• Stránka 1 z 1
Nejde STEAM
Dobrý den chtěl bych se zeptat jestli někdo neví čím může být to že se mi nechce přihlásit steam do režimu ONLINE ale přihlašuje se do režimu OFLINE a je tam nula přátel.Dneska už mi nešlo spustit CS1,6 tak jsem jen restartoval STEAM a v klídku to šlo.
V režimu OFLINE to píše : Steam is currently in Offline Mode.
(To go online, select Steam->Go Online..., connect to the Internet, and restart Steam.)
Díky za radu.
LooCkeD
V režimu OFLINE to píše : Steam is currently in Offline Mode.
(To go online, select Steam->Go Online..., connect to the Internet, and restart Steam.)
Díky za radu.
LooCkeD

♥CS ADMIN War3FT+SaveXP♥
-
LooCkeDD - Kolemjdoucí
Nejde STEAM
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Nejde STEAM
Máš problém s internetovým pripojením.
-
Delian - Zkušený
NEvíš jaký když jsem ráno už hrál a šlo to v pohodě? teď jsem normálně na FB,YT,a ještě píšu sem a je to okej.
♥CS ADMIN War3FT+SaveXP♥
-
LooCkeDD - Kolemjdoucí
LooCkeDD píše:NEvíš jaký když jsem ráno už hrál a šlo to v pohodě? teď jsem normálně na FB,YT,a ještě píšu sem a je to okej.
no pokud teda nepomáha rr steamu a stále se nemůžeš dostat do online módu .. tak je asi možnost buď RR Pc aby se ti ten steam jakoby obnovil a pokud jsi zkusil i to tak mě samozřejmě napadá jako posední možnost reinstal steamu, ale mám pocit, že je to zbytečné, protože je to dost triviální problém a stačí jen zkoušet .. hele ještě mě napadlo zkusit vypnout ve správci úloh steam a potom ho zkusit komplet pustit znova a třeba zkusit i aktualizaci steamu. Prostě zkusit vše, než má dojít na reinstal, jak tu vždy každý radí

-
Fatman - Pokročilý
LOCK...
Baguette-lukas2103
Baguette-lukas2103
Baguette-lukas2103
On to nevie tak pochopiť ako to ja chcem povedať
Baguette-lukas2103
Baguette-lukas2103
On to nevie tak pochopiť ako to ja chcem povedať
-