• Stránka 1 z 1
Furien zmiznutie 7000 penazi
Prosim o napravu adminov jakmile sem vypel cs a zapel zmizlo mi pod nikem J3K4R na furien 9 7000 penazi prosim o navratenie
-
J3K4R - Kolemjdoucí
Furien zmiznutie 7000 penazi
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Furien zmiznutie 7000 penazi
Ahoj, jestli si Non-Steam hráč, tak se ti nejspíše změnila SID, potom už peníze nepůjdou vrátit ..
Jestli máš steam, tak se ti asi jen SID bugla a mohlo by se to brzy vrátit zpět ..
Jestli si Non-Steam, tak nejúčinnější řešení je koupě originální CS 1.6 hry
aby se to neopakovalo 
Jestli máš steam, tak se ti asi jen SID bugla a mohlo by se to brzy vrátit zpět ..
Jestli si Non-Steam, tak nejúčinnější řešení je koupě originální CS 1.6 hry

Starej profil, nepiš mi
New → Dies
New → Dies
-
Diesko - Profesionál
Tak ako píše DiEs skús počkat či sa ti už peniaze vrátily mohla to byt ta SID....a ked nie tak tiež ti radím kup si Original CSko pokial ho ešte nemáš 

CS Support
-
jns - Mistr
J3K4R píše:Prosim o napravu adminov jakmile sem vypel cs a zapel zmizlo mi pod nikem J3K4R na furien 9 7000 penazi prosim o navratenie
Není možné že jsi se připojil akorát na změnu mapy? Pak bohužel dochází k takovému bugnutí..Pokud NE, tak to bude jedno z toho co psali kolegové nademnou

(steam acc - gravity888)
-
y3aH - Zkušený
Ahoj,
abych všechno shrnul -> Stává se to nejčastěji, když se napojíš na server během změny mapy. Jinak mě osobně se to stalo už 7x takže si z toho nic nedělej, je to jen hra
Jinak aby jsme se vyvarovali spamu, tak nemusíš psát adminům, aby ti peníze vrátili 1. nemáme na to pravomoc 2. tyto peníze se stejně bohužel nevrací
abych všechno shrnul -> Stává se to nejčastěji, když se napojíš na server během změny mapy. Jinak mě osobně se to stalo už 7x takže si z toho nic nedělej, je to jen hra

Jinak aby jsme se vyvarovali spamu, tak nemusíš psát adminům, aby ti peníze vrátili 1. nemáme na to pravomoc 2. tyto peníze se stejně bohužel nevrací

-
KOF - Profesionál
Nestalo sa to len tebe stáva sa to každému mne sa to stávalo niekoľko krát. A po kúpe HRY COUNTER STRIKE sa mi to nestalo už ani raz. A admini ti to nevrátia to by mohli dať všetkým penaze zadarmo. Myslím že to bolo objastnene prosím LOCK.
] Život nie je o tom koľko rán rozdáš, ale koľko rán dostaneš
a dokážeš vstať. Koľko rán dostaneš a posunieš sa vpred.
Ani jeden mladý človek nie je tak nešikovný, aby nedospel k úspechu aspoň v jednej veci, ak je vytrvalý.
a dokážeš vstať. Koľko rán dostaneš a posunieš sa vpred.
Ani jeden mladý človek nie je tak nešikovný, aby nedospel k úspechu aspoň v jednej veci, ak je vytrvalý.
-
RaiNiK - Kolemjdoucí
Ako tu už kolegovia písaly,ked sa ti bugla SID alebo niečo také a peniaze ti zmizly už nieje cesta spet aby ti ich vratili lebo sa tieto peniaze nevracajú
LOCK.

CS Support
-
jns - Mistr
• Stránka 1 z 1