• Stránka 1 z 1
notebook
Ahojte, čo hovoríte na tento notebook http://www.alza.sk/lenovo-ideapad-g500- ... 481168.htm ? Chcel by som počuť vašu recenziu/názor na tento notebook či ste ho vlastnili boli sním spokojný atd. .
-
StopFake - Spamer
Re: notebook
Ahoj, za tú cenu veľmi dobrý NTB, dobré CPU, GPU, aj HDD, výzor, WI-FI, BT, proste všetko, čo má mať herný NTB. Za tú cenu dobrý NTB, no ako vždy píšem pri kúpe NTB, za tú cenu, čo kúpiš NTB, kúpiš aj 2x výkonnejší PC. Len mi chýba podsvietená klávesnica.

-
lcboss - Profesionál
Chcel som si ho kupit, no našiel som za podobnu cenu o troška lepšie, ale určite je to dobrá volba.
Generálny tajomník zombie.
http://www.youtube.com/watch?v=buVta82W5p4
http://www.youtube.com/watch?v=buVta82W5p4
-
Niggas - CS 1.6 HLSA
lcboss píše:Ahoj, za tú cenu veľmi dobrý NTB, dobré CPU, GPU, aj HDD, výzor, WI-FI, BT, proste všetko, čo má mať herný NTB. Za tú cenu dobrý NTB, no ako vždy píšem pri kúpe NTB, za tú cenu, čo kúpiš NTB, kúpiš aj 2x výkonnejší PC. Len mi chýba podsvietená klávesnica.
keď sa ti chce hoď mi sem i niaky dobrý stolný pc do tej ceny

+ s alzou moc skúseností nemám je tam napísané predaj skončil niekedy sa to doplní bo nadobro ?
-
StopFake - Spamer
Za tu cenu bych určitě sehnal lepší, ale i tak je to vskutku dobrý NTB.
Život jde kupředu, kdo mu nestačí, zůstává sám...
-
IhneD - Kolemjdoucí
IhneD píše:Za tu cenu bych určitě sehnal lepší, ale i tak je to vskutku dobrý NTB.
link

-
StopFake - Spamer
Skutčně dobrý NTB. Poměr výkon/cena se zde parádně vykompenzují. Já bych do něj šel.
Jen mám trochu strach, že při zátěži ten NTB budeš moct využívat jako přímotop. K AMD grafice opravdu doporučuji přikoupit i chl. podložku z vlastní zkušenosti. (tu v odkazu mám já a jsem spokojený na nejvyšši míru..., samozřejmě i U2 je dobrá, akorát nepodporuje regulaci otáček)
Jen mám trochu strach, že při zátěži ten NTB budeš moct využívat jako přímotop. K AMD grafice opravdu doporučuji přikoupit i chl. podložku z vlastní zkušenosti. (tu v odkazu mám já a jsem spokojený na nejvyšši míru..., samozřejmě i U2 je dobrá, akorát nepodporuje regulaci otáček)
-
PajaS - Drbna
Uz ked si mamkup NTB na hranie tak jedina volbaje od MSI... tomu sa nevyrovna ziadny ntb ... ale osobne volim zostavu.. 

]
-
pato8520 - Pokročilý
pato8520 píše:Uz ked si mamkup NTB na hranie tak jedina volbaje od MSI... tomu sa nevyrovna ziadny ntb ... ale osobne volim zostavu..
MSI notebookum se vyrovna možná i Acer

-
MultiCrafer - Spamerův sluha
PajaS píše:Skutčně dobrý NTB. Poměr výkon/cena se zde parádně vykompenzují. Já bych do něj šel.
chl. podložku mám takže tak.
-
StopFake - Spamer
Ďakujem za odpovede topic si locknem.
-
StopFake - Spamer
• Stránka 1 z 1