• Stránka 1 z 1
Návrh na úpravy zombie serverů
Ahoj,
napadlo mě pár návrhů na změny serverů, které by mohli být docela prospěšné.
Spect
Proč je vůbec zakázaný? Jestli je to pouze kvůli nahrávání hodin, tak se hráči po příchodu na server jednoduše nepřehodí do teamu a pokud se přehodí, tak můžou být AFK i tam. Hodně by to pomáhalo při nahrávání speedhackerů a jiných porušování pravidel.
Bunnyhop
Na zombie se v poslední době začíná rozjíždět tento script, mělo by se to zakázat s tím že uživatel, který bude používat tento script bude permanentně zabanován. H(s)ráči používají bhop většinou když je honí first nebo více zombíků. Potom je skoro nemožné člověka nakazit.
Omezení počtu bodů pro administrátory
Stává se, že admini 1 kolo vyléčí, za to dostanou body a mají jich 220. Když je někdo zabije, tak se oživí a ihned si dají terminátora nebo hannibala (samozřejmě bind). To se mi zdá opravdu nespravedlivé vůči ostatním hráčům. Takže by se to mělo omezit třeba na 219 bodů.
To je prozatím všechno co mě zatím napadá
. Doufám že aspoň nějakou změnu z toho co jsem vám zde napsal uděláte.
S pozdravem,
Orbikaz.
napadlo mě pár návrhů na změny serverů, které by mohli být docela prospěšné.
Spect
Proč je vůbec zakázaný? Jestli je to pouze kvůli nahrávání hodin, tak se hráči po příchodu na server jednoduše nepřehodí do teamu a pokud se přehodí, tak můžou být AFK i tam. Hodně by to pomáhalo při nahrávání speedhackerů a jiných porušování pravidel.
Bunnyhop
Na zombie se v poslední době začíná rozjíždět tento script, mělo by se to zakázat s tím že uživatel, který bude používat tento script bude permanentně zabanován. H(s)ráči používají bhop většinou když je honí first nebo více zombíků. Potom je skoro nemožné člověka nakazit.
Omezení počtu bodů pro administrátory
Stává se, že admini 1 kolo vyléčí, za to dostanou body a mají jich 220. Když je někdo zabije, tak se oživí a ihned si dají terminátora nebo hannibala (samozřejmě bind). To se mi zdá opravdu nespravedlivé vůči ostatním hráčům. Takže by se to mělo omezit třeba na 219 bodů.
To je prozatím všechno co mě zatím napadá

S pozdravem,
Orbikaz.
[Redaktor] *28.1.2014 Asistent šéfredaktora *24.9.2014
[CS 1.6 ADMIN] *20.3. 2014 - 20.12. 2014
[Správce FB] 13.5.2014
[Steam] paulpaterson
[CS 1.6 ADMIN] *20.3. 2014 - 20.12. 2014
[Správce FB] 13.5.2014
[Steam] paulpaterson
-
Tudop - Zkušený
Návrh na úpravy zombie serverů
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Návrh na úpravy zombie serverů
Spect byl povolen dříve, ale z technických důvodů byl zakázán a až se vyřeší oprava tak by měl být zpět nahozen i pro hráče
Bunnyhop se nebanuje z důvodu že nekaždý Script na Bhopa pozná a tím pádem by bylo hodně hráčů co by bylo zabanováno za čistý natrénovaný Bhop
Body Ano osobně sem to testoval a povedlo se mi mít i 260 bodů
, ale jakmile administrátor zabije zombika tak mu body klesnou opět na 200 jako normálnímu hráčovi 
Bunnyhop se nebanuje z důvodu že nekaždý Script na Bhopa pozná a tím pádem by bylo hodně hráčů co by bylo zabanováno za čistý natrénovaný Bhop
Body Ano osobně sem to testoval a povedlo se mi mít i 260 bodů

Pokud máš na výběr dvě možnosti a nemůžeš se rozhodnout, hoď si mincí. Ne proto, aby za tebe rozhodla, ale pro ten pocit když je ve vzduchu a ty už víš, v kterou možnost doufáš.
-
Quick - Profesionál
Re: Návrh na úpravy zombie serverů
Administrátoři v žádném případě nemanipulují s bodovým stavy na serveru. Ať už hráčů nebo svými.
Nejde o to, že by to nešlo, ale oni k tomu nemají přístup. Takže je nesmysl něco takového tvrdit.
Nejde o to, že by to nešlo, ale oni k tomu nemají přístup. Takže je nesmysl něco takového tvrdit.
-
Xter - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1