Vše ohledně kategorie serverů: JailBreak Servery

Fail

Příspěvekod Hoover » 04 bře 2014, 12:52 VIP

Skúste napísať aké najfailovejšie situácie sa vám na JB stali. Určite sa pobavíme :D

Začnem: Mapa phoenix, votuje sa nová mapa, no v tom vidíme ako vote 4 a 5 ukazuje temple :D Bolo nutné druhé hlasovanie a hádajte aké boli možnosti na vote? Temple a temple. Hmmm, ktorú asi zvolím :D Nakoniec to bolo 50/50 tak bola jedna náhodne vybraná :D
Hoover
Spamer
Spamer

Fail

od Rumcajz » 04 bře 2014, 12:52

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Fail

Příspěvekod Delian » 04 bře 2014, 13:35

Hrala sa mapa crime, ja som bol simon. Šiel som k cele kde sa nachádza zbraň. Borec ju namňa vytiahol a mne ostali 2 hp. Všetkým som rozkázal nech idú na stoly. Povedal som, že si dáme dlhšie kolo a preto som určil staviteľa. Asi po 10 minutách som sa zbavil toľko väzňov, koľko som potreboval a staviteľ stavbu dostaval. Zabudol som, že mám 2HP a zoskočil som dole.. Staviteľ je namňa nasratý ešte dnes :D.
Delian
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Diesko » 04 bře 2014, 21:03

Takových failů už bylo, jen si teď nedokážu vzpomenout na ten největší :D

Max. vám teď můžu říct, že nesnáším kolikrát se mi stalo, že jsem např. přežil invis, koupil jsem si hp a najednou do mě boxuje další lamák a hp zase pryč :D
Kolikrát se mi stalo že jsem si koupil u CT speed a skoro vůbec jsem ho nevyužil, protože T udělali rychlou vzpouru, nebo mě hned po jeho koupi, někdy i při jeho koupi zboxoval, nebo dal nějaký lamák MFK :D

Je toho fakt hodně, pak si vzpomenu :D
Starej profil, nepiš mi
New → Dies
Diesko
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod WARNING » 04 bře 2014, 21:21 VIP

Bol som u teroristov, mal som dosť bodov tak som si povedal, že si kúpim invis. Kúpil som zvon, hneď nato už spomínaný invis a zrazu sa zatvoria cely :D Nakoniec som stihol kúsok toho invisu ale dosť ma to naštvalo :D
Obrázek WARNING!!!
Obrázek [email protected]
WARNING
Mistr
Mistr

Příspěvekod Achilleus » 04 bře 2014, 22:58 VIP

Mam mozna neco podobneho jako warning :D. Napr. Jail_rats. Hned po otevreni cel jsem koupil invis a nikde nebylo ZADNE CT. Nez jsem stihl dojit k nejakemu CT, invis dosel :D. Nebo. Urcite se to stalo vice lidem, ale nastve to. Celou mapu setrim body na posledni kolo a nekdo to posledni kolo da mod :D.
Život je boj, tak bojuj..

STEAM: Achillesツ
Obrázek
Achilleus
Mistr
Mistr

Příspěvekod l0wShine » 05 bře 2014, 08:05

Moje hádam dva najväčšie faili boli keď som grabol hráča u T s prevlekom a pýtal sa ho či má mikrofon. Až som ho hodil o zem mi došlo že je to terorista. :oops:

Ešte väčší fail bol keď som graboval Simona a nechtiac som grabol invis T. To mi bolo ale vtipne lebo som to nechápal, tak som ho po chvilke pustil na zem a asi tym že som ho grabol mu invis zmyzol. To Tčko o tom asi nevedelo a šlo za Simonom jak sliepka. Ten ho potom dostal.... Spametaval som sa z toho hádam celý deň, ako sa mi podarilo grabnuť invis. :shock:
Naše oči nie sú len pozorovatelia, sú aj projektory. Premietajú druhý príbeh pred tým prvým, ktorý pred sebou neustále vidíme.
Autorom tohto scenáru je strach. Strach bude veľkým hráčom vo vašom živote. Sami sa rozhodnete, ako veľkým.
l0wShine
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod Hoover » 05 bře 2014, 13:27 VIP

Vidím že niesom jediný kto sa nejak na*ere :D
Hoover
Spamer
Spamer

Příspěvekod l0wShine » 05 bře 2014, 13:41

HooveR píše:Skúste napísať aké najfailovejšie situácie sa vám na JB stali.

• Nešťastne som sa zalúbil do dievčaťa na JB, zo začiatku to bolo super no posral som to.. Asi môj največší fail (- neúspech) znamosť cez internet.... aj tak jej dakujem a lubim ju. :/ ona to ale urcite vie.. :cry:
Naše oči nie sú len pozorovatelia, sú aj projektory. Premietajú druhý príbeh pred tým prvým, ktorý pred sebou neustále vidíme.
Autorom tohto scenáru je strach. Strach bude veľkým hráčom vo vašom živote. Sami sa rozhodnete, ako veľkým.
l0wShine
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod MiskinShortyx3 » 05 bře 2014, 13:43

l0wShine píše:
HooveR píše:Skúste napísať aké najfailovejšie situácie sa vám na JB stali.

• Nešťastne som sa zalúbil do dievčaťa na JB, zo začiatku to bolo super no posral som to.. Asi môj največší fail (- neúspech) na JB, znamosť cez internet.... aj tak jej dakujem a lubim ju. :/ ona to ale urcite vie.. :cry:

Tak ti treba
Obrázek
Obrázek
Obrázek
MiskinShortyx3
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod WARNING » 05 bře 2014, 15:50 VIP

l0wShine píše:Moje hádam dva najväčšie faili boli keď som grabol hráča u T s prevlekom a pýtal sa ho či má mikrofon. Až som ho hodil o zem mi došlo že je to terorista. :oops:

Ešte väčší fail bol keď som graboval Simona a nechtiac som grabol invis T. To mi bolo ale vtipne lebo som to nechápal, tak som ho po chvilke pustil na zem a asi tym že som ho grabol mu invis zmyzol. To Tčko o tom asi nevedelo a šlo za Simonom jak sliepka. Ten ho potom dostal.... Spametaval som sa z toho hádam celý deň, ako sa mi podarilo grabnuť invis. :shock:

Niečo podobné som videl na servery: chlapec si kúpil prevlek (hrala sa indiana) nasadol na auto a začal zabíjať CTčka. Admin ho chcel grabnúť no včas si to uvedomil :D
Obrázek WARNING!!!
Obrázek [email protected]
WARNING
Mistr
Mistr

Příspěvekod BwernCz » 05 bře 2014, 19:46

1) Po otevreni cel jsem si koupil invis a admin chtel grabnout simona ale grabnul me a zahodil me , tak daleko od ctcek , ze me skoncil :D
- stejna kuriozita ale z pohledu hrace :D
2) no toto nebyl muj fail ale: Tcko mi psalo fk,fk , fk ,fk za to , ze ctcko bylo afk a to tcko , ktery mi spamovalo , ze jsem mu dal fk , tak napsal , ze boxoval na miste :lol: :lol:
Obrázek
BwernCz
Mistr
Mistr

Příspěvekod Diesko » 05 bře 2014, 20:08

Už sem si vzpomněl.

jail_rats - Začíná jeden nový krásný den, CT plánují udělat hezké kolo. Simon dá věznům příkaz, ať se nehýbou. V tom jsem si koupil invis a šel po simonovi. Simon zrovna zalezl do klece, kde jsou různé CT tlačítka ke kleci. Simon dal zrovna do klece zadní stěnu, když sem přes ní chtěl projít. Chci jít stále po simonovi, ale ten utíká do zbrojky. Nikdo po mě ani nemá šajnu co se děje, v tom když lezu po žebříku do zbrojky, jsem nahoře chtěl vlézt na lednici. Mno, chtěl no. Najednou jsem zavadil a v tu ránu jsem sletěl z ledníčky dolů. No co, zabil jsem se :D Hned po tom mi skončil invis.

Prostě krásný den, kde se jeden nevinný vězeň ztratil a už ho nikdo nenašel :lol:
Starej profil, nepiš mi
New → Dies
Diesko
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod skinnywliggler » 05 bře 2014, 20:59

:D tak můj fail byl takový:. Bylo nové kolo a já byl za T koupil jsem si převlek a nenápadně jsem si šel pro awp .. jak jsem měl awp tak jsem šel hlídat simona. :D Hlídal jsem ho tak dlouho dokuď nezůstal jen 1 T . Potom simon řekl najdi mi posledního tak T hledalo asi 5 minut a pořád nic a já pořad chodil s CT :D Ale potom T šlo kemě pořád blíž a blíž ale já nechtěl být odhalen proto jsem šel dál od toho T až jsem spadl do kyseliny :D no prostě všeci výbuch smíchy :D
skinnywliggler
Drbna
Drbna

Příspěvekod Diesko » 05 bře 2014, 21:21

skinnywliggler píše::D tak můj fail byl takový:. Bylo nové kolo a já byl za T koupil jsem si převlek a nenápadně jsem si šel pro awp .. jak jsem měl awp tak jsem šel hlídat simona. :D Hlídal jsem ho tak dlouho dokuď nezůstal jen 1 T . Potom simon řekl najdi mi posledního tak T hledalo asi 5 minut a pořád nic a já pořad chodil s CT :D Ale potom T šlo kemě pořád blíž a blíž ale já nechtěl být odhalen proto jsem šel dál od toho T až jsem spadl do kyseliny :D no prostě všeci výbuch smíchy :D

Si pamatuji Romca (brácha toho gravityho) si koupil převlek a šel si pro M4 a šel na klec co je venku na jail_andaman, celou dobu CT hitoval a CT nevěděli odkuď to je :D :D

Prostě zlatý vzpomínky :D :lol:
Starej profil, nepiš mi
New → Dies
Diesko
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod Piconozec » 06 bře 2014, 17:03

Já jsem jednou dostal na začátku kola VD za FK, šel jsem pryč, zatočil jsem si kolem štěstí, jestli náhodou nevyhraju motor, speed atd. a víte co jsem si vytočil? Volný den :D Celkem mě to zamrzelo a v tu chvíli jsem nevěděl, jestli mám VD až do konce kola, když jsem si ho "koupil" anebo jestli mi platí jen normální VD :D
„Každý člověk dělá chyby, ale jen hlupák u nich zůstává.“

I <3 Jailbreak!
[EVIP] Jailbreak #1
[VIP] Dust2 only #2

Steam nick: Piconozec_22
Většinou mě najdete na serveru:AIM Maps #1,2; Sniper War #3; Sniper DeathMatch; JailBreak #1; Dust2 Only #2; Deathmatch Max
Piconozec
Amatér
Amatér

Další

Zpět na JailBreak Servery