• Stránka 1 z 1
gamesites team loutek
Nevím jestli se to zdá jenom mě ale připadá mi že Gamesites vede tak 5 lidí a zbytek je tu celkem na nic například já 25.12.2013 jsem zažádal o admin práva sotva po 2 týdnech mě volume teprve přijal na pohovor ale potom potřeboval ještě schválení od Gaizena ?????? Tak k čemu tak vůbec je uplně na hovno to si mohl Gaizen nebo nějaký šerif udělat sám a navíc VolumeCZ na deathrunu snad ani není neviděl jsem ho tam ani jednou a to jsem odehrál přes 30 hodin mě se tdá že tu jen pár lidí něco může a ty ostatní jsou jen loutky
!!! A PROSIM VÁS NEMAŽTE TUTO ZPRÁVU UŽ NĚKOLIKRÁT MI TU NĚJAKÉ TÉMA SMAZALI????? !!!!!!!
!!! A PROSIM VÁS NEMAŽTE TUTO ZPRÁVU UŽ NĚKOLIKRÁT MI TU NĚJAKÉ TÉMA SMAZALI????? !!!!!!!
-
dolik - Pokročilý
gamesites team loutek
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: gamesites team loutek
Jsi děláš srandu? Admini nemají čas jenom na tebe, mají i jiné povinnosti..
LIDÉ NEJSOU STROJE!!!

LIDÉ NEJSOU STROJE!!!
VIP+EVIP: JB1 a JB7
steam->Hutaj
steam->Hutaj
-
HUTAJ - Mistr
dolik prosím tě zbytečně to píšeš admin má jiné starosti si myslíš že ho to zajímá možná se ti na to mrkne a Dá LOCK ale uvědom si že Lidi nejsou
STROJE???
To si uvědom a pak pochopíš a jestli si chceš jen na to nahnat příspěvky tak je to (UBOHÉ!!!)
STROJE???
To si uvědom a pak pochopíš a jestli si chceš jen na to nahnat příspěvky tak je to (UBOHÉ!!!)

NEJLEPŠÍ PORTÁL GAMESITES.CZ

Nejlepší je server JailBreak
-
lukasako15 - Mistr
HUTAJ píše:Jsi děláš srandu? Admini nemají čas jenom na tebe, mají i jiné povinnosti..![]()
LIDÉ NEJSOU STROJE!!!
Plne súhlasím admini majú aj iné povinnosti, ale to je ešte nič HLSA majú viacej starosti ....

-
xXR4tch3tXx - Spamer
No jasně už to vidím když mi VolumeCZ řikal to musíš být na serveru každý den aspon 2 hodiny a oni sami čas nemaji????
A navíc já jsem hlavně chtěl říct že Volume mě stejně nemohl příjmout protože na to asi nemá právo tak mi řekněte k čemu tam je Hl admiN,,????
A ne nenaháním si tu přispěvky už adminem být nechci.
A navíc já jsem hlavně chtěl říct že Volume mě stejně nemohl příjmout protože na to asi nemá právo tak mi řekněte k čemu tam je Hl admiN,,????
A ne nenaháním si tu přispěvky už adminem být nechci.
-
dolik - Pokročilý
Jak psal Hutaj admini nejsou stroje natož HLSA tak tady nepiš hlouposti. Navíc jestli jsi ho tam neviděl tak nemáš moc štestí. Já jsem taky viděl spinnie jen jednou a to na jb#4 a nemusim nic psat ze tam admina nikdy nevidim.
ROCCO PANKO DAVEJ POZOR PREJEDE TE TANK
TEBE VYCHOVALA ULICE A MĚ PUNK
TEBE VYCHOVALA ULICE A MĚ PUNK
-
iDeviLeKKK - Spamerův sluha
Ty si asi ani do huby nevidíš že? Bezpředmětný topic, pokud chceš podat nějakou stížnost, sežeň důkazy a založ nový topic. Volume měl určitě nějaký důvod, ptát se na tebe u Gaizena. LOCK
-
HeRoY - Mistr
Já bych řek, že čekali tak dlouho než hráč dospěje. No bohužel vidíte, že se tak dodnes nestalo 

Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1