Zde můžete najít rady a návody k CSku.

Prosím pomôžte mi so skóre.

Příspěvekod TikTakSK » 13 bře 2014, 16:41

Ahojte všetci. Chcel by som vás poprosiť všetkých ktorý sa do tohto rozumiete o radu. Mne sa stále pri vytiahnutí INTERNETU zmení IP. Ja ho vyťahujem prakticky každý deň, lebo mám internet na USB klúč takpovediac. Stále keď dojdem na server tak už mám resetované skóre. Chcel by som sa vás opýtať čo by pomohlo ? Ako mám docieliť to, aby som v rankstats mal stále svoje skóre ? Mám už EVIPKO na Rats 1 ale ani to nepomohlo... Myslel som že s Evipkom si to zapamätá mňa podla mena a nie podla IP adresy internetu. Ale ešte stále sa mi to skóre vždy resetuje. Prosím pomôžte mi. Za pomoc budem strašne vďačný. S pozdravom TikTak.
TikTakSK
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Prosím pomôžte mi so skóre.

od Rumcajz » 13 bře 2014, 16:41

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Prosím pomôžte mi so skóre.

Příspěvekod jns » 13 bře 2014, 17:38

Ahoj bud si kúp skrinku internetovu alebo chod do predajne odkial máš internet a nech ti zrušia dynamicku ip ;)
CS Support
jns
Mistr
Mistr

Příspěvekod Fatman » 13 bře 2014, 18:24

TikTakSK píše:Ahojte všetci. Chcel by som vás poprosiť všetkých ktorý sa do tohto rozumiete o radu. Mne sa stále pri vytiahnutí INTERNETU zmení IP. Ja ho vyťahujem prakticky každý deň, lebo mám internet na USB klúč takpovediac. Stále keď dojdem na server tak už mám resetované skóre. Chcel by som sa vás opýtať čo by pomohlo ? Ako mám docieliť to, aby som v rankstats mal stále svoje skóre ? Mám už EVIPKO na Rats 1 ale ani to nepomohlo... Myslel som že s Evipkom si to zapamätá mňa podla mena a nie podla IP adresy internetu. Ale ešte stále sa mi to skóre vždy resetuje. Prosím pomôžte mi. Za pomoc budem strašne vďačný. S pozdravom TikTak.

Ahoj .. hele přesně jak píše jns .. buď si kup krabici, kde nebude dynamická IP a nebo si kup steam a tím budeš mít svou jednu Steam ID, přes kterou se budeš připojovat. Stojí 200 Kč takže žádný problém a problém bude pryč.
Fatman
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Delian » 13 bře 2014, 18:34

A prečo vlastne musíš ten internet vyťahovať ?
Delian
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod BoticekPN » 14 bře 2014, 12:39

2 možnosti.
1. Kup si steam ( doporučuji )
2. Domluv si s poskytovatelem věřejnou ip a rank ti zůstane pořád stejný ( do restartu ranku)

Vyřešeno lock.
BoticekPN
Pokročilý
Pokročilý

Zpět na Rady a návody