Zde můžete najít rady a návody k CSku.

Chtěl bych radu.

Příspěvekod Wegazz » 10 bře 2014, 15:10

Čau, celkem bych potřeboval vědět, jestli někteří admini tu demenci jen hrajou nebo jsou opravdu jiní a mají mít prášky, které evidentně neberou. Hraju d2o1 (za t).. běžím na long, máme tam drop, střílíme se tam s ct, zabijeme je a běžíme na A, když jsem pod plantem, jsou 4 sec do konce kola, spoluhráč, co běžel se mnou umře, protože ho na ct sestřelej, já mám stále bombu a admin me slayne, že jsem to nepoložil? To ať mi sem kouká napsat, jakej on je vole superman, že by za 10sec zabil 2 enemy, sebral drop a běžel celej long plantnout, když na ct maj 2 wipa, to mi nejde do palice. Když se ho 10x zeptám, 10x neodpoví, radši mě kickne (několikrát), to jsem pak dostal rage a napsal, že je dementní děcko, což je pravda, když tomu evidnetně nerozumí.

Takže otázka zní, to si admin muže dělat takovýdle pi*oviny nebo ne?

NE, NEMÁM DUKAZ, PROTOŽE PO KICKU SE DEMO VYPNE (a točit public :DD)... A SCREENY DĚLAT KDYŽ SE MI UKÁŽE NA OBRAZOVCE "KICK" MI PŘIJDE ZBYTEČNÝ, OD TOHO MÁTE LOG.

Tak, krásně jsem vypsal svuj rage, ale ještě dodatek, nechci to ani nějak řešit, chci jen odpověd, jestli je admin při smyslech.

A TODLE NENÍ STÍŽNOST, TAKŽE NE, NEMÁM TO NAPSAT DO JINÝ SEKCE, BO BY JSTE MI ŘEKLI, ŽE NEMÁM DŮKAZ -_- :), JEN BYCH RÁD, ABY SE SEM VYJÁDŘIL NĚKDO INTELIGENTNÍ, BO NĚJAKÝ ŠAŠEK MĚ NEBUDE KICKOVAT ZA OTÁZKU, PROČ MĚ KICKNUL ZA NIC. Děkujuu :-**** :P

A kdyžtak tady je steam id admina, kdyby někoho zajímalo, kdo je to děcko, co si zapomnělo vzít prášky.

"!" 1047 STEAM_0:1:30124534

S pozdravem Wegazzek :-*
Wegazz
CS2 Admin
CS2 Admin

Chtěl bych radu.

od Rumcajz » 10 bře 2014, 15:10

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz