• Stránka 1 z 1
CS
Ahoj. Chcel by som poprosiť o radu. Stalo sa mi to, že ráno idem zapnúť CSko a vyskočí mi iba pozadie Half-Life a potom sa už nedá nič robiť iba vypnúť PC a odznova ale zas sa stane to isté...
Úspech nie je o tituloch ani o dobrých známkach,tak ako inteligencia nie je o poznámkach...
-
MuTe - Pokročilý
Re: CS
M4LK1N píše:Čauko, mě se děje úplně to samé .. ještě mi to napíše že : Couldn open library a nějaký divný znak ...
Tak si skus též ověřit Integritu mezipaměti hry:) ... nebo je možné že Steam něco připravuje s Cs.
CS 1.6 HLSA
VIP Support
CZECH KARATE PLAYER
VIP Support
CZECH KARATE PLAYER
-
Kavik444 - Spamer
M4LK1N píše:Čauko, mě se děje úplně to samé .. ještě mi to napíše že : Couldn open library a nějaký divný znak ...
Áno! Mne píše presne to isté a včera ešte všetko išlo... Neviem čo robiť
Úspech nie je o tituloch ani o dobrých známkach,tak ako inteligencia nie je o poznámkach...
-
MuTe - Pokročilý
Kavik444 píše:M4LK1N píše:Čauko, mě se děje úplně to samé .. ještě mi to napíše že : Couldn open library a nějaký divný znak ...
Tak si skus též ověřit Integritu mezipaměti hry:) ... nebo je možné že Steam něco připravuje s Cs.
Pořád to dělá, ale díky za radu

-
Ovie - Profesionál
M4LK1N píše:Kavik444 píše:M4LK1N píše:Čauko, mě se děje úplně to samé .. ještě mi to napíše že : Couldn open library a nějaký divný znak ...
Pořád to dělá, ale díky za radu
Pravdu vravíš

-
MuTe - Pokročilý
• Stránka 1 z 1