Zde můžete najít rady a návody k CSku.

NonSteam problem :D

Příspěvekod michael1598 » 25 bře 2014, 22:27

čaute, stáhl jsem si CSko od GS. Zapl jsem si ho a musel jsem si všude zaktivovat VIP, atd.. Ale, když jsem CSko vypnul a potom zapl, tak se mi to (jakoby) resetlo a musel jsem všechno dětal odznova.. (Zaktivovat Vip, atd..)
Nejde to nějak udělat, že, když pokaždé zapnu CSko tak musim jit na server a aktivovat vip.. :/
michael1598
Pokročilý
Pokročilý

NonSteam problem :D

od Rumcajz » 25 bře 2014, 22:27

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: NonSteam problem :D

Příspěvekod zmizZzz » 25 bře 2014, 22:38

Zdravím Tě ,najdi si config.cfg C:Programfiles/counter strike /cstrike , nebo kam jsi to nainstaloval klikni na něj pravým /vlastnosti a označ ho jen pro čtení .
Obrázek
zmizZzz
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Fatman » 26 bře 2014, 12:24

michael1598 píše:čaute, stáhl jsem si CSko od GS. Zapl jsem si ho a musel jsem si všude zaktivovat VIP, atd.. Ale, když jsem CSko vypnul a potom zapl, tak se mi to (jakoby) resetlo a musel jsem všechno dětal odznova.. (Zaktivovat Vip, atd..)
Nejde to nějak udělat, že, když pokaždé zapnu CSko tak musim jit na server a aktivovat vip.. :/

přesně jak píše kolega, config si dej jen pro čtení, protože při každém sputění a vypnutí CS se nějaké příkazy mažou, jako např. Rate nastavení a nastavení těchto VIP aktivací, jak sám píšeš. Nezapomeň, že když to uděláš, tak ve hře sice do console zadáš něco, co chceš aby se ti uložilo v cfg, ale po vypnutí hry se ti to smaže, protože to máš jen pro čtení, takže většinu příkazů co si tam potom budeš chtít hodit dělej rovnou v cfg. Takže vždy vypni jen pro čtení, zadej nějaké příkazy, ulož to a zase zadej aby to bylo jen pro čtení a potom teprve pust hru, jinak se ti to bude furt mazat jako dříve mě a budeš mít časem prášky na palici :-D
Fatman
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod michael1598 » 26 bře 2014, 13:21

Dal jsem ten cfg jen pro čtení. Zapl jsem CSko, změnil jsem si jméno, hlasitost, atd.. Pak jsem to vypl a znovu zapl, ale bylo to zas jak předtím :evil: .. Takže jsem to zkusil znova, ale stejný výsledek.
michael1598
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Fatman » 26 bře 2014, 14:11

michael1598 píše:Dal jsem ten cfg jen pro čtení. Zapl jsem CSko, změnil jsem si jméno, hlasitost, atd.. Pak jsem to vypl a znovu zapl, ale bylo to zas jak předtím :evil: .. Takže jsem to zkusil znova, ale stejný výsledek.

takže jsi nepochopil jak to udělat :-D ... odklikni jen pro čtení, zapni CS a nastav si hlasitost, jméno a nastavení co potřebuješ a chceš. Potom vypni Csko, jdi zase do té složky s cfg, otevři ho a měl by jsi tam mít to jméno co jsi si zadal atd. To znamená, že se ti to vše uložilo a dáš ho jen pro čtení. Tím budeš mít uloženo vše co jsi do něj zadal a nebudeš tam nic moc nic ve hře přidat, protože je nastaven jen pro čtení. Pokud do něj budeš chtít zase něco vložit jako příkazy atd, tak musíš hru vypnout, odkliknout jen pro čtení, otevřít ho a do něj si vložit ty příkazy, potom to uložit a zase nastavit jen pro čtení a můžeš zase v pohodě hrát. Pokud to i tak nechápeš .. pojď TS3 .. ts.gamesites.cz a najdi si mě tam .. pořešíme to ;)
Fatman
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod michael1598 » 26 bře 2014, 14:42

Dík, už mi to jde, takže můžete dát Lock. :)
michael1598
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod CSTitan » 30 bře 2014, 18:54

Beriem na vadomie,
Lock.
CSTitan
Zkušený
Zkušený

Zpět na Rady a návody