Re: Pochvaly členům GS týmu
Chtěl bych pochválit admina : (Jointa) na public serwerech za ochotu poradit a pomoci .Nikdy nezklamal
Zatím
:D

-
Number2 - Pokročilý
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Chci pochválit všechny schopné a aktivní administrátory.
Zasloužíte si to všichni.

-
Xter - Spamerův sluha
Děkuji Administrátorům Wh!sper, Skinny, Di-es na JailBreak serverech. Při jakémkoli nahlášení přijdou a problém vyřeší ... Díky moc chlapi 
e. by DiEs: Díky, teď je na serveru ale pořád nějaký admin, tak tam jsem podstatě přebytečný, ale i tak můžu více chodit tam kde admini nechodí

e. by DiEs: Díky, teď je na serveru ale pořád nějaký admin, tak tam jsem podstatě přebytečný, ale i tak můžu více chodit tam kde admini nechodí

#cementovanálmatter
-
TheRohlikar - CS2 Admin
Jsou tu dobří Admini. 

-
JUREC - Amatér
Chcel by som poďakovať ADMINOVI kjn za to že ked bol na GTA nejaky hacker a robyl problem len som zavolal a hnet prišiel to je pan 

-
VIPmaster - Amatér
Chcem podakovať ADMINOVI furien1 SunNymu
fakt super človek a veľmi príjemný simaťák 

Csko je môj život 
Každý vie že som FAKE
[/url]

Každý vie že som FAKE

-
FAKEGejmr - Amatér
Pochvaly členům GS týmu
Chcel by som pochválit admina Mr. eXtr3mer na JB serwereoh za ban hráčovi, ktorý mi dával FK každé kolo. Hráč sa mi pomstil za to, že som dal demo s jeho MFK na fórum. Na serveroch bolo v ten deň a 1 deň predtým asi štyria admini, ktorým som aj písal do pošty, no nikto si toho nemohol všímať alebo skôr nechcel všímať. eXtr3mer bol si jediný admin, ktorý si toho všímal a touto cestou ďakujem
Si dobrý v tom, čo robíš a pokračuj v tom
Čus .... Ceco z JB8
e.eXtr3mer Snažím sa robiť si svoju prácu, čo najlepšie. Niektorí to ocenia, niektorí nie... Ďakujem Ceco

e.eXtr3mer Snažím sa robiť si svoju prácu, čo najlepšie. Niektorí to ocenia, niektorí nie... Ďakujem Ceco

CECO CECO VIE ALE CECO NEPOVIE...
-
Cecooo - Mistr Yoda
Ahojte chcel by som sa podakovať adminom ako sú Mimi,Lukasek,Kani,Khertys,Whisper,Smajlik a Wengrifovi chcem sa im veľmi poďakovať zazo že keď niečo neviem stale mi pomožu a nemaju na mňa nervy ... Keď je nejaky problem na servery tak ich zavolam aby urobili poriadok a takto sa im chcem trochu podakovať
Ďakujem

-
denersoN - Zkušený
Zdravím chtěl bych poděkovat celému teamu adminu na war3 s1 nebo jsou to fakt dobří lidé kteří se starají, pomáhají a především jsou trpělivý a rádi pomožů..Ale hlavně chcem poděkovat SA aminoví Cokohodotoho nebo mi dost pomohl když jsem se chtěl stát adminem a podle mého jsem nebyl až tak dobrý adet abych se stal adminem, ale právě coko mně vyslechl a pomohl toho si cením a k tomu měl velkou trpělivost nebo když začnu psat tak nevím kdy skončit
..

-
ZguLowkaa - Amatér
Pochvalujem destroya,bwerna,drakeho zato že si svoju prácu vykonavajú dobre
-
MiskinShortyx3 - Spamerův sluha
Chcem pochváliť admina Fatman (Gangbang Player) zo servera Dust2 Only #1 je tam stále aktívny 

-
bombY - Zkušený
Chcel by som pochváliť Whispera, Skinnyho a Diesa že vždy keď jen a servery nejaký hráč ktorý má cheaty alebo dáva MFK tak vždy tam nabehnú 

» GameSites.cz
-
AlinoLEk - Pokročilý
Skinny best ADMIN na JBs, a Best pokecání o NJD...
Na těle cejtíš, jak tě dupou cizí podrážky, muSíš Se zvednout. Oklepat Se z další porážky, je to třeba zlomit, ukázat jim, co já umim a nemuSet furt poslouchat nějaký vyj*baný urážky. by Marpo
-
esko - Zkušený
spokojnost s ALL adminmi na ALL JB serveroch 

CECO CECO VIE ALE CECO NEPOVIE...
-
Cecooo - Mistr Yoda