• Stránka 1 z 1
Furieny a jejich "super" upgrady...
Zdravím...
Já tu mám "menší" připomínku k těm změnám na furienech...
Fakt jsem 2 dny nechtěl být sprostej, ale tohle sakra nejde. Větší blbost tam fakt přidána být nemohla.. Jako s Nesmrtkou jen na 4 sekundy souhlasím, se slevněním Famase na 60$ souhlasím, ale ty sleepguny místo FUN kol.. To je největší blbost, která sem mohla být přidána, obzvlášť když na některých furienech je to ještě "podělané" tak, že je FUN kolo a do toho mě ještě oslepují sleepguny.. A taky to, že těch sleepgun je až móóc.. Jako když to každé kolo dostanou 2 lidi, když jsou v teamu dohromady jen 4 lidi? To jako vážně? Neřeknu, když to každé druhé nebo třetí kolo dostane 1 člověk, ale tolik? To celé kolo mám černou obrazovku a v chatu jen vidím: "Hráč [blablabla] oslepil hráče [blablabla]" Tak to fakt nejde... Já s tímhle zásadně nesouhlasím, fakt nevím, jak jste na toto vůbec přišli..
Já bych to leda dal tak, že každé 3. kolo sleep/slow gunu dostane 1 hráč.. Protože na mě fakt létají 4 furieni se sleepgunou a já pak jen čtu chat, jak mě všichni 4 oslepují.. Já bych tohle fakt nezanedbával, předem děkuji za odpověď..
(A jestli mě HeroYi pořád nemáš rád, tak to zkus v odpovědích nějak zatajit.
)
by: McLuck#;
Já tu mám "menší" připomínku k těm změnám na furienech...
Fakt jsem 2 dny nechtěl být sprostej, ale tohle sakra nejde. Větší blbost tam fakt přidána být nemohla.. Jako s Nesmrtkou jen na 4 sekundy souhlasím, se slevněním Famase na 60$ souhlasím, ale ty sleepguny místo FUN kol.. To je největší blbost, která sem mohla být přidána, obzvlášť když na některých furienech je to ještě "podělané" tak, že je FUN kolo a do toho mě ještě oslepují sleepguny.. A taky to, že těch sleepgun je až móóc.. Jako když to každé kolo dostanou 2 lidi, když jsou v teamu dohromady jen 4 lidi? To jako vážně? Neřeknu, když to každé druhé nebo třetí kolo dostane 1 člověk, ale tolik? To celé kolo mám černou obrazovku a v chatu jen vidím: "Hráč [blablabla] oslepil hráče [blablabla]" Tak to fakt nejde... Já s tímhle zásadně nesouhlasím, fakt nevím, jak jste na toto vůbec přišli..

(A jestli mě HeroYi pořád nemáš rád, tak to zkus v odpovědích nějak zatajit.

by: McLuck#;
-
F0LP3 - Amatér
Furieny a jejich "super" upgrady...
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Furieny a jejich "super" upgrady...
Respektive v čem potřebuješ pomoct ?
Tady si v sekci Rady a Návody..
Toto si řešte, jak už bylo mnohokrát napsané ve Furien serverech: new/#viewforum.php?f=597
Tady si v sekci Rady a Návody..
Toto si řešte, jak už bylo mnohokrát napsané ve Furien serverech: new/#viewforum.php?f=597
CS 1.6 EX ADMIN
PUBLIC SEKCE
AIM SEKCE
MEDAILE ZA AIM NA U2 A ST
EVIP HRÁČ:
Public 1/
Public 2/
DustMaps
AimMaps
VIP:TEAMSPEAK 3
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Raz,Dva,Tri,Raz,Dva,Tri, flow,skill,technika,přesnost.Raz,Dva,Tri,Raz,Dva,Tri, nabít náboj zamierit HeadShot.
PUBLIC SEKCE
AIM SEKCE
MEDAILE ZA AIM NA U2 A ST
EVIP HRÁČ:
Public 1/
Public 2/
DustMaps
AimMaps
VIP:TEAMSPEAK 3
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Raz,Dva,Tri,Raz,Dva,Tri, flow,skill,technika,přesnost.Raz,Dva,Tri,Raz,Dva,Tri, nabít náboj zamierit HeadShot.
-
NaVry - Drbna
Re: Furieny a jejich "super" upgrady...
LOCK....
Baguette-lukas2103
Baguette-lukas2103
Baguette-lukas2103
On to nevie tak pochopiť ako to ja chcem povedať
Baguette-lukas2103
Baguette-lukas2103
On to nevie tak pochopiť ako to ja chcem povedať
-