• Stránka 1 z 1
Dlhodobé nepoužívanie mojho EVIP na servery Zombie Blood #1
Ahoj, cca pred rokom som hral na servery Zombie Blood #1 EVIP som si kúpil na meno Lolicek potom som sa volal Lolicek *Z0mb!e StAR* alebo niak tak niaky deň som sa hral z priečinkom kde mám csko... vymazal som si niaky textový súbor ktorý sa neviem jak volal prišiel som na server a nemal som evip kedže csku som vtedy moc nerozumel tak som to neriešil... a to asi preto lebo csko potom nehral asi polroka... Aktivačný kod som dostal na email [email protected] , [email protected], [email protected], jeden s tochto asi...
Kedže som si EVIP kúpil tajne a moja mama mi to zakázala tak som si to spravil neskoro večer a ten email som si musel rýchlo vymazať lebo viem že by mi kontrolovala emaily... tak ten kod som si zmazal... Aj tak to moja mama zistila
...
Mal som DIP lebo sa mi stále mazali lvly... A asi ešte stále mám. Teraz sa na server volám LoLo99-[AcidRevoluTion]-#SELFIE
ale normalne sa volam LoLo99-[AcidRevoluTion]... ale pridal som si tam "-#SELFIE" ale evip keby že ho dostanem späť tak by som ho chcel na meno LoLo99...
Dakujem... napíšte čo by som mal roboť alebo niečo...
Kedže som si EVIP kúpil tajne a moja mama mi to zakázala tak som si to spravil neskoro večer a ten email som si musel rýchlo vymazať lebo viem že by mi kontrolovala emaily... tak ten kod som si zmazal... Aj tak to moja mama zistila

Mal som DIP lebo sa mi stále mazali lvly... A asi ešte stále mám. Teraz sa na server volám LoLo99-[AcidRevoluTion]-#SELFIE
ale normalne sa volam LoLo99-[AcidRevoluTion]... ale pridal som si tam "-#SELFIE" ale evip keby že ho dostanem späť tak by som ho chcel na meno LoLo99...
Dakujem... napíšte čo by som mal roboť alebo niečo...

-
LoLo99lol - Kolemjdoucí
Dlhodobé nepoužívanie mojho EVIP na servery Zombie Blood #1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Dlhodobé nepoužívanie mojho EVIP na servery Zombie Blood
Ahoj,
1. Píšeš do špatné sekce!
2. Je tvůj problém, že sis smazal VIP kód, měl sis ho někde uložit, na náhradu nemáš právo viz podmínky - http://www.gamesites.cz/serversoubory/podminky.html.
Myslím, že můžete lock.
S pozdravem,
Orbikaz.
1. Píšeš do špatné sekce!
2. Je tvůj problém, že sis smazal VIP kód, měl sis ho někde uložit, na náhradu nemáš právo viz podmínky - http://www.gamesites.cz/serversoubory/podminky.html.
Myslím, že můžete lock.
S pozdravem,
Orbikaz.
[Redaktor] *28.1.2014 Asistent šéfredaktora *24.9.2014
[CS 1.6 ADMIN] *20.3. 2014 - 20.12. 2014
[Správce FB] 13.5.2014
[Steam] paulpaterson
[CS 1.6 ADMIN] *20.3. 2014 - 20.12. 2014
[Správce FB] 13.5.2014
[Steam] paulpaterson
-
Tudop - Zkušený
Vtedy som nevedel ani čo to je forum takže... 

-
LoLo99lol - Kolemjdoucí
A to znamená že na tom účte zostane navždy EVIP ??? To je trochu nefér keď som za to dal 8 €... Keď chcte možem o tom účte dať niake info napr. že som dostal len jeden krát ban za to že jeden admin bol first zombie a ja som si kúpil bazuku a hneď ma zabil a povedal som mu "first ko***"... Ten ban som mal tuším na deň.
-
LoLo99lol - Kolemjdoucí
Nějáký popis nicku ve hře ti nepomůže tam dostává bany kde, kdo.
Jak ti zde psal kolega :
A jelikož zde píšeš že sis ho kupoval před rokem, tak si myslím že možnost dohledat to je prakticky nulová.
Jak ti zde psal kolega :
2. Je tvůj problém, že sis smazal VIP kód, měl sis ho někde uložit
A jelikož zde píšeš že sis ho kupoval před rokem, tak si myslím že možnost dohledat to je prakticky nulová.
Pokud máš na výběr dvě možnosti a nemůžeš se rozhodnout, hoď si mincí. Ne proto, aby za tebe rozhodla, ale pro ten pocit když je ve vzduchu a ty už víš, v kterou možnost doufáš.
-
Quick - Profesionál
A poviete mi jak sa volal ten súbor kde bol ten vip kod ?
-
LoLo99lol - Kolemjdoucí
config.cfg
Pokud máš na výběr dvě možnosti a nemůžeš se rozhodnout, hoď si mincí. Ne proto, aby za tebe rozhodla, ale pro ten pocit když je ve vzduchu a ty už víš, v kterou možnost doufáš.
-
Quick - Profesionál
• Stránka 1 z 1