• Stránka 1 z 1
Re: FPS
fps_max si dej 101 ... za prvé ti 300 nic neudělá a za druhé je to nepovolené .. cl_cmdrate se nastavuje podle výše fps, takže se tam standardně dává 51, ale řeší to potom i lagy, které někdo má při hře, takže já mám třeba nastaveno cl_cmdrate na 101 jako fps. Pokud máš při spuštění Cska 100,5 fps, tak máš nastavení FPS správně, jen je divné, že ti to takto spadne. Je možné, že ti to bere nějaký program v Pc nebo ti hru jako takovou nezvládá grafika. Jak je zde psáno, zkus použít příkaz na vsync a potom mě jedině napadá vypnout detaily ve hře.
-
Fatman - Pokročilý
Nevím jestli ti pomůžu , ale zkus tohle.Taky mi to pomohlo "otvor steam chod do knihovni klikni pravym na CSKO daj Vlastnosti potom Mistni Subory a tam daj že Overiť integritu medzipamäti hry" Pak napiš do konzole fps_max 300
fps_override 1 - mě to pomohlo
fps_override 1 - mě to pomohlo

-
MimaRrRr - Pokročilý
Ahoj, vypni si Vertikálnu Synchronizáciu v grafickej karte (NVIDIA)
A ak hrávaš na JB's tak nad tým si nelám hlavu, pretože na JB's to laguje všetkým pretože je tam nahodený jeden plugin ktorý zaťažuje server. Takže skús si vypnúť tu Vertikálnu Synchronizáciu a malo by ti to ísť lepšie. Ale jak som už písal, ak hrávaš na JB's tak ti to nepomôže.
lock
A ak hrávaš na JB's tak nad tým si nelám hlavu, pretože na JB's to laguje všetkým pretože je tam nahodený jeden plugin ktorý zaťažuje server. Takže skús si vypnúť tu Vertikálnu Synchronizáciu a malo by ti to ísť lepšie. Ale jak som už písal, ak hrávaš na JB's tak ti to nepomôže.

lock
VETERÁN !!!
ex
CS SUPPORT KAPITAN
HLSA PUBLIC
ex
CS SUPPORT KAPITAN
HLSA PUBLIC
-
1olsavitto - Spamer
• Stránka 1 z 1