• Stránka 2 z 2 • 1, 2
Re: Fail
Jak koukám, tak se tu taky napíšu něco. Hrála se mapa jb_snow. Jeden terorista měl AWP. My jsme byli v kleci a terorista nemohl trefit simona. (neměl převlek nic = zebra). V té cele byla celá černá a vypadalo jako CT. Já jsem ho vzal a graboval a kontroloval mikrofon. POté jak jsem ho vyndal z cely, tak najednou jsem viděl malou zebřičku, která chtěla zabít simona. Hodil jsem ho tam a jeden admin bohužel si to pamatuje a furt to všude říká a směje se.

EX
CS:GO Server Admin
CS:GO Support Kapitán
MC Server Admin
MC Server Admin - zástupce
MC Support
MC Admin
CS 1.6 Admin
Asistent Šéfredaktora
Turnajový Administrátor
Aktuálně
Redaktor pro Gamesites.cz & Grunex.com
CS:GO Server Admin
CS:GO Support Kapitán
MC Server Admin
MC Server Admin - zástupce
MC Support
MC Admin
CS 1.6 Admin
Asistent Šéfredaktora
Turnajový Administrátor
Aktuálně
Redaktor pro Gamesites.cz & Grunex.com
-
Egii - Redaktor
Včera sa mi stalo, ako mnohým z vás, že som kontroloval mikrofon Prevleku 
Raz sa mi tiež stalo, že som si kupil prevlek, hrala sa jb_snow a šiel som k ctčkam na klietku. Zabil som jedneho ktory tam bol so mnou. Všetci nevedeli čo sa deje, pri zbrojke stalo ctčko, nevedeli odkial, tak som zabil nenapdne všetkych, a posledneho simona. Na to všetko mi stačilo 7 nabojov, 7x HS z blízka
Ale na dalšie kolo som to skusil ešte raz ale Gustik ma spoznal a zabil skôr ako som si stihol isť po zbraň do zbrojky 

Raz sa mi tiež stalo, že som si kupil prevlek, hrala sa jb_snow a šiel som k ctčkam na klietku. Zabil som jedneho ktory tam bol so mnou. Všetci nevedeli čo sa deje, pri zbrojke stalo ctčko, nevedeli odkial, tak som zabil nenapdne všetkych, a posledneho simona. Na to všetko mi stačilo 7 nabojov, 7x HS z blízka

EX - Správca Akademie (19.9.2014-6.5.2015)
EX- Admin All Paintball(14.11.2014-6.4.2015))
EX- Admin All Jailbreak (9.2.2014-25.12.2014)
EX- MC Server Admin, MC CheatHunter
EX- Admin All Paintball(14.11.2014-6.4.2015))
EX- Admin All Jailbreak (9.2.2014-25.12.2014)
EX- MC Server Admin, MC CheatHunter
-
Mimiman - Redaktor
Na JB2 jb_crime bolo to večer bol som simon idem si postaviť schody do neba a zrazu všetci kill! 

-
GembloskoSK - Amatér
Bola to tuším mapa Crime , simon dal atrakciu skákať z mostíka do bazéna, ja osm dostal z kola šťastia CT prevlek a samozrejme M4 s 1 nábojom
a keď som bol na rade tak simon povedal na slovičko štart skočíš do bazéna atd atd ... a keď následne povedal štart tak som vytiahol m4 a Bum Headshot

¯\_(ツ)_/¯
Casual Player
How to MFK:
Pôjdete do boxu, a tam na zadnú stenu, a tam budete doplňovať bližšie do stredu.
Been There, Done That.

-
Dyki - Profesionál
GembloskoSK píše:Na JB2 jb_crime bolo to večer bol som simon idem si postaviť schody do neba a zrazu všetci kill!
MFK? Čo je na tom fail?
e. l0w - asi myslel po HVD behom kola, kde ich všetkych zabilo po uplynuti časoveho limitu, či? o.O
-
WARNING - Mistr
Jednou na jail_west jeden hráč byl simon, a dával zákazy a příkaz jít na stěnu mezi trampolínou a fotbalem. Když simon šel k tlačítku a chtěl otevřít cely, tak nikdo asi z 13 T nikdo nebyl dole, šel se opatrně podívat nahoru a tam asi 6 T
Se všichni divili, šli je hledat a všichni se bulgi
No, a všichni se tam začali chechtat 

-
TheBeginner58 - Amatér
zeDko12 píše:Koupil sem si převlek a postavil se mezi CT, začalo se něco řešit a já se do toho zapojilale vůbec to nebylo divné Ct s červeným mikem
To já si pamatuji když nás bylo na serveru asi 5

Starej profil, nepiš mi
New → Dies
New → Dies
-
Diesko - Profesionál
Včera se mi stalo, že jsem z kola dostal převlek, Shreek byl Simon, řekl, ať nějaké CT jde dozadu, potom řekl "třeba ty Hutaj, ty tam běž", já tam nešel, a on už jenom uvažoval, jestli mě grabne
, já už šel v klidu do zbrojnice, tam 3 CT afkovali, a Shreek úplně mimo.. 

VIP+EVIP: JB1 a JB7
steam->Hutaj
steam->Hutaj
-
HUTAJ - Mistr
Neviem jak je to možné ale keď sme boli už posledný dvaja vezni tak nám dal simon box tak som si šiel kúpiť zvon, ešte som nebol VIP a dalo mi DGL
a bohužiaľ ma okamžite zabili :[ vôbec som tomu nechápal,,

https://steamcommunity.com/id/iampunko
-
PuNko - CS:GO Hlavní Admin
Som si spomenul na jeden starší fail aj keď nie môj.
Hralo sa prvé alebo druhé kolo TJBP. Menili sa mapky a jeden nemenovaný hráč sa stihol pripojiť skôr ako usporiadatelia uzamkli server. Hneď sa dal k CTčam... Hneď ako začalo ďalšie kolo tak prehovoril so slovami: Mám mikrofon, mám mikrofon
Niečo podobné sa stalo aj konkrétne mne
Ešte keď bolo pre dvojice, tak sa mi stalo úplne presne to isté až nato, že ja som si skorej uvedomil, že tam je stále turnaj
Hralo sa prvé alebo druhé kolo TJBP. Menili sa mapky a jeden nemenovaný hráč sa stihol pripojiť skôr ako usporiadatelia uzamkli server. Hneď sa dal k CTčam... Hneď ako začalo ďalšie kolo tak prehovoril so slovami: Mám mikrofon, mám mikrofon

Niečo podobné sa stalo aj konkrétne mne

Ešte keď bolo pre dvojice, tak sa mi stalo úplne presne to isté až nato, že ja som si skorej uvedomil, že tam je stále turnaj

-
WARNING - Mistr
l0wShine píše:Moje hádam dva najväčšie faili boli keď som grabol hráča u T s prevlekom a pýtal sa ho či má mikrofon. Až som ho hodil o zem mi došlo že je to terorista.![]()
Ešte väčší fail bol keď som graboval Simona a nechtiac som grabol invis T. To mi bolo ale vtipne lebo som to nechápal, tak som ho po chvilke pustil na zem a asi tym že som ho grabol mu invis zmyzol. To Tčko o tom asi nevedelo a šlo za Simonom jak sliepka. Ten ho potom dostal.... Spametaval som sa z toho hádam celý deň, ako sa mi podarilo grabnuť invis.
No stao se mi že jsem so koupil invis a šel jsem po žebříku jedno ct tam blokovalo ale místo něj grabl mě a hodil o zem xD nebyl si to ty?
ROCCO PANKO DAVEJ POZOR PREJEDE TE TANK
TEBE VYCHOVALA ULICE A MĚ PUNK
TEBE VYCHOVALA ULICE A MĚ PUNK
-
iDeviLeKKK - Spamerův sluha
Včera mi padol z kola na JB8 prevlek. Na JB_rush som postláčal tlačítka na náhode, kým stihli všetci pomrieť admin ma grabol a hodil o zem
Samozrejme All T pomreli a ja som mohol mať PP. ŽIaľ vďaka admin
Taký príklad zo včera, na ktorý si pamätám, pretože za tie roky ich bolo ozaj mnoho

Taký príklad zo včera, na ktorý si pamätám, pretože za tie roky ich bolo ozaj mnoho

CECO CECO VIE ALE CECO NEPOVIE...
-
Cecooo - Mistr Yoda
• Stránka 2 z 2 • 1, 2