• Stránka 1 z 1
Čistej štít ?:)
Ahoj,včera jsem zažádal o práva a zamítli mi je,nedivím se... mám černou minulost
psal jsem členovi týmu Awee,co mám dělat abych později zažádal o práva úspěšně,ale nedostal jsem odpověď tak se ptám tady .Uznávám že jsem se dřív choval jako blbec,proto vás žádám aby jste mi nepsali něco o mé minulosti,tu tady řešit nechci.Ani mi nepomůže číst řeči typu "na to jsi měl myslet dřív".Chci se zeptat jestli mi to časem odpustí a časem mě přijmou,nebo jestli si mám založit novej herní nick jak na fóru tak ve hře a nebo prostě nemám šanci ?Spňuji všechny podmínky,jen to moje dřívější chování mi to znemožnuje :/ Lidi se mění,myslím že je nějaká možnost jak dostat druhou šanci nebo ne ?:)

-
ZO3NNOR - Kolemjdoucí
Čistej štít ?:)
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Čistej štít ?:)
A ještě otázka,proč je napsáno v EVIP výhodách že mohu požádat o práva,když to můžu i bez evip ?
-
ZO3NNOR - Kolemjdoucí
Já si myslím,že když se začneš chovat na serveru normálně,budeš nahlašovat hráče,co porušují pravidla,pomáhat hráčům atd. a za nějaký čas si požádáš znovu,nebude mít s tebou nikdo problém.
Jde o to,že se nejspíš neumíš chovat na serveru,když tam není admin,protože minimálně já jsem tě ani jednou nebanoval,neupozorňoval. Jestli chceš být admin,musíš se dle toho chovat,což platí třeba o přístupu k hráčům na serveru.
Jde o to,že se nejspíš neumíš chovat na serveru,když tam není admin,protože minimálně já jsem tě ani jednou nebanoval,neupozorňoval. Jestli chceš být admin,musíš se dle toho chovat,což platí třeba o přístupu k hráčům na serveru.
Již pouze spamerův sluha....

-
inner - Zkušený
Díky,jasné .. to už jsem pochopil dřív a chovám se právě normálně
chtěl jsem jen vědět jestli mám šanci jako ZO3NNOR s provokativními příspěvky na fóru atd. Díky za odpověď a budu doufat že časem budu mít možnost být adminem 

-
ZO3NNOR - Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1