• Stránka 1 z 1
Re: rozlíšeni
Chod do knihovny a klikni si pravým tlačítkem na Counter-Strike,dej vlasnosti/nastavit možnosti spustení a tam zadej -w 800 -h 600
-
ZguLowkaa - Amatér
A jestli tam máš tie boční černé čáry tak bud si na ně zvykneš třeba já ty boční čáry mám a vubec mi nevadí.. inak se to řeší tím že jestli máš nvidia tak ji otevří..najed si na Přizpůsobení velikosti a pozice plochy a tam dej změna měřítka/celá obrazovka .. acept ok a máš
-
ZguLowkaa - Amatér
ZguLowkaa píše:A jestli tam máš tie boční černé čáry tak bud si na ně zvykneš třeba já ty boční čáry mám a vubec mi nevadí.. inak se to řeší tím že jestli máš nvidia tak ji otevří..najed si na Přizpůsobení velikosti a pozice plochy a tam dej změna měřítka/celá obrazovka .. acept ok a máš
jako černé boční čáry nebo co ?

-
Fatman - Pokročilý
Ahoj
Tak otvor si Steam/zapni CSko/Chod do Options/Viedo a tam si nastav rozlíšenie na 1024 x 768

Tak otvor si Steam/zapni CSko/Chod do Options/Viedo a tam si nastav rozlíšenie na 1024 x 768
CS Support
-
jns - Mistr
Mozes si dat i vacsie, ako ti bude vyhovovat ...
-
CSTitan - Zkušený
Ahoj,přesně jako píše Jns ,,jinak můžeš ve hře v nastavení rozlišení nastavit políčko Display mode na whidescreen ,tudiž by ti to mělo jet i bez těch černých stran.

-
zmizZzz - Zkušený
pokud tam máš boční čáry, tak si ve steamu klidni pravým na CS, dej properites nebo nastavení a do set lunch option zadej tento příkaz .. -stretchaspect .. hra se ti rozšíří na celou obrazovku 

-
Fatman - Pokročilý
Mne napríklad pomohlo pri čiernych okrajoch ked som od škrtol low video quality
v options
)

-
fRONTEZ - Pokročilý
• Stránka 1 z 1