• Stránka 1 z 2 • 1, 2
Nepřehledný hlstats
NEvím jestli se to zdá jen mě ale ten hlstats je oproti psychostatu s prrominutím na hovno a hodně nepřehlednej
vím že se třeba musel vyměnit a že si časem zvyknem jako Forum které mě hodně dlouho trvalo než sem si zvykl Ale ten hlstats je takový nepřehledný a navíc píše že jsem z NOvého bydžova což sem nevěděl že něco takového existuje????
Navíc tam jsou políčka třeba clan nebo email co nejdou doplnit a ten program to asi sám nenahraje tak k čemu to tam je?
Prostě oproti Psychostatu je toto jen Demo.
vím že se třeba musel vyměnit a že si časem zvyknem jako Forum které mě hodně dlouho trvalo než sem si zvykl Ale ten hlstats je takový nepřehledný a navíc píše že jsem z NOvého bydžova což sem nevěděl že něco takového existuje????
Navíc tam jsou políčka třeba clan nebo email co nejdou doplnit a ten program to asi sám nenahraje tak k čemu to tam je?
Prostě oproti Psychostatu je toto jen Demo.
-
dolik - Pokročilý
Nepřehledný hlstats
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Nepřehledný hlstats
Suhlasim s tebou ze niektore veci su tam nefunkcne.. ale na druhu stranu som sa tam vzdy vyznal.
-
Delian - Zkušený
Tak ako v pohode sá tam dá orientovať ale si myslím že zas to neni také strašné 

" Je Jedno jaku nosíš masku, pod maskou sme všetci rovnaký hľadáme lásku "
*boss -b3niT0-:) alias *Benito
[CS 1.6] -- MasterPlayer
[Webnode] -- Blogger
*boss -b3niT0-:) alias *Benito

-
Benito - Kazatelův učeň
Až do dneška sem se v tom taky nevyznal, ale když si s tím budeš chvíly hrát , tak na to příjdeš, ale psychostats se mi teda líbyl víc 

-
k0k41n - Amatér
Prehľadnejšie možno, ale s tým že psychostats bolo lepšie nesúhlasím, možno je v hlstats pár vecí čo nefunguje, ale v konečnom dôsledku je tam určite viac možností ako v psychostats. Čo sa týka hráčov, oproti psychostats je možno rozdiel v to že rank nie je z jedneho serveru ale zo všetkých, čo sa týka adminov má hlstats veľa výhod.

-
cokohodotoho - Kazatelův učeň
Mne to tiež robilo problémy, radšej by som chcel starý.
-
Abi - Pokročilý
Přesně tak taky mi to připadá strašně nepřehledné a chaotické. Chce to buď barevné označení nebo jiné uspořádání.
-
SpaweNick - Zkušený
Taky mi to připadá dost nepřehledné, ale bude to spíše o zvyku.
-
pes52 - Kolemjdoucí
Ahoj. Ono sa ti len zda, ze je to neprehladnejsie, pretoze HlStats obsahuje ovela viac informacii ako Psychostats. Ked sa vsak v tom zorientujes, zistis, ze to je vyborna vec, kedze sa ti do jedneho Hlstats zaznamenava vsetka aktivata zo serverov v danej sekcii, pricom kebyze hras napr na 10 pub serveroch by si mal 10 psychostatov.
Dalej tam mas mnostvo oceneni, ktore mozes ziskat a podobne veci.
Miesto odkial si sa urcuje na zaklade tvojej IP adresy. Ostatne informacie si nemozete vyplnit sami, ale v tom neni ziaden rozdiel oproti PS, tiez ste to nemohli editovat
Dalej mozes v HlStats sledovat aj aktivitu ludi na serveroch. Ukazuje ti aktualny chat na servery, pocet hracov, fragy a podobne veci.
Dalsia vec, ak ste nejaky klan a pouzivate rovnaky klantag, tak vas HlStats rozozna a dokaze vam ukazat aj klanove statistiky.
Cize vsetko je len o sile zvyku
Dalej tam mas mnostvo oceneni, ktore mozes ziskat a podobne veci.
Miesto odkial si sa urcuje na zaklade tvojej IP adresy. Ostatne informacie si nemozete vyplnit sami, ale v tom neni ziaden rozdiel oproti PS, tiez ste to nemohli editovat

Dalej mozes v HlStats sledovat aj aktivitu ludi na serveroch. Ukazuje ti aktualny chat na servery, pocet hracov, fragy a podobne veci.
Dalsia vec, ak ste nejaky klan a pouzivate rovnaky klantag, tak vas HlStats rozozna a dokaze vam ukazat aj klanove statistiky.
Cize vsetko je len o sile zvyku

-
PEto - Vedení Gamesites.cz
Mě by hrozně zajímalo proč mi to tam ukazuje. Location: Ceska, Czech Republic

Sem z Prahy a ne z Ceska co ani nevim co je
že by Česká Třebová? 

Sem z Prahy a ne z Ceska co ani nevim co je

Starej profil, nepiš mi
New → Dies
New → Dies
-
Diesko - Profesionál
Mimochodem, mohl by ti někdo ideálně nakreslit návod, jak najít historii hráče v chatu? Umím vyhledat podle slova, ale podle hráče ne. Když dám do Googlu např. Ceco Chat History Gamesites tak hned první link je to co hledám, ale ze statů se k tomu neumím proklikat...Děkuju 
A statistiky jsou boží! Když jako admin potřebuješ vykázat aktivitu máš celou sekci v jednom a nemusíš shánět linky jak šílenej, dají se tam zpětně dohledat urážky...

A statistiky jsou boží! Když jako admin potřebuješ vykázat aktivitu máš celou sekci v jednom a nemusíš shánět linky jak šílenej, dají se tam zpětně dohledat urážky...

Garrett
AIM STAR
STEAM_0:0:48078869
Ex. Aim, War3ft, JB&Knife admin.
Spettro, Ilnear, SKEJTY, JesusChrist a mnozí další. Ano, i admini cheatují. Noaco ;-*
AIM STAR
STEAM_0:0:48078869
Ex. Aim, War3ft, JB&Knife admin.
Spettro, Ilnear, SKEJTY, JesusChrist a mnozí další. Ano, i admini cheatují. Noaco ;-*
-
eryteemo - Zkušený
staci si rozkliknut hraca, vpravo mas Statistics Summary a pod nimi mas History. Tam len kliknes na Chat a je to.
-
PEto - Vedení Gamesites.cz
Určite to je lepší a to z dúvodu toho chat history. Aspon adminy nemusí prohledávat logy , je tam dokonce i filter... pak je tam vše potrebné a je tam jak ríkají ostatní tych možností víc
takže za mne like 

-
Elwyn - Mistr Yoda
Mne sa tento páči aj keď by som tam niečo zmenil.
Ale je fajn
Ale je fajn

-
ChroBaciK23 - Pokročilý
• Stránka 1 z 2 • 1, 2