• Stránka 1 z 1
Ban Menu
Čaute,
neviem prečo, ale nejde mi banovať. Keď kliknem na hráča, ktoré ho chcem zabanovať, nezobrazí nič, zatvorí sa celé banovacie menu. Pretrváva to už celý deň. Viete prosím Vás riešenie?
e. by Slovak131: Ono je to len bug, niekedy staci pockat a vrati sa to do normalu, mne to tiez robilo.
neviem prečo, ale nejde mi banovať. Keď kliknem na hráča, ktoré ho chcem zabanovať, nezobrazí nič, zatvorí sa celé banovacie menu. Pretrváva to už celý deň. Viete prosím Vás riešenie?
e. by Slovak131: Ono je to len bug, niekedy staci pockat a vrati sa to do normalu, mne to tiez robilo.
-
gump497 - Zkušený
Re: Ban Menu
Zdravím, na akom serveri ti to robí? Môžeš kickovať?
Ak ti to robí len na jednom serveri a na tom serveri môžeš kickovať tak je to bug.
Dnes ráno sa mi stalo to isté. Resetoval som steam. Potom som šiel hrať na iné serveri. Po pár hodinách to prestalo.
Takže len vyčkaj. S pozdravom MikosS
Ak ti to robí len na jednom serveri a na tom serveri môžeš kickovať tak je to bug.
Dnes ráno sa mi stalo to isté. Resetoval som steam. Potom som šiel hrať na iné serveri. Po pár hodinách to prestalo.
Takže len vyčkaj. S pozdravom MikosS
Horacio - Múdry muž vie, že v dobách mieru, sa pripravuje na vojnu.
-
MikosS - Spamerův sluha
Robí mi to na ZM Blood #3. Reštartoval som celý PC a na žiadnom serveri som nebol a robí mi to už od rána. a Díky
-
gump497 - Zkušený
V poriadku. Ešte mi povec či ti to robí aj na inom serveri. Ak ti to nebude robiť, zásadne len vyčkaj.
-
MikosS - Spamerův sluha
Bol som na Chronic #1 a tam je to ide v pohode. A tie kicky idú.
-
gump497 - Zkušený
Takže ako som písal. Hraj napríklad na ZM Chronic #1 nejaký ten čas. Potom sa následne vráť na server a už by ti to malo ísť rovnako ako aj mne dnes ráno. S pozdravom MikosS.
-
MikosS - Spamerův sluha
Vyřešené ...
LOCK
LOCK

"Ží tak, aby si ve stáří nemusel říkat „Co by se stalo, kdybych udělal to a to ...“ "

-
Sigmor - Drbna
• Stránka 1 z 1