx Mod X plugin, který stáhne zde -> http://www.amxmodx.org/dl.php?filename=amxmodx-installer-1.8.2.exe
Poté co ho nainstaluje správně, kdyžtak pokud nevíš jak tak napiš a pošlu ti nějaké video. Tak si stáhne mod Paintball mod, který když správně vložíš ty pluginy, tak když zapneš single player, tak budeš moc hrát mod Paintball...
Pokud nevíš, kde stáhne ty mody, tak napiš a já ti pošlu odkazy
Poté co ho nainstaluje správně, kdyžtak pokud nevíš jak tak napiš a pošlu ti nějaké video. Tak si stáhne mod Paintball mod, který když správně vložíš ty pluginy, tak když zapneš single player, tak budeš moc hrát mod Paintball...
Pokud nevíš, kde stáhne ty mody, tak napiš a já ti pošlu odkazy

"Ží tak, aby si ve stáří nemusel říkat „Co by se stalo, kdybych udělal to a to ...“ "

-
Sigmor - Drbna
Re: Single Hranie s modmi
Na takéto veci slúžia forumy ktoré si ľahko vygoogliš
VETERÁN !!!
ex
CS SUPPORT KAPITAN
HLSA PUBLIC
ex
CS SUPPORT KAPITAN
HLSA PUBLIC
-