• Stránka 1 z 1
Re: Smoke
Zkus "fastsprites 1" do konzole, pokud pořád nepůjde tak zkus "fastsprites 2" do konzole - což je nejhorší kvalita smoků.
Je možné, že se ti grafika přehřívá a na to jsou dva způsoby. Buď ti odchází větráček (Zkus si do pc před něj šáhnou, jestli ucítíš sílu vzduchu, je to v pořádku.) a nebo ti končí tvá grafika. Ohledně grafiky co jsi sem postoval. Jestli se nemýlím, je tohle až moc obecný. Potřebujeme, aby za tou grafikou bylo "číslo" (Např. 4000/1300.. atd atd.). Existujou programy co ti měří teplotu grafiky aj. Bohužel mě žádnej nenapadá. Zkus ty příkazy co jsem dával na začátku. Mělo by možná pomoct.
Edit by Uni.
Promiň Naty, že do toho zasahuju. Fastsprites 0 1 2 – Nastavuje kvalitu smoke granátů, čím vyšší, tím lepší. (Ilegální) Nebo spíše čím vyšší tím horší sprity, ale průhlednější smoky (proto to je ilegální). Default je 0, která je legální. Má chyba.
Je možné, že se ti grafika přehřívá a na to jsou dva způsoby. Buď ti odchází větráček (Zkus si do pc před něj šáhnou, jestli ucítíš sílu vzduchu, je to v pořádku.) a nebo ti končí tvá grafika. Ohledně grafiky co jsi sem postoval. Jestli se nemýlím, je tohle až moc obecný. Potřebujeme, aby za tou grafikou bylo "číslo" (Např. 4000/1300.. atd atd.). Existujou programy co ti měří teplotu grafiky aj. Bohužel mě žádnej nenapadá. Zkus ty příkazy co jsem dával na začátku. Mělo by možná pomoct.
Edit by Uni.
Promiň Naty, že do toho zasahuju. Fastsprites 0 1 2 – Nastavuje kvalitu smoke granátů, čím vyšší, tím lepší. (Ilegální) Nebo spíše čím vyšší tím horší sprity, ale průhlednější smoky (proto to je ilegální). Default je 0, která je legální. Má chyba.
♥Raz bol jeden kráľ,čo kráľovstvo mal,
pre pár nocí s inou sa kráľovny vzdal.
Raz bol jeden kráľ, sa žobrákom stal,
keď kráľovstvo padá, svet nocí nastal.♥
pre pár nocí s inou sa kráľovny vzdal.
Raz bol jeden kráľ, sa žobrákom stal,
keď kráľovstvo padá, svet nocí nastal.♥
-
NatySek1 - Zkušený
Re: Smoke
Mám novej noťas, tak chyba v něm by být neměla. V tom netě asi taky né, jelikož teď mi šlape dobře.. A kvalitu smoků jsem si taky zkoušel nastavovat a ani jedna nepomohla. Ale pak ta jsou nějaký čísla ještě u toho a tomu už nerozumím. No uvidím jaké dáte další rady. Snad to půjde 

-
sv3tl0 - Amatér
• Stránka 1 z 1