Zde můžete najít rady a návody k CSku.

Nový launcher "Gsplay"

Příspěvekod Bombastic » 25 bře 2014, 18:25

Nevím jak vy lidi ale já si stáhnu Gsplay začnu si stahovat Cs 1.6 asi po 5 min stahování mi to skončí u 49% a pak se ukáže že je to hotové kliknu na hrát a co? Nic jiného než že mě to pošle spátky znova na download. Jestli máte někdo taky takové problémy a nějak jste to vyřešily rád bych přijal pomoc.
Bombastic
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Nový launcher "Gsplay"

od Rumcajz » 25 bře 2014, 18:25

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Nový launcher "Gsplay"

Příspěvekod Fatman » 25 bře 2014, 20:00

Bombastic píše:Nevím jak vy lidi ale já si stáhnu Gsplay začnu si stahovat Cs 1.6 asi po 5 min stahování mi to skončí u 49% a pak se ukáže že je to hotové kliknu na hrát a co? Nic jiného než že mě to pošle spátky znova na download. Jestli máte někdo taky takové problémy a nějak jste to vyřešily rád bych přijal pomoc.

no pokud to takhle skočí, tak je chyba někde v launcheru a možná zkus udělat to, že smažeš nebo odinstaluješ to CS, smažeš všechny soubory, které po Cs zbili, odinstaluješ gsplay nebo ho prostě odstraníš a stáhneš ho úplně znova a zkusíš to znovu. Je možné, že tam už tu složku cska máš a tudíž se ti celé Cs nemůže nainstalovat.
Fatman
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Bombastic » 26 bře 2014, 15:04

Fatman udělal jsem vše jak jsi řekl stáhnul jsem to znova vše jsem smazal a teď už mi nejede ani ten launcher. Nemáš prosímtě ještě ten launcher z roku 2013? Jestli ano prosím dej mi odkaz tam ten mi šel bez problému. Na Gamesites.cz serverech hraji už dlouho mám koupených spousta Vip/Evip a chtěl bych si zase zahrát :(. Kdokoliv kdo má ten starý launcher pošlete odkaz budu vám vděčný.
Bombastic
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod 21lukas03 » 28 bře 2014, 09:12

Problém stále pretrváva? :)
Baguette-lukas2103
Baguette-lukas2103
Baguette-lukas2103
On to nevie tak pochopiť ako to ja chcem povedať
21lukas03
Spamer
Spamer

Příspěvekod Fatman » 28 bře 2014, 12:08

Bombastic píše:Fatman udělal jsem vše jak jsi řekl stáhnul jsem to znova vše jsem smazal a teď už mi nejede ani ten launcher. Nemáš prosímtě ještě ten launcher z roku 2013? Jestli ano prosím dej mi odkaz tam ten mi šel bez problému. Na Gamesites.cz serverech hraji už dlouho mám koupených spousta Vip/Evip a chtěl bych si zase zahrát :(. Kdokoliv kdo má ten starý launcher pošlete odkaz budu vám vděčný.

takže jsi odinstaloval Csko, smazal složku která po Csku zůstala, odinstaloval launcher a šel na Gs stránku, znova nainstaloval launcher, který už nefunguje ? ...
Fatman
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Bombastic » 28 bře 2014, 14:22

Fatman někdo mi posílal odkaz přímo jenom na Gsplay.exe a to mi fungovalo ale proste ten download nefunguje..
Bombastic
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Fatman » 28 bře 2014, 15:46

Bombastic píše:Fatman někdo mi posílal odkaz přímo jenom na Gsplay.exe a to mi fungovalo ale proste ten download nefunguje..

stáhni si toto ... http://www.gamesites.cz/Downloads/zobrazit/10-counter-strike-1-6-non-steam ... a přes to to udělej podle návodu jak to má být .. smaž ten starý co máš v PC .. a uvidíš že to půjde ;)
Fatman
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod CSTitan » 31 bře 2014, 12:30

Neaktivny topic,
lock.
CSTitan
Zkušený
Zkušený

Zpět na Rady a návody