• Stránka 2 z 3 • 1, 2, 3
Re: Vudce Gangu
eryteemo píše:@Dies: nemyslím si. Na většině map, pokud se VG nekombinuje s invis, inteligentní simon rozdá CTčka na vyvýšená místa a pokud nezazmatkují ubrání takřka všeSamozřejmě pokud CT přilezou k vůdcovi do klícky nepomůže nic
![]()
A možnost otevřít cely na každý pokus bych uvítal, bylo by to akčnější.
Na JB's hrají inteligentní lidé? Tak to je pro mě novinka
-
Nerwi - Drbna
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
eryteemo píše:A možnost otevřít cely na každý pokus bych uvítal, bylo by to akčnější.
Hm.. max. zvětšit šance ..
Starej profil, nepiš mi
New → Dies
New → Dies
-
Diesko - Profesionál
A možnost otevřít cely na každý pokus bych uvítal, bylo by to akčnější.[/quote]
Taky bych to uvítal.
+ jak vůdce doplní HP vězňům , tak proč ne sobě? Dal bych to , aby si mohl taky doplnit..
Taky bych to uvítal.
+ jak vůdce doplní HP vězňům , tak proč ne sobě? Dal bych to , aby si mohl taky doplnit..

-
BwernCz - Mistr
Nechceš mu rovnou dát Ak do ruky?:DDD
ROCCO PANKO DAVEJ POZOR PREJEDE TE TANK
TEBE VYCHOVALA ULICE A MĚ PUNK
TEBE VYCHOVALA ULICE A MĚ PUNK
-
iDeviLeKKK - Spamerův sluha
keram123 píše:Nechceš mu rovnou dát Ak do ruky?:DDD
Haha, děkujeme za příspěvek, né nechceme.
Na JB opravdu hraje určité procento inteligentní lidí. Dovolím si říct, že kolem 30-40% při každé mapě na plně obsazeném serveru jsou v reálu vyspělý lidé s věkem 15+, kteří v životě běžně fungují, chodí do školy, neuráží nikoho, nepovyšují se. Ale dát někomu možnost se anonymně vyjádřit na 4 řádkovém chatu, jako CT někoho jen tak "zabít" a nemuset nést následky a podpořit to emocemi ze hry, kde záleží na mezilidské domluvě a spolupráci, no to nemůže dopadnout dobře

Mimochodem, inteligenci lidí docela kvalitně potlačuje pocit nadřezenosti, který se na jailbreaku dá taky dobře zažít

http://cs.wikipedia.org/wiki/Stanfordsk ... experiment
Garrett
AIM STAR
STEAM_0:0:48078869
Ex. Aim, War3ft, JB&Knife admin.
Spettro, Ilnear, SKEJTY, JesusChrist a mnozí další. Ano, i admini cheatují. Noaco ;-*
AIM STAR
Spettro, Ilnear, SKEJTY, JesusChrist a mnozí další. Ano, i admini cheatují. Noaco ;-*
-
eryteemo - Zkušený
eryteemo píše:keram123 píše:Nechceš mu rovnou dát Ak do ruky?:DDD
Haha, děkujeme za příspěvek, né nechceme.
Na JB opravdu hraje určité procento inteligentní lidí. Dovolím si říct, že kolem 30-40% při každé mapě na plně obsazeném serveru jsou v reálu vyspělý lidé s věkem 15+, kteří v životě běžně fungují, chodí do školy, neuráží nikoho, nepovyšují se. Ale dát někomu možnost se anonymně vyjádřit na 4 řádkovém chatu, jako CT někoho jen tak "zabít" a nemuset nést následky a podpořit to emocemi ze hry, kde záleží na mezilidské domluvě a spolupráci, no to nemůže dopadnout dobřeTakže bych neglobalizoval.
Mimochodem, inteligenci lidí docela kvalitně potlačuje pocit nadřezenosti, který se na jailbreaku dá taky dobře zažítviz.
http://cs.wikipedia.org/wiki/Stanfordsk ... experiment
Toto si si koľko pripravoval? Toľko odborností

A k ostatným - vaše ironické návrhy ako AK do ruky , invis atď. sú nám na nič
-
WARNING - Mistr
Vůdce nepotřebuje nic změnit. Jediná jeho nevýhoda je, když není kamarád s ct, že ho dementní simon hned na začátku kola popraví nesmyslným příkazem (btw. kdo přišel na to, že vůdce bude vip, není normální) nebo mu ukope hp na 100.

-
kuk - Mistr
Kdyby by zebra hraci s vipkem by si stezovali, ze je to plete, stejne jako si ted stezuji zebry.
Garrett
AIM STAR
AIM STAR
-
eryteemo - Zkušený
Napadlo mě že jak mají T VG tak CT by co mohli mít taky
VG MENU:
Otevrit cely 30% (Souhlasím)
Doplnit HP (Souhlasím)
DMG (Souhlasím)
Speed (Souhlasím)
Ale este bych neco přidal
;Novinky
+: Meče = Dlo by to všem věznum Meče nebo nějaké nože
[Nový mod]
Uvítal bych nový mod
Jmeno modu: QUIZ
Co by to pridalo:
Otevřelo by se menu kde by bili HÁdanky kdo by neodpovezel na 5/10 otázek správně zemřel bych např
Dám 4 správne 6 ne (Umru)
Dám 5 správne a 5 ne (Přežiju a dá mi to Weapon menu)
VG MENU:
Otevrit cely 30% (Souhlasím)
Doplnit HP (Souhlasím)
DMG (Souhlasím)
Speed (Souhlasím)
Ale este bych neco přidal
;Novinky
+: Meče = Dlo by to všem věznum Meče nebo nějaké nože

[Nový mod]
Uvítal bych nový mod
Jmeno modu: QUIZ
Co by to pridalo:
Otevřelo by se menu kde by bili HÁdanky kdo by neodpovezel na 5/10 otázek správně zemřel bych např
Dám 4 správne 6 ne (Umru)
Dám 5 správne a 5 ne (Přežiju a dá mi to Weapon menu)
-
tyler748 - Kolemjdoucí
eryteemo píše:Kdyby by zebra hraci s vipkem by si stezovali, ze je to plete, stejne jako si ted stezuji zebry.
Proč by měl být zebra? Prostě je to Vůdce gangu. A že má vip nebo ne, to už je snad jedno. A pokud někdo musí mermomocí dávat příkazy pro vip a zvlášť pro zebry, tak prostě i vůdce bude skákat podle toho, jestli je nebo není vip.

-
kuk - Mistr
kuk píše:eryteemo píše:Kdyby by zebra hraci s vipkem by si stezovali, ze je to plete, stejne jako si ted stezuji zebry.
Proč by měl být zebra? Prostě je to Vůdce gangu. A že má vip nebo ne, to už je snad jedno. A pokud někdo musí mermomocí dávat příkazy pro vip a zvlášť pro zebry, tak prostě i vůdce bude skákat podle toho, jestli je nebo není vip.
Vůdce gangu se bere jako VIP! Je to trošku nevýhoda pro zebry, ale neříkaj mi, že je těžké si zapamovat, když jsem "Vůdce gangu", tak jsem VIP

You will never be 100% ready to change. Dont wait for the ‘perfect’ time.. It will never come. Start Today.
"Maybe they hate me because i am too good" - Cristiano Ronaldo
Ex CS 1.6 HLSA
"Maybe they hate me because i am too good" - Cristiano Ronaldo
Ex CS 1.6 HLSA
-
TheShreek - Kazatelův učeň
tyler748 píše:Napadlo mě že jak mají T VG tak CT by co mohli mít taky
Kdy si viděl ve věznicích, že by dozorci měli svého vůdce gangu?

Starej profil, nepiš mi
New → Dies
New → Dies
-
Diesko - Profesionál
TheShreek píše:..., ale neříkaj mi, že je těžké si zapamovat, když jsem "Vůdce gangu", tak jsem VIPStejně dostaneš vůdce jednou za x kol.
Ale kurva proč? To je stejný, jako bych najednou určil, že příkaz čupnout bude znamenat begrip. Jo, můžu si to zapamatovat, ale z jakého důvodu bych to dělal?

-
kuk - Mistr
kuk píše:Ale kurva proč? To je stejný, jako bych najednou určil, že příkaz čupnout bude znamenat begrip. Jo, můžu si to zapamatovat, ale z jakého důvodu bych to dělal?
V pravidlách je to aj tak dané,že VG=VIP. Hráči si to nevymysleli ale HLSA. Sťažovať si môžeš ísť ku ním. Tu riešiš také drobnosti ,ktoré podľa mňa sú zbytočné.
V pravidlách je to XI (11kapitola)-posledný riadok: viewtopic.php?f=593&t=36085
Aby sme mohli ohodnotiť činnosti človeka, netreba sa naň pozerať pri veľkých udalostiach, ale pri každodennom živote.
-
RevoltecX7 - Pokročilý
RevoltecX7 píše:V pravidlách je to aj tak dané,že VG=VIP. Hráči si to nevymysleli ale HLSA. Sťažovať si môžeš ísť ku ním. Tu riešiš také drobnosti ,ktoré podľa mňa sú zbytočné.
V pravidlách je to XI (11kapitola)-posledný riadok: viewtopic.php?f=593&t=36085
No jasně, že je to napsaný v pravidlech, nenašel jsem to v koláčku štěstí...

-
kuk - Mistr
• Stránka 2 z 3 • 1, 2, 3