• Stránka 1 z 1
Aktivní VYPRŠELEJ BAN?????
čuss,
hele trochu problém, čekuju tady kadou minutu svuj dvoutejdení konec banu, a když už to spadlo že čas vypršel, tak je pořád v aktivních,a hlavně mě pořád zabíjí ta hovadina, co jste mi dali, za to že jsem prej obešelBAN přes jinou IP, můžetemi to vypnout?
*Awesome*FenomeN
hele trochu problém, čekuju tady kadou minutu svuj dvoutejdení konec banu, a když už to spadlo že čas vypršel, tak je pořád v aktivních,a hlavně mě pořád zabíjí ta hovadina, co jste mi dali, za to že jsem prej obešelBAN přes jinou IP, můžetemi to vypnout?
*Awesome*FenomeN
- thccko
- Kolemjdoucí
Aktivní VYPRŠELEJ BAN?????
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Aktivní VYPRŠELEJ BAN?????
Pokial is obysiel ban nic sa vypinat nebude ....
-
CSTitan - Zkušený
Alejá ho obešel nevědomky... a hlavně ten 14ti denní ban jsem měl za to, že jsem NEVEDOME obesel ban.. čekam tady každou minutu až ten ban skončí, a už skončil, apořád mi to killuje..
- thccko
- Kolemjdoucí
Nic moc popsané..
Nechápu. Pokud si dostal Unban, tak by si mohl hrát už v pohodě na serverech.
Nechápu. Pokud si dostal Unban, tak by si mohl hrát už v pohodě na serverech.
CS 1.6 EX ADMIN
PUBLIC SEKCE
AIM SEKCE
MEDAILE ZA AIM NA U2 A ST
EVIP HRÁČ:
Public 1/
Public 2/
DustMaps
AimMaps
VIP:TEAMSPEAK 3
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Raz,Dva,Tri,Raz,Dva,Tri, flow,skill,technika,přesnost.Raz,Dva,Tri,Raz,Dva,Tri, nabít náboj zamierit HeadShot.
PUBLIC SEKCE
AIM SEKCE
EVIP HRÁČ:
Public 1/
Public 2/
DustMaps
AimMaps
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Raz,Dva,Tri,Raz,Dva,Tri, flow,skill,technika,přesnost.Raz,Dva,Tri,Raz,Dva,Tri, nabít náboj zamierit HeadShot.
-
NaVry - Drbna
No nemůžu... nejdřív jsem nadával, tak jsem dostal 14 dnů..pak jelikož hodně cestuju, připojil jsem se v jinym městě, a ono to šlo, tak jsem si myslel, že je to už ukončený, a dostal jsem dalších 14 dní že jsem prej obešel BAN, a taky mě pořád všechno killuje, když se něčeho doktku.. prostě se ani nerozběhnu..čas banu vypršel teď v půl 10..a pořád měto killuje..chápeš?
- thccko
- Kolemjdoucí
Tak bude asi lepší, když napíšeš do sekce Unbany.
Nebo zná někdy jiný řešení ?... Já tě prostě nechápu, jestli máš ban, tak se nemůžeš dostat ani na servery. A pokud nemáš aktivní BAN, tak prostě by ti mělo jít v pohodě hrát na serverech.
Nebo zná někdy jiný řešení ?... Já tě prostě nechápu, jestli máš ban, tak se nemůžeš dostat ani na servery. A pokud nemáš aktivní BAN, tak prostě by ti mělo jít v pohodě hrát na serverech.
CS 1.6 EX ADMIN
PUBLIC SEKCE
AIM SEKCE
EVIP HRÁČ:
Public 1/
Public 2/
DustMaps
AimMaps
PUBLIC SEKCE
AIM SEKCE
EVIP HRÁČ:
Public 1/
Public 2/
DustMaps
AimMaps
-
NaVry - Drbna
Obchadzas ban aj ked si na inom pc, takze je to jedno, kedze to tu nepatri tak to lockujem.
Unban si mozes zakupit.
Unban si mozes zakupit.
-
CSTitan - Zkušený
• Stránka 1 z 1