• Stránka 1 z 1
Oldschool žádost a dotaz
Chtěl bych požádat, jestli by nešlo nějak nastavit nakupování v AS mapách pro VIP ct hráče.
Při plném serveru je 1 zásobník navíc opravdu málo, nedejbože od 2. kola a výše, kdy už tam běhají T s ak-47 a pod.
Vím, že nechcete nějak extra dělat pluginy na old, ale tenhle by opravdu celkem bodl. Kdo as mapy hrál a byl VIP tak mi uzná, že ty náboje jsou opravdu hrůza.
Pak jsem se chtěl zeptat, zda-li by nešla na zkoušku přidat jedna mapa.
Jedná se o awp_ruins. Píšu to z toho důvodu, že tahle mapa není na awp serverech.
Za 1. tahle mapa určitě oldschool je a za druhé, když tam jsou různé as a cs slátaniny, nebo dokonce Jeepathon, či ES run mapy, nevidím problém ruins alespoň zkusit a poté ho buď ponechat, či odstranit. Děkuji
Při plném serveru je 1 zásobník navíc opravdu málo, nedejbože od 2. kola a výše, kdy už tam běhají T s ak-47 a pod.
Vím, že nechcete nějak extra dělat pluginy na old, ale tenhle by opravdu celkem bodl. Kdo as mapy hrál a byl VIP tak mi uzná, že ty náboje jsou opravdu hrůza.
Pak jsem se chtěl zeptat, zda-li by nešla na zkoušku přidat jedna mapa.
Jedná se o awp_ruins. Píšu to z toho důvodu, že tahle mapa není na awp serverech.
Za 1. tahle mapa určitě oldschool je a za druhé, když tam jsou různé as a cs slátaniny, nebo dokonce Jeepathon, či ES run mapy, nevidím problém ruins alespoň zkusit a poté ho buď ponechat, či odstranit. Děkuji
-
Aklain - Amatér
Oldschool žádost a dotaz
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Oldschool žádost a dotaz
Public OldSchool byl, je a myslím, že by měl zůstat bez nesmyslných pluginů. Proto máš CT Team, který by tě měl chránit a dovést do daného místa.
Na Public OldSchool chceš AWP Mapu ? Jako vážně ?
Na Public OldSchool chceš AWP Mapu ? Jako vážně ?
#cementovanálmatter
-
TheRohlikar - CS2 Admin
Nesmyslných pluginů? Tenhle má zrovna docela dobrej smysl. Si to tam běž někdy zkusit tahrát.
Pak bys ani nenapsal tu druhou věc o tom teamu, páč bys věděl jak to tam chodí.
A myslím vážně? A co má s cs oldschool teda společného Jeepathon a ES mapy, které jsou snad ještě novější jak ruins?
Mohl by se k tomu prosím vyjádřit nějakej míň arogantní a zakomplexovanej admin na moji osobu? Díky.
Pak bys ani nenapsal tu druhou věc o tom teamu, páč bys věděl jak to tam chodí.
A myslím vážně? A co má s cs oldschool teda společného Jeepathon a ES mapy, které jsou snad ještě novější jak ruins?
Mohl by se k tomu prosím vyjádřit nějakej míň arogantní a zakomplexovanej admin na moji osobu? Díky.
-
Aklain - Amatér
Nejsem arogantní ani zakomplexovaný. Na Public OldSchoolu hraji často, takže vím, jak se tam hraje a jak to chodí. Od AWP map jsou tu AWP Servery. Napiš tudíž dotaz na AWP Servery, rozhodně ne na Public Servery.
PS: Nemám důvod být zakomplexovaný, natož arogantní. Byl to pouze můj názor.
PS: Nemám důvod být zakomplexovaný, natož arogantní. Byl to pouze můj názor.
#cementovanálmatter
-
TheRohlikar - CS2 Admin
Dobře, omlouvám se tedy za žádost o plugin, který by skilovějším hráčům na serveru pomohl, protože hned neumírají a kolikrát zabijí více T, než celý tým dohromady, ale pak jim hold dojdou náboje a umřou.
Vysvětli mi tedy prosím, co má s publicem společného mapa Jeepathon, ktera je spíš fun, možná ani to ne, a ES mapy, kde je za úkol utéct na určité místo. To mi taky moc jako public nepřijde. Děkuji..
A prosím tě, ruku na srdce, ty a Rosa mě nemáte rádí, navíc bezdůvodně. Rosa je prostě zaslepený tím, že mám wh a zasvětil život a svoji admin kariéru tím, že mě bude neustále natáčet a dávat cheathunterům na prozkoumání a tobě nevím ani co sem taktéž udělal.
Vysvětli mi tedy prosím, co má s publicem společného mapa Jeepathon, ktera je spíš fun, možná ani to ne, a ES mapy, kde je za úkol utéct na určité místo. To mi taky moc jako public nepřijde. Děkuji..
A prosím tě, ruku na srdce, ty a Rosa mě nemáte rádí, navíc bezdůvodně. Rosa je prostě zaslepený tím, že mám wh a zasvětil život a svoji admin kariéru tím, že mě bude neustále natáčet a dávat cheathunterům na prozkoumání a tobě nevím ani co sem taktéž udělal.
-
Aklain - Amatér
Tak. Proti tobě nic nemám. Nevím, proč jsou tam tyto mapy, já je tam nedal. Já tu pouze odpovídám na Tvůj příspěvek (žádost). Ale uznej sám, AWP mapa patří na AWP, nikoli na public. Zbytek se dá dořešit. 

#cementovanálmatter
-
TheRohlikar - CS2 Admin
Hmm... vidím, že sem něco psat je celkem zbytečné
tak na to kašlu.....

-
Aklain - Amatér
• Stránka 1 z 1