• Stránka 1 z 1
Knife cfg
Dobrý deň,mám takýto problém:Nainštaloval som si knife cfg normálne fungoval ale po čase začal blbnúť nešlo my ne servery ťuknúť na myš čim strielam. Už som aj skúšal 3krát preinštalovať csko aj som to cfg odstránil z PC ale stále keď idem na server tak mám to cfg a neviem stlačiť tlačítko na myši čím strielam.. Ďakujem za odpoveď
-
Griber - Kolemjdoucí
Re: Knife cfg
Do cfg nebo konzole napiš toto
Pokud ti nebude fungovat ani pravé talčítko na myši napiš toto
bind "MOUSE1" "+attack"
Pokud ti nebude fungovat ani pravé talčítko na myši napiš toto
bind "MOUSE2" "+attack2"
Pokud máš na výběr dvě možnosti a nemůžeš se rozhodnout, hoď si mincí. Ne proto, aby za tebe rozhodla, ale pro ten pocit když je ve vzduchu a ty už víš, v kterou možnost doufáš.
-
Quick - Profesionál
Díky funguje ale to cfg by sa nedalo odstránit?
-
Griber - Kolemjdoucí
Už som ho vymazal ale aj tak mám to cfg
-
Griber - Kolemjdoucí
Zkus smazat ve složce cstrike toto : config.cfg a userconfig.cfg popřípadě se podívej jestli ten daný cfg tam už vážně není.
A prohlídni i další složky jako jsou cstrike_downloads a cstrike_hd (pokud tam nějakou takovou složku máš koukni do ní)
A prohlídni i další složky jako jsou cstrike_downloads a cstrike_hd (pokud tam nějakou takovou složku máš koukni do ní)
Pokud máš na výběr dvě možnosti a nemůžeš se rozhodnout, hoď si mincí. Ne proto, aby za tebe rozhodla, ale pro ten pocit když je ve vzduchu a ty už víš, v kterou možnost doufáš.
-
Quick - Profesionál
• Stránka 1 z 1