• Stránka 1 z 1
Steam
Dobry den, ohledně steamu.
Udělal jsem to tak, stáhl jsem si složku cstrike, a vymazal jsem tu starou složku, a tá New složka cstrike, jsem tam vložil, a když jsem chtěl spustit csko, tak mi píše, chyby soubour, a ja už vím jaky, omilem jsem smazal Half-life složku, prosím dejte link na tu složku, a možna to pojde, Dík
Udělal jsem to tak, stáhl jsem si složku cstrike, a vymazal jsem tu starou složku, a tá New složka cstrike, jsem tam vložil, a když jsem chtěl spustit csko, tak mi píše, chyby soubour, a ja už vím jaky, omilem jsem smazal Half-life složku, prosím dejte link na tu složku, a možna to pojde, Dík

CS 1.6 AKADEMIK
E-VIP Furien #2
GS.cz <3
E-VIP Furien #2
GS.cz <3
-
CZkill - Zkušený
Re: Steam
CZkill píše:Dobry den, ohledně steamu.
Odinstaluj CS 1.6, vymaž aj Half-Life priečinok, znova stiahni, a do priečinka Hlaf-Life daj ten priečinok cstrike ( http://uloz.to/xPraGYDH/steam-fix-17-4-2014-rar ), a pôjde ti to, lebo aj mne to takto išlo

-
lcboss - Profesionál
Re: Steam
Jdi na steam a stáhni si znova cs !!! pak do halflife hod toto new/#viewtopic.php?f=8&t=47012
Když budeš mit problem tak nespamuj forum a najdi si ma na ts
Lock
Když budeš mit problem tak nespamuj forum a najdi si ma na ts
Lock
[CS Admin]
-
Twixxak - Zkušený
• Stránka 1 z 1