Vše ohledně kategorie serverů: JailBreak Servery

Re: Fail

Příspěvekod zeDko12 » 06 bře 2014, 18:22

Koupil sem si převlek a postavil se mezi CT, začalo se něco řešit a já se do toho zapojil :D ale vůbec to nebylo divné Ct s červeným mikem :D
俺は白魔だよ。
zeDko12
Zkušený
Zkušený

od Rumcajz » 06 bře 2014, 18:22

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Příspěvekod Egii » 07 bře 2014, 23:33 VIP

Jak koukám, tak se tu taky napíšu něco. Hrála se mapa jb_snow. Jeden terorista měl AWP. My jsme byli v kleci a terorista nemohl trefit simona. (neměl převlek nic = zebra). V té cele byla celá černá a vypadalo jako CT. Já jsem ho vzal a graboval a kontroloval mikrofon. POté jak jsem ho vyndal z cely, tak najednou jsem viděl malou zebřičku, která chtěla zabít simona. Hodil jsem ho tam a jeden admin bohužel si to pamatuje a furt to všude říká a směje se. :x :D
EX
CS:GO Server Admin
CS:GO Support Kapitán

MC Server Admin
MC Server Admin - zástupce
MC Support
MC Admin

CS 1.6 Admin
Asistent Šéfredaktora
Turnajový Administrátor

Aktuálně
Redaktor pro Gamesites.cz & Grunex.com
Egii
Redaktor
Redaktor

Příspěvekod Mimiman » 08 bře 2014, 07:29 VIP

Včera sa mi stalo, ako mnohým z vás, že som kontroloval mikrofon Prevleku :D

Raz sa mi tiež stalo, že som si kupil prevlek, hrala sa jb_snow a šiel som k ctčkam na klietku. Zabil som jedneho ktory tam bol so mnou. Všetci nevedeli čo sa deje, pri zbrojke stalo ctčko, nevedeli odkial, tak som zabil nenapdne všetkych, a posledneho simona. Na to všetko mi stačilo 7 nabojov, 7x HS z blízka :D Ale na dalšie kolo som to skusil ešte raz ale Gustik ma spoznal a zabil skôr ako som si stihol isť po zbraň do zbrojky :D
EX - Správca Akademie (19.9.2014-6.5.2015)
EX- Admin All Paintball(14.11.2014-6.4.2015))
EX- Admin All Jailbreak (9.2.2014-25.12.2014)
EX- MC Server Admin, MC CheatHunter
Mimiman
Redaktor
Redaktor

Příspěvekod GembloskoSK » 08 bře 2014, 13:43

Na JB2 jb_crime bolo to večer bol som simon idem si postaviť schody do neba a zrazu všetci kill! :D
GembloskoSK
Amatér
Amatér

Příspěvekod Dyki » 08 bře 2014, 15:39

Bola to tuším mapa Crime , simon dal atrakciu skákať z mostíka do bazéna, ja osm dostal z kola šťastia CT prevlek a samozrejme M4 s 1 nábojom :D a keď som bol na rade tak simon povedal na slovičko štart skočíš do bazéna atd atd ... a keď následne povedal štart tak som vytiahol m4 a Bum Headshot :D :D
Obrázek
¯\_(ツ)_/¯
Casual Player
How to MFK:
Pôjdete do boxu, a tam na zadnú stenu, a tam budete doplňovať bližšie do stredu.
Been There, Done That.

Obrázek
Dyki
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod WARNING » 08 bře 2014, 16:13 VIP

GembloskoSK píše:Na JB2 jb_crime bolo to večer bol som simon idem si postaviť schody do neba a zrazu všetci kill! :D

MFK? Čo je na tom fail?

e. l0w - asi myslel po HVD behom kola, kde ich všetkych zabilo po uplynuti časoveho limitu, či? o.O
Obrázek WARNING!!!
Obrázek [email protected]
WARNING
Mistr
Mistr

Příspěvekod TheBeginner58 » 09 bře 2014, 15:38

Jednou na jail_west jeden hráč byl simon, a dával zákazy a příkaz jít na stěnu mezi trampolínou a fotbalem. Když simon šel k tlačítku a chtěl otevřít cely, tak nikdo asi z 13 T nikdo nebyl dole, šel se opatrně podívat nahoru a tam asi 6 T :D Se všichni divili, šli je hledat a všichni se bulgi :D No, a všichni se tam začali chechtat :D
TheBeginner58
Amatér
Amatér

Příspěvekod Diesko » 09 bře 2014, 16:04

zeDko12 píše:Koupil sem si převlek a postavil se mezi CT, začalo se něco řešit a já se do toho zapojil :D ale vůbec to nebylo divné Ct s červeným mikem :D

To já si pamatuji když nás bylo na serveru asi 5 :D tak jsem byl snad jediný CT a Thom si vytočil převlek, jak jsem otevřel tak začal utíkat a do voice říkal, ,,Mám mikrofon, nezabíjej mě, já mám mikrofon" :D :lol:
Starej profil, nepiš mi
New → Dies
Diesko
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod DarkMouse » 09 bře 2014, 19:14 VIP

Asi, když hráč u teroristů měl převlek dozorce a admin kontroloval mikrofony a hráče grabl za to, že nemá mikrofon :D
                Hlavní pořadatel soutěží
                Správce herních turnajů
DarkMouse
Spamer
Spamer

Příspěvekod HUTAJ » 09 bře 2014, 19:54

Včera se mi stalo, že jsem z kola dostal převlek, Shreek byl Simon, řekl, ať nějaké CT jde dozadu, potom řekl "třeba ty Hutaj, ty tam běž", já tam nešel, a on už jenom uvažoval, jestli mě grabne :D, já už šel v klidu do zbrojnice, tam 3 CT afkovali, a Shreek úplně mimo.. :D
VIP+EVIP: JB1 a JB7
steam->Hutaj
HUTAJ
Mistr
Mistr

Příspěvekod PuNko » 09 bře 2014, 20:36 VIP

Neviem jak je to možné ale keď sme boli už posledný dvaja vezni tak nám dal simon box tak som si šiel kúpiť zvon, ešte som nebol VIP a dalo mi DGL :D a bohužiaľ ma okamžite zabili :[ vôbec som tomu nechápal,,
https://steamcommunity.com/id/iampunko
PuNko
CS:GO Hlavní Admin
CS:GO Hlavní Admin

Příspěvekod WARNING » 13 dub 2014, 19:15 VIP

Som si spomenul na jeden starší fail aj keď nie môj.
Hralo sa prvé alebo druhé kolo TJBP. Menili sa mapky a jeden nemenovaný hráč sa stihol pripojiť skôr ako usporiadatelia uzamkli server. Hneď sa dal k CTčam... Hneď ako začalo ďalšie kolo tak prehovoril so slovami: Mám mikrofon, mám mikrofon :D
Niečo podobné sa stalo aj konkrétne mne :D
Ešte keď bolo pre dvojice, tak sa mi stalo úplne presne to isté až nato, že ja som si skorej uvedomil, že tam je stále turnaj :D
Obrázek WARNING!!!
Obrázek [email protected]
WARNING
Mistr
Mistr

Příspěvekod iDeviLeKKK » 13 dub 2014, 20:25 VIP

l0wShine píše:Moje hádam dva najväčšie faili boli keď som grabol hráča u T s prevlekom a pýtal sa ho či má mikrofon. Až som ho hodil o zem mi došlo že je to terorista. :oops:

Ešte väčší fail bol keď som graboval Simona a nechtiac som grabol invis T. To mi bolo ale vtipne lebo som to nechápal, tak som ho po chvilke pustil na zem a asi tym že som ho grabol mu invis zmyzol. To Tčko o tom asi nevedelo a šlo za Simonom jak sliepka. Ten ho potom dostal.... Spametaval som sa z toho hádam celý deň, ako sa mi podarilo grabnuť invis. :shock:

No stao se mi že jsem so koupil invis a šel jsem po žebříku jedno ct tam blokovalo ale místo něj grabl mě a hodil o zem xD nebyl si to ty?
ROCCO PANKO DAVEJ POZOR PREJEDE TE TANK
TEBE VYCHOVALA ULICE A MĚ PUNK
iDeviLeKKK
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod Cecooo » 14 dub 2014, 15:12 VIP

Včera mi padol z kola na JB8 prevlek. Na JB_rush som postláčal tlačítka na náhode, kým stihli všetci pomrieť admin ma grabol a hodil o zem :D Samozrejme All T pomreli a ja som mohol mať PP. ŽIaľ vďaka admin :)

Taký príklad zo včera, na ktorý si pamätám, pretože za tie roky ich bolo ozaj mnoho :D
CECO CECO VIE ALE CECO NEPOVIE...
Cecooo
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Předchozí

Zpět na JailBreak Servery