• Stránka 1 z 1
NonSteam problem :D
čaute, stáhl jsem si CSko od GS. Zapl jsem si ho a musel jsem si všude zaktivovat VIP, atd.. Ale, když jsem CSko vypnul a potom zapl, tak se mi to (jakoby) resetlo a musel jsem všechno dětal odznova.. (Zaktivovat Vip, atd..)
Nejde to nějak udělat, že, když pokaždé zapnu CSko tak musim jit na server a aktivovat vip.. :/
Nejde to nějak udělat, že, když pokaždé zapnu CSko tak musim jit na server a aktivovat vip.. :/
-
michael1598 - Pokročilý
NonSteam problem :D
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: NonSteam problem :D
Zdravím Tě ,najdi si config.cfg C:Programfiles/counter strike /cstrike , nebo kam jsi to nainstaloval klikni na něj pravým /vlastnosti a označ ho jen pro čtení .

-
zmizZzz - Zkušený
michael1598 píše:čaute, stáhl jsem si CSko od GS. Zapl jsem si ho a musel jsem si všude zaktivovat VIP, atd.. Ale, když jsem CSko vypnul a potom zapl, tak se mi to (jakoby) resetlo a musel jsem všechno dětal odznova.. (Zaktivovat Vip, atd..)
přesně jak píše kolega, config si dej jen pro čtení, protože při každém sputění a vypnutí CS se nějaké příkazy mažou, jako např. Rate nastavení a nastavení těchto VIP aktivací, jak sám píšeš. Nezapomeň, že když to uděláš, tak ve hře sice do console zadáš něco, co chceš aby se ti uložilo v cfg, ale po vypnutí hry se ti to smaže, protože to máš jen pro čtení, takže většinu příkazů co si tam potom budeš chtít hodit dělej rovnou v cfg. Takže vždy vypni jen pro čtení, zadej nějaké příkazy, ulož to a zase zadej aby to bylo jen pro čtení a potom teprve pust hru, jinak se ti to bude furt mazat jako dříve mě a budeš mít časem prášky na palici

-
Fatman - Pokročilý
Dal jsem ten cfg jen pro čtení. Zapl jsem CSko, změnil jsem si jméno, hlasitost, atd.. Pak jsem to vypl a znovu zapl, ale bylo to zas jak předtím
.. Takže jsem to zkusil znova, ale stejný výsledek.

-
michael1598 - Pokročilý
michael1598 píše:Dal jsem ten cfg jen pro čtení. Zapl jsem CSko, změnil jsem si jméno, hlasitost, atd.. Pak jsem to vypl a znovu zapl, ale bylo to zas jak předtím.. Takže jsem to zkusil znova, ale stejný výsledek.
takže jsi nepochopil jak to udělat

-
Fatman - Pokročilý
Dík, už mi to jde, takže můžete dát Lock. 

-
michael1598 - Pokročilý
Beriem na vadomie,
Lock.
Lock.
-
CSTitan - Zkušený
• Stránka 1 z 1