CCleaner

Příspěvekod Maekon » 04 bře 2014, 16:16

Ahoj, určitě mnoho z Vás tenhle prográmek zná. Používám ho hodně dlouho, řadu měsíců, ale až teď se mi tu objevil menší problém. CCleanerem jsem promazával staré nepoužívané aplikace, vyčistil disky atd.. Potom přišla řada na registry, všechno proběhlo v pořádku. Další den jsem to zkusil znova, stále v pořádku, ale už tam byl jeden register který když jsem smazal, tak se znovu při dalším hledání objevil v listu registrů na vymazání. Ručně jsem ho nijak v počítači nenašel, VÍM že v počítači by už dávno neměl existovat, ale vadí mi že mi ho CCleaner stále vypisuje jako nabízející se pro vymazaní.. Tak teď se supporti ukažte, ručně dohledat nijak nejde, reinstall CC taky nepomohl. Ten register prostě neexistuje, ale stále je v nabídce na vymazaní..
Procesor : Intel Core i7 / čtyřjádro / 8M Cache / 3.9GHz při přetaktování až 4.5 GHz
Operační pamět : 32GB / 1600 Mhz / DDR3
Disky : 3TB / 256GB SSD / Ot. 7 200
Grafika : NVIDIA GeForce GTX 780 / 3GB
Operační systém : Windows 10
Maekon
Profesionál
Profesionál

CCleaner

od Rumcajz » 04 bře 2014, 16:16

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: CCleaner

Příspěvekod R4gn4r0K » 04 bře 2014, 18:02

Maekon píše:Ahoj, určitě mnoho z Vás tenhle prográmek zná. Používám ho hodně dlouho, řadu měsíců, ale až teď se mi tu objevil menší problém. CCleanerem jsem promazával staré nepoužívané aplikace, vyčistil disky atd.. Potom přišla řada na registry, všechno proběhlo v pořádku. Další den jsem to zkusil znova, stále v pořádku, ale už tam byl jeden register který když jsem smazal, tak se znovu při dalším hledání objevil v listu registrů na vymazání. Ručně jsem ho nijak v počítači nenašel, VÍM že v počítači by už dávno neměl existovat, ale vadí mi že mi ho CCleaner stále vypisuje jako nabízející se pro vymazaní.. Tak teď se supporti ukažte, ručně dohledat nijak nejde, reinstall CC taky nepomohl. Ten register prostě neexistuje, ale stále je v nabídce na vymazaní..

pekne si to napisal, ale:
1. ziadny ss z ccleaneru, ani z regeditu smerujuceho na danu vetvu
2. netvori si ccleaner nejaku db problemov ?
hlupa otazka si vyzaduje hlupu odopoved... Ani Chuck Norris nezodpovedal vsekty hlupe otazky od uzivatelov GS...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
https://www.wgmods.eu
R4gn4r0K
PC Support
PC Support

Příspěvekod Maekon » 04 bře 2014, 18:46

Omlouvám se, úplně jsem ten ss opomněl, tu je http://www.pictureup.cz/verejne/486588-bez-n%C3%A1zvu. Prostě pokaždé když kliknu na "Opravit" a následně na "vymazat registr" tak to napíše, že vše v pořádku vymazáno, ale jakmile kliknu na "hledej problémy" tak mi to tam najde ten registr, který to před chvílí smazalo. JSEM SI NAPROSTO JIST, že je to ten stejný registr, ani jediné písmenko není jiné. Zkoušel jsem již mnoho věcí, nic mi nepomohlo, registr v počítači není nikde jinde k nalezení než v CC.. Docela dost mi to vadí, nevím jak může program ukazovat něco co je dávno odstraněno, pokud někdo ví jak tento problém aspoň částečně opravit, budu rád za každou radu, dokonce i já tu jsem v koncích..
Procesor : Intel Core i7 / čtyřjádro / 8M Cache / 3.9GHz při přetaktování až 4.5 GHz
Maekon
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod R4gn4r0K » 04 bře 2014, 18:54

Maekon píše:Omlouvám se, úplně jsem ten ss opomněl, tu je http://www.pictureup.cz/verejne/486588-bez-n%C3%A1zvu. Prostě pokaždé když kliknu na "Opravit" a následně na "vymazat registr" tak to napíše, že vše v pořádku vymazáno, ale jakmile kliknu na "hledej problémy" tak mi to tam najde ten registr, který to před chvílí smazalo. JSEM SI NAPROSTO JIST, že je to ten stejný registr, ani jediné písmenko není jiné. Zkoušel jsem již mnoho věcí, nic mi nepomohlo, registr v počítači není nikde jinde k nalezení než v CC.. Docela dost mi to vadí, nevím jak může program ukazovat něco co je dávno odstraněno, pokud někdo ví jak tento problém aspoň částečně opravit, budu rád za každou radu, dokonce i já tu jsem v koncích..

hod este screen z regeditu s danou cestou a inak tu to mas troska rozobrate... http://www.eightforums.com/general-supp ... eaner.html ide o false positive, nakolko je to standardny ole objekt...
hlupa otazka si vyzaduje hlupu odopoved... Ani Chuck Norris nezodpovedal vsekty hlupe otazky od uzivatelov GS...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
R4gn4r0K
PC Support
PC Support

Příspěvekod Maekon » 04 bře 2014, 19:11

Tak to je super :), myslel jsem, že to bude problém u mě, ale jak vidím tak to tak není. Tím pádem tu není co řešit.. Předpokládal jsem, že mám něco s regitrama, ale jak tak koukám tak to dám do exclude listu, jelikož tu asi jiné řešení nebude. Při googlovaní jsem na to fórum ani nenarazil, mockrát díky, ani mě nenapadlo googlovat zrovna msdaoru, aspoň že supp. kapitán umí dobře hledat, základ všeho :). Ještě jednou díky, ušetřil si mi dost času. To fórum dost pomohlo :).
Maekon
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod R4gn4r0K » 04 bře 2014, 19:15

vyriesene, LOCK
R4gn4r0K
PC Support
PC Support

Zpět na Vyriešené topicy