• Stránka 1 z 1
Problem z netom
Ahojte, nechapem ako je to mozne mam s kamaratom rovnaky internet jednoducho ho ma kazdy v dedine a mam nastavene nech mi vygeneruju IP adresu automaticky pretoze som na WI-FI kamarat ma vlastne WI-FI a jemu uklada moje XP co nahram na WARCRAFT serveroch a ked sa on pripoji na ten server kde ja automaticky ma vyhodi a napise mi toto :
Fake players spamming or protocol violatio ostatne servery mi idu iba WARCRAFT3ft cislo 4 mi nejde a ked urobim WIFI na mobile s mobilnym internetom idu mi vsetky diky za rady
NEVIEM DO KTOREHO TOPICU TO MAM DAT TAK TO DAVAM SEM
Fake players spamming or protocol violatio ostatne servery mi idu iba WARCRAFT3ft cislo 4 mi nejde a ked urobim WIFI na mobile s mobilnym internetom idu mi vsetky diky za rady
NEVIEM DO KTOREHO TOPICU TO MAM DAT TAK TO DAVAM SEM
- PeRfEcTvIp
- Kolemjdoucí
Problem z netom
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Problem z netom
preco vsade na kazdom jednom topicu zakladas to iste?
poprosim LOCK. a staci ti iba jedno ked ti nikdo neodpovie mas pravo napisat toto: odpiste mi niekto prosim! aspon ja som tak robil a ked budes pokracovat aspon si MISLIM ze to zacina bit spam!

-
lukaskura - Drbna
aspon si mislim lebo sa mi zdalo ze tu niekde este mas nejake tieto iste topici musim sa kuknut
-
lukaskura - Drbna
Čo tu meleš sam si mi povedal že to mam hodiť do software jediný kto tu chce príspevky si ty 

- PeRfEcTvIp
- Kolemjdoucí
ja som tu naozaj teraz omiloma spamoval! lebo potrebujem pomoc! tak sa nehraj na mudreho...
-
lukaskura - Drbna
duplicita, LOCK
hlupa otazka si vyzaduje hlupu odopoved... Ani Chuck Norris nezodpovedal vsekty hlupe otazky od uzivatelov GS...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
https://www.wgmods.eu
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
https://www.wgmods.eu
-
R4gn4r0K - PC Support
• Stránka 1 z 1