Problémy s WIN 7

Příspěvekod Riven » 18 bře 2014, 18:58

Zdravím, mám zde jeden problém, na který jsem narazil včera, když jsem po několika dnech nedal PC do režimu spánku, ale normálně ho vypnul. Druhý den jsem přišel, zapnul PC a co nevidím, po 15 minutách čekání se to stále nenačetlo. Popíšu jak to tedy probíhalo: Zapnul jsem PC, vše v pořádku začalo načítat, PC "pípnul" a viděl jsem logo Windows. No jenže v okamžiku, kdy logo zmizelo a mě by to mělo přihlásit do profilu se zobrazí černá obrazovka a jen kurzor, který se změní na kolečko značící neustálé načítání (mohu s ním v pohodě pohybovat), ale jinak nemohu dělat nic. Zkusil jsem jít tedy na druhý disk (SSD), který funguje v pohodě. Funguje mi dokonce i starší HDD, na kterém mám zálohy. Zkoušel jsem přes F8 několik možností - Nouzový režim, spustit v 640x480 rozlišení, spustit poslední funkční konfiguraci, zkusil jsem dát i Oprava systému, kde jsem chtěl zkusit bod obnovení. Našel jsem tam 3 body, ale jakmile se to dokončilo, napsalo mi to, že Obnova systému se nezdařila. To se stalo u všech bodů. Možná důležitou informací bude to, že jsem asi 3 dny zpátky instaloval aktualizace, kde tuším byla aktualizace i NVIDIA ovladače. Mohu dodat ještě další potřebné informace v případě nutnosti.
Děkuji všem za jakékoliv rady, které by mi mohly pomoci.
www.twitch.tv/rivencz
Riven
Zkušený
Zkušený

Problémy s WIN 7

od Rumcajz » 18 bře 2014, 18:58

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Problémy s WIN 7

Příspěvekod PatrikCZ » 20 bře 2014, 19:59

1. Pokud by to opravdu bylo ovladačema grafické karty, tak by Nouzový režim měl jít spustit ( v nouzovém režimu se ovladače GPU nespouštějí ). Pokud by se ti povedlo dostat přes NR tak v Start -> Ovládací panely -> Programy -> Programy a Funkce -> Nainstalované aktualizace a zde najít a odinstalovat ovladače grafické karty. Nevím zda jsi minulé ovladače stahoval ty sám ze stránek výrobce nebo jsi je nechal stáhnout pomocí Windows update, ale pokud si je neinstaloval sám tak si je najdi na stránkách výrobce a stáhni si je sám ( pokud jsi to udělal nech je nainstalovat pomocí Windows update, pokud by jsi měl CD od grafické karty zkus nainstalovat ovladače z něho.). Pokud i poté problém přetrvá podívej se jaké aktualizace byly nainstalovány ten den kdy jsi PC vypl a odinstaluj je.

2. Zkusit obnovit systém pomocí příkazového řádku a příkazu: %Systemroot%/system32/rstrui.exe -> Enter a vyber datum kdy PC ještě fungoval
Obrázek
Obrázek
PatrikCZ
Drbna
Drbna

Příspěvekod Riven » 23 bře 2014, 16:59

Přes NR se nedostanu a při spuštění s příkazovým řádkem se stane tohle - Napíše mi to Vítejte a konec. Zůstane to na té obrazovce, kde se ukáže jen plocha a logo Windows. Kurzor myši je normální, dá se pohybovat. Ale nic jiného se nedá dělat.
www.twitch.tv/rivencz
Riven
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod PatrikCZ » 23 bře 2014, 17:07

Problému už se bude věnovat někdo z PC supportu tak snad si toho všimnou
Obrázek
Obrázek
PatrikCZ
Drbna
Drbna

Příspěvekod R4gn4r0K » 23 bře 2014, 17:08

1. skusil by som cez command line: sfc /scannow
2. ak nepomoze, opravna instalacia windows
hlupa otazka si vyzaduje hlupu odopoved... Ani Chuck Norris nezodpovedal vsekty hlupe otazky od uzivatelov GS...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
https://www.wgmods.eu
R4gn4r0K
PC Support
PC Support

Příspěvekod Riven » 23 bře 2014, 18:44

Do Command line se nedostanu a oprava systému z CDčka nefunguje. Z CDčka vlastně nefunguje nic. Sice se načte, vše v pohodě, ale nic to neudělá nebo to napíše, že se obnova systému nezdařila. Při opravě se nestane nic.
www.twitch.tv/rivencz
Riven
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod R4gn4r0K » 23 bře 2014, 18:58

v tom pripade reinstall... zozen si nejake Live CD (Hiren's Boot CD by ti malo stacit), odzalohuj si dolezite veci a reinstaluj Windows nacisto

ps: osobne neodporucam sleep ani hybernaciu... zvykne zblbnut win (presne ako ten Tvoj)... u vsetkych masin, ktore sa u nas predaju su tieto funkcie povypinane ;)
hlupa otazka si vyzaduje hlupu odopoved... Ani Chuck Norris nezodpovedal vsekty hlupe otazky od uzivatelov GS...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
R4gn4r0K
PC Support
PC Support

Příspěvekod Riven » 23 bře 2014, 19:17

Dobrá, tak já se do konce příštího týdne určitě pustím, dám vědět, jak to dopadlo :)
www.twitch.tv/rivencz
Riven
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod R4gn4r0K » 23 bře 2014, 19:43

keby si nieco potreboval, tak PM
R4gn4r0K
PC Support
PC Support

Příspěvekod Buffyman » 27 bře 2014, 19:45

nebudem sa zbytocne vyjadrovat, ked neradim...
Ex.Admin - All Paintball 2.4.2014 - 29.6.2014
Buffyman
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Mattonius » 28 bře 2014, 10:19

S takhle zblázněným windows jsem se ještě nesetkal, ale podle postupu co si psal že si všechno udělal, tak je reinstal nejlepší volba. Kolikrát to výjde líp než by si X dní strávil nad hledání problému :)
Po reinstalaci vše běží bez problému?
Obrázek
- Bývalý GG HLSA. Dnes už CS už nehraji.
- Potřebuješ pomoci nebo poradit? Máš dotaz ohledně Gungame serverů? Napiš mi.
Mattonius
Mistr
Mistr

Příspěvekod R4gn4r0K » 28 bře 2014, 13:22

Mattonius píše:S takhle zblázněným windows jsem se ještě nesetkal, ale podle postupu co si psal že si všechno udělal, tak je reinstal nejlepší volba. Kolikrát to výjde líp než by si X dní strávil nad hledání problému :)
Po reinstalaci vše běží bez problému?

Naopak ja sa s tym stretavam bezne... Windowsy na normalnom zeleze (nie na ntb) maju so spankom a hybernaciou dost problemov... rozdiel bude v sprave napajania u ntb a pc...
R4gn4r0K
PC Support
PC Support

Příspěvekod dodchi » 09 dub 2014, 14:16

nebudem sa vyjadrovat, pokial neviem poradit
dodchi
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod zombiehns » 09 dub 2014, 18:45

dodchi píše:nebudem sa vyjadrovat, pokial neviem poradit

taktiez sa nebudem vyjadrovat, pokial neviem poradit...

e.Luc. - Nevyjadřuji se,protože rada co bych dala tu již je. poradila bych po informacích reinstal. Pokuď mi nereaguje ntb/pc, zkusila bych HDD vytáhnout a přeinstalovat v jiným zařízení..
Slovenský jumper!
zombiehns
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod R4gn4r0K » 11 dub 2014, 08:11

bez reakcie, LOCK
R4gn4r0K
PC Support
PC Support

Zpět na Vyriešené topicy