• Stránka 1 z 1
Furien 2 peniaze!
Nick v hre: Mr. Pivo
Server: FURIEN 2
Zdravím chcem sa spýtat že ako je možné že mi len tak zmizne 6000$, normálne hrám odídem zo serveru znova prídem a zrazu 6000 v .... . Neriešil by som to keby sa mi to nestalo už 2x. Dnes som hral doobeda a pohoda odchadzam a mám 6000$,
prídem poobede a mám 0$. Poprsil by som nejáké rady,nápady alebo riešenie tohoto problému pretože sa to nestalo iba mne.
Vela hráčou na servery písalo že im zmizly peniaze
Ďakujem
Server: FURIEN 2
Zdravím chcem sa spýtat že ako je možné že mi len tak zmizne 6000$, normálne hrám odídem zo serveru znova prídem a zrazu 6000 v .... . Neriešil by som to keby sa mi to nestalo už 2x. Dnes som hral doobeda a pohoda odchadzam a mám 6000$,
prídem poobede a mám 0$. Poprsil by som nejáké rady,nápady alebo riešenie tohoto problému pretože sa to nestalo iba mne.
Vela hráčou na servery písalo že im zmizly peniaze

-
pives - Kolemjdoucí
Furien 2 peniaze!
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Furien 2 peniaze!
Ahoj,
je to zcela běžné že se někomu bugnou piníze, ovšem jsi steamer? Pokud ne, tak máš možná DIP (řešení by bylo zavolat ke svému poskytovately a dohodnout se na statické IP) a nebo si pořídit STEAM, nemělo by se ti to stávat...
je to zcela běžné že se někomu bugnou piníze, ovšem jsi steamer? Pokud ne, tak máš možná DIP (řešení by bylo zavolat ke svému poskytovately a dohodnout se na statické IP) a nebo si pořídit STEAM, nemělo by se ti to stávat...

-
KOF - Profesionál
Mám nonsteam a DIP nemám. Stáva sa no chápem a chápal som to ked sa mi to stalo 1x a neriešil som to ale tak 2x posebe aby sa mi to stalo to dost naštve a ešte behom 3-4 dní... ? :/
-
pives - Kolemjdoucí
Bohužel se mi to stalo taky a tuším, že peníze se ti nevrátí. Měl jsem 10 000, šťastnej že bude rege a příští den jsem na 0 a to mám dokonce i Steam.
-
NetFlex - Pokročilý
Ahoj buglo se ti SID a píšeš tu že jsi Non Steam , jak ti tu psal kolega poŕiď si Steam
a nemělo by se ti to stávat .
a nemělo by se ti to stávat .
-
Rezident - Profesionál
Jak píše prezident. Lock
-
noblemar - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1