Vše ohledně kategorie serverů: JailBreak Servery

Více map

Příspěvekod DarkMouse » 09 bře 2014, 20:44 VIP

Ahoj, chtěl bych se zeptat či by nešlo přidat nějaké mapy třeba 2-3, protože takto se hrají pořád do kola jedny a ty samé jako jsou: crime, rush, snow, rats, greytown, brazilian_v2, indiana, indiana_v2, andaman, tyto mapy furt a furt do kola. Na těchto mapách už není skoro co dělat, aby hráč přišel s něčím originálnějším. Málo kdy mně a zbytek mích spoluhráčů nějaká skutečná buď stará nebo úplně nová pecka. Podle mně již jsou šíleně ohrané a chtělo by to nějakou renovaci :)
                Hlavní pořadatel soutěží
                Správce herních turnajů
DarkMouse
Spamer
Spamer

Více map

od Rumcajz » 09 bře 2014, 20:44

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Více map

Příspěvekod Hoover » 09 bře 2014, 21:21 VIP

Tu je začatá debata ohľadom máp Možno tam nájdeš svoju odpoveď. Už viacerí o to žiadajú
Hoover
Spamer
Spamer

Příspěvekod Diesko » 11 bře 2014, 16:08

Na JB je map spoustu, jen nikdo nevotuje ty jiné. Já jim také říkám ať votují jiný, jen oni se bojí jiných map, které neznají. Podle mě je to kvůli tomu, že jí třeba ani nemají stáhlou a bojí se že se nedostanou k CT a nemůžou pak dělat bordel.

Spíš ty dokola hratelné mapy odebrat aby se začali hrát jiný :D jiný řešení nevidím ;)
Starej profil, nepiš mi
New → Dies
Diesko
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod Hoover » 11 bře 2014, 17:15 VIP

...alebo zväčšiť okruh posledných hraných máp
Hoover
Spamer
Spamer

Příspěvekod Diesko » 11 bře 2014, 17:22

HooveR píše:...alebo zväčšiť okruh posledných hraných máp

taky možnost :) ;)
Starej profil, nepiš mi
New → Dies
Diesko
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod DarkMouse » 11 bře 2014, 20:22 VIP

Poslední dobou jsem i na JB#4 viděl, že když jsem votnul např. rener_b3 tak se i lidi pokusili jí votovat, protože ji moc neznají přitom je to super mapa, dá se na ní dělat spoustu věcí, avšak málo kdo není tak „líný“, že do chatu napíše název mapy. Nevím proč, ale zdá se mi, že se lidé prostě bojí ty mapy nominovat :/
                Hlavní pořadatel soutěží
                Správce herních turnajů
DarkMouse
Spamer
Spamer

Příspěvekod Ovie » 14 bře 2014, 12:51 VIP

Ano zvětšit "recentmaps" ale .. to by mělo i svoje výhody, tj hrály by se mapy které se moc nehrají. Ale mělo by to i svoje protiklady z toho, že by byly nové nehrané mapy, k CT by se dostal né moc zkušený simon, který nezná mapu :arrow: reakce, reakce .. reakce, a kdyby objevil jednu atrakci tak ta by se opakovala pořád do kola (Toto je při každém hraní luxur_v3, přitom je to super mapa na které si simon musí poradit svojí představivostí..)
Ovie
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod Olicak » 14 bře 2014, 18:43

Myslím si že by to chtělo přidat na JB nové mapy, které tu ještě nebyly např. jb_oasis ( http://cs.gamebanana.com/maps/173381 ) což je mapa na způsob jb_snow a jail_indiana se super atrakcemi. :idea:
Admin : --
Ex Admin : Jailbreak|Avatar|Hunger Games
EVIP : JB1,6,7|AVATAR1|FURIEN4
VIP : DEATHRUN 2
Top jailbreak player
Olicak
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Ovie » 14 bře 2014, 19:19 VIP

Olicak píše:Myslím si že by to chtělo přidat na JB nové mapy, které tu ještě nebyly např. jb_oasis ( http://cs.gamebanana.com/maps/173381 ) což je mapa na způsob jb_snow a jail_indiana se super atrakcemi. :idea:

Ta má atrakcí ne na 45 minut ale na 3 hodiny,ale třeba by mohla být mapa zatěživá pro server kvůli atrakcim..
Mapa jail_czone, mapa na které je tolik sachet a schovaných gun, ale i dost atrakcí..
Ovie
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod Diesko » 14 bře 2014, 22:57

Olicak píše:Myslím si že by to chtělo přidat na JB nové mapy, které tu ještě nebyly např. jb_oasis ( http://cs.gamebanana.com/maps/173381 ) což je mapa na způsob jb_snow a jail_indiana se super atrakcemi. :idea:

indianu si řadím mezi nejméně oblíbené mapy na JB protože se hrají stále dokola, pořád, pořád a pořád. Aspoň 3x denně na každém serveru, ale tahle mapa je super :)
Starej profil, nepiš mi
New → Dies
Diesko
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod WARNING » 15 bře 2014, 11:19 VIP

Oasis sa už riešilo :arrow: viewtopic.php?f=46&t=35083
Obrázek WARNING!!!
Obrázek [email protected]
WARNING
Mistr
Mistr

Příspěvekod TheShreek » 15 bře 2014, 15:56 VIP

Já si myslím, že jak to je je to dobře, možná zvětšit "recent maps" , ale zas si musíme uvědomit klady a zápory. Podle mě nějvětším záporem by bylo, že by lidé nechodili na "nové" mapy, protože je neznají a raději pujdou jinam, kde je známá mapa. Hodně se stává, že se dá mapa, která je nezajímavá (nová) pro hráče a pak je tam z ničeho nic o polovinu méně lidí.
You will never be 100% ready to change. Dont wait for the ‘perfect’ time.. It will never come. Start Today.

"Maybe they hate me because i am too good" - Cristiano Ronaldo

Ex CS 1.6 HLSA
TheShreek
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Příspěvekod Diesko » 15 bře 2014, 19:31

Tenhle tejden hráči čirou náhodou vyvotovaly 2 mapy které sem nehrál x "let". Vždycky když je vote tak zaspamovat (ne doslova) chat aby votovaly jinou mapu a potom když jí hrají, si řeknou ,,To je ale ku*** dobrá mapa, začnu jí votovat dále". Potom by se mohli hrát i jiné. :)

Moje teorie :D
Starej profil, nepiš mi
New → Dies
Diesko
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod denersoN » 24 dub 2014, 19:49

Je to dosť máp podla mňa ! Netreba tam davat podla mňa viacej lebo aj teraz sa nehraju všetky len tie známe Väčšinou :)
denersoN
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod SpaweNick » 29 dub 2014, 20:26

Víš ono tady jde hlavně o hráče ti co volí mapy.... kolikrát se mi stane, že je mapa INDIANA... a najednou hlasování... a hádej co ostatní vyberou za další mapu?.... no přece INDIANA V2 to je změna co?.... -______- opravdu nedokážu pochopit. Map je dost! víš než dost..., ale většina hráčů je " retardovaných " pořád dokola ty samé mapy!! -_____- ://.
SpaweNick
Zkušený
Zkušený

Zpět na JailBreak Servery