• Stránka 1 z 1
Steam problem
Zdravim.
Už delší dobu se potýkám s problémem ohledně steamu. Nejdříve mi to psalo, že se nemůžu připojit ke službě steam z důvodu internetového problému, což je blbost, nemůžu ani na oficiální stránky steamu. Tak jsem steam zkusil přeinstalovat a teď mi to pro změnu hází tuhle chybu:
Už si nevím rady. Děkuji za prospěšné rady
Už delší dobu se potýkám s problémem ohledně steamu. Nejdříve mi to psalo, že se nemůžu připojit ke službě steam z důvodu internetového problému, což je blbost, nemůžu ani na oficiální stránky steamu. Tak jsem steam zkusil přeinstalovat a teď mi to pro změnu hází tuhle chybu:

Už si nevím rady. Děkuji za prospěšné rady

- Scoobydub
- Kolemjdoucí
Steam problem
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Steam problem
Stejnou chybu řeší hodně lidi na celém světě a Steam mlčí a mlčí
Odkud jsi Steam stahoval ? Měla by pomoct odinstalace a znovu stáhnout ze stránek Steamu.

-
PatrikCZ - Drbna
No a tady je ten problém, nefungují mi ani stránky steamu. Stahoval jsem ho na stránkách steamu a cca. po měsíci mi to přestalo jít úplně.
- Scoobydub
- Kolemjdoucí
Vyhledej mě zítra během dne na TeamSpeaku ( ts.gamesites.cz - nick PatrikCZ ). Připrav si TeamViewer (ID+heslo) a mrkneme na to. Jinak chyba bude zřejmě v tom, že ti to blokuje antivirus. Co máš za antivirus ?

-
PatrikCZ - Drbna
Hele, už to asi nebude potřeba, vypnul jsem antivir (Avast), zatím to šlape, díky za rady 

- Scoobydub
- Kolemjdoucí
Unlock.
Problém se znovu objevil. Najdi si mě okolo 19:00 na TeamSpeaku (PC-Room 1/2) a připrav si údaje od TeamVieweru.
Omlouvam se, z osobnich důvodů jsem se dnes nemohl dostavit na TS, zitra tam ale budu během celého dopoledne a budu mit čas
Problém se znovu objevil. Najdi si mě okolo 19:00 na TeamSpeaku (PC-Room 1/2) a připrav si údaje od TeamVieweru.
Omlouvam se, z osobnich důvodů jsem se dnes nemohl dostavit na TS, zitra tam ale budu během celého dopoledne a budu mit čas

-
PatrikCZ - Drbna
inactive, LOCK
hlupa otazka si vyzaduje hlupu odopoved... Ani Chuck Norris nezodpovedal vsekty hlupe otazky od uzivatelov GS...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
https://www.wgmods.eu
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
https://www.wgmods.eu
-
R4gn4r0K - PC Support
• Stránka 1 z 1