• Stránka 1 z 1
Napodobování mého nicku
Zdravim, nevíte co s tím? Někdo na serveru Warcraft 1 napodobuje pořád můj nick... Hraju na serveru minimálně 2 roky takže tam jsem jediný originál já, není možné že by nick měl dřív než já. Hráči jsem psal a nereaguje na mě, admini už mu měnily nick, a dokonce dostal i 2x BAN ale přes to všechno pořád mě napodobuje.... Nevíte co s tím?
Zde je screen: http://leteckaposta.cz/958406230
Zde je screen: http://leteckaposta.cz/958406230
ADMIN War3FT+SaveXP #1

-
BlackMaster - Zkušený
Napodobování mého nicku
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Napodobování mého nicku
S tim se toho neda moc dělat,pokud nejsi admin,je to jen tvoje věc.
Zkus si ho prostě nevšímat,pak se ukáže,jestli kopiruje,nebo tu přezdívku vážně používá,chápu že tě to štve,zkus si třeba do nicku dat: Ten pravy BlackMaster
Zkus si ho prostě nevšímat,pak se ukáže,jestli kopiruje,nebo tu přezdívku vážně používá,chápu že tě to štve,zkus si třeba do nicku dat: Ten pravy BlackMaster
Neztrácejte čas tím, co vás skutečně nebaví. Užívejte života!
-
STIG23 - Mistr
Myslím, že ten ban oprávněný byl, když hráč byl několikrát upozorněn a byl mu 2x změněn nick a on si ten nick dal zase zpátky 

ADMIN War3FT+SaveXP #1

-
BlackMaster - Zkušený
STIG23 píše:S tim se toho neda moc dělat,pokud nejsi admin,je to jen tvoje věc.
No áno, ale keď sa ten človek rozhodne že si dá tiež "ten pravy...." asi vieš kam mierim.
Ja by som to asi riešil nejakým originálnym spraylogom, dokonca môžeš aj sám nejaké vytvoriť a tam napísať "ten pravý"

-
StinG - Kolemjdoucí
BAN oprávněný nebyl, protože na Česko-Slovenské scéně Counter-Strike 1.6 existuje hodně lidí s podobným nickem. I mě se stalo, že mě napodoboval, ale bohužel už to tak je a budeš se s tím muset holt smířit, že je na serveru někdo kdo má podobný nick jak ty.
-
lof0 - Amatér
Pokud máš na ten nick VIP tak se neobávej VIP mít nebude, protože nemá kód, který tobě přišel.
-
lof0 - Amatér
lofo
nejsem blbý, vím že moje EVIP nemůže mít
No, díky za odpovědi, budu doufat že ho to přestane bavit
LOCK

ADMIN War3FT+SaveXP #1

-
BlackMaster - Zkušený
• Stránka 1 z 1