Hijacked steam

Příspěvekod GOT2LUVU » 04 led 2014, 01:24

Ahoj všetkým...

Dňa 31.1.2013 asi o 12 dopoludnia som prišiel o svoj steam účet...Neviem ako k tomu mohlo prísť,ale pár známych mi povedalo,že som bol vraj terčom ?HIJACKEROV?,ktorý niečo takéto dokážu...

Ja by som sa chcel spýtať či je možné nejako ten steam účet získať späť alebo sa so mnou mohol niekto (kto sa v takejto situácii ocitol) podeliť o svoje skúsenosti prípadne ako postupol pri snahe (úspešnej) získať svoj účeť späť..
nemám už k dispozícii e-mail,na ktorom bol steam zaregistrovaný,pretože aj to dokázali zmeniť :?

Ďakujem vám za rady :-)
GOT2LUVU
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Hijacked steam

od Rumcajz » 04 led 2014, 01:24

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Hijacked steam

Příspěvekod Sexy3832 » 10 úno 2014, 21:35

Skús si ho obnoviť alebo napíš Nevinnej ;) tá ti určite poradí ona vie všetko ;)
Sexy3832
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod FreestylerJB » 10 úno 2014, 23:29

Pokiaľ nemáš ani ten e-mail myslím, že zo steamom sa môžes rozlúčiť :/ takýchto prípadov je veľa...nedávno kamarátke takto šrácko z švajčiarska jej ukradol a zmenil aj heslo aj email...skúšala písať na ten steam support no povedali jej, že ak nemá email tak nič s tým nespravia...ale skúsiť to môžeš ;) väčšinou sa takéto krádeže stávaju ak sa na steam prihlasuješ na iných PC, v internetovej kaviarni atak podobne...
Obrázek
Bývalý:
CS 1.6 Server Admin (potom admin)
(ZM/JB/COD)

Redaktor
PC Support
DJ Fero
Odchod dobrovoľný :)
FreestylerJB
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod R4gn4r0K » 11 úno 2014, 08:20

spat ho dostanes jedine ak mas cd s CS a nalepenym CD-key... inak bez emailu nemas sancu (aj ked by tu bola este jedna, ked si ho kupoval kreditkou, alebo dokupoval hry pomocou kreditky, tak by to mali podla udajov vediet dostopovat).
hlupa otazka si vyzaduje hlupu odopoved... Ani Chuck Norris nezodpovedal vsekty hlupe otazky od uzivatelov GS...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
https://www.wgmods.eu
R4gn4r0K
PC Support
PC Support

Příspěvekod nemuzunick » 11 úno 2014, 10:23

Steam můžeš dostat zpátky, pokud jsi ho koupil společně s nějakou hrou na CD/DVD. Stačí pak napsat na podporu, kam připojíš fotku té hry, CD Klíče a vedle CD klíče ještě musíš dopsat ID tvojí žádosti (ověření aktuality a pravosti). Takto jsem před půl rokem dostal steam zpět já :)
JailBreak admin
Porušování Pravidel sekce JB
nemuzunick
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod Mattonius » 11 úno 2014, 13:37

Můj starý steam mi rovněž ukradli, ikdyž původně moji chybou. Měl jsem koupený cs 1.6 ještě v krabičce a bylo to bez problému, napsal jsem tam a za 3 dny mě přišlo nové heslo a steam byl vrácen zpět ( I s jednou hrou navíc, kterou na to mezitím někdo dal) :-D

edit by freestyler: :D :D tak to si lucker :D
Obrázek
- Bývalý GG HLSA. Dnes už CS už nehraji.
- Potřebuješ pomoci nebo poradit? Máš dotaz ohledně Gungame serverů? Napiš mi.
Mattonius
Mistr
Mistr

Příspěvekod PatrikCZ » 01 bře 2014, 00:36

Neaktivní topic.

LOCK
Obrázek
Obrázek
PatrikCZ
Drbna
Drbna