Zde můžete najít rady a návody k CSku.

Zvýšenie FPS na 332,9

Příspěvekod Domikuss » 16 bře 2014, 21:26

:mrgreen: (Vopred sa ospravedlňujem za gramatiku, lebo píšem na mobile). Nie, nemá to byť, že vy máte poradiť mne ale teraz radím ja Vám!!!
Začneme od nastavení GPU po config v hre.
1.Klikneme pravým tlačidlom myši na Pracovnú plochu. V tej tabuľke, čo sa otvorila je "Nastavenie Grafickej karty Nvidia"(klik)
2.Hore vľavo je Nastavenia 3D.....(klik), Objavilo sa tam okienko s blbosťami. Pre nás je dôležité ísť na spodok okienka a nájsť Vertikálna Synchronizácia. Máte tam Vypnuté, premente na Zapnuté. Už len dajte použiť. A hotovo![Týmto nastavením sme povolili karte vydať viac aki 60FPS]
3.Vytvoríme si textový dokument s názvom FPS. Dnu napíšeme: net_graph 6(ukazovateľ FPS), developer 1(povolí viac ako 100FPS v hre), fps_modem 0, fps_max 333, cl_weather 0 ( vypne počasie v mape napr. de_aztec)/všetko píšte pod seba/.
Dajte: súbor-uložiť ako-názov: FPS.cfg-OK
4.Vojdite do Počítač/vaša zložka s CSKOM/cstrike<-- Tam vložte súbor FPS.cfg
V zložke cstrike nájdite súbor config.cfg a napíšte do neho na spodok exec FPS.cfg
To je všetko odomňa, snáď som vám pomohol!Váš DoMik
(písané z dôvodu: mám rád Furien, som cekkom Skill a hráči zo servra sa ma pýtaju ako, že tak rýchlo lietam?)
Domikuss
Pokročilý
Pokročilý

Zvýšenie FPS na 332,9

od Rumcajz » 16 bře 2014, 21:26

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Zvýšenie FPS na 332,9

Příspěvekod Fatman » 17 bře 2014, 00:33

Domikuss píše::mrgreen: (Vopred sa ospravedlňujem za gramatiku, lebo píšem na mobile). Nie, nemá to byť, že vy máte poradiť mne ale teraz radím ja Vám!!!
Začneme od nastavení GPU po config v hre.
1.Klikneme pravým tlačidlom myši na Pracovnú plochu. V tej tabuľke, čo sa otvorila je "Nastavenie Grafickej karty Nvidia"(klik)
2.Hore vľavo je Nastavenia 3D.....(klik), Objavilo sa tam okienko s blbosťami. Pre nás je dôležité ísť na spodok okienka a nájsť Vertikálna Synchronizácia. Máte tam Vypnuté, premente na Zapnuté. Už len dajte použiť. A hotovo![Týmto nastavením sme povolili karte vydať viac aki 60FPS]
3.Vytvoríme si textový dokument s názvom FPS. Dnu napíšeme: net_graph 6(ukazovateľ FPS), developer 1(povolí viac ako 100FPS v hre), fps_modem 0, fps_max 333, cl_weather 0 ( vypne počasie v mape napr. de_aztec)/všetko píšte pod seba/.
Dajte: súbor-uložiť ako-názov: FPS.cfg-OK
4.Vojdite do Počítač/vaša zložka s CSKOM/cstrike<-- Tam vložte súbor FPS.cfg
V zložke cstrike nájdite súbor config.cfg a napíšte do neho na spodok exec FPS.cfg
To je všetko odomňa, snáď som vám pomohol!Váš DoMik
(písané z dôvodu: mám rád Furien, som cekkom Skill a hráči zo servra sa ma pýtaju ako, že tak rýchlo lietam?)

hezky napsané, ale pokud se něco nezměnilo což si sám myslím, že ne, tak ti 300 fps nic nemění na hře oproti hráči co má 100,5. Všude je totiž dovoleno mít 100,5 což znamená fps_max 101. Pokud ti graph ukazuje takové hodnoty fps, tak až jednou budeš dělat screen na CW atd, máš okamžitě protest za vyšší FPS než je povoleno. Dříve to tak bylo a myslím, že se v pravidlech o tomto nic nezměnilo, takže tohle je můj názor.
Fatman
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Domikuss » 17 bře 2014, 06:44

Diky :3 ale prečo jeto tak? Keď som sa pýtal Konstata(1) aj on má ale iba 120.
Domikuss
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod CSTitan » 17 bře 2014, 09:14

Vazime si to co si pre nas urobil.
lock.
CSTitan
Zkušený
Zkušený

Zpět na Rady a návody