• Stránka 1 z 1
Ban oprávněně nebo ne?
Nedávno jsem hrál na jail_andaman za CT. Simon dal zákazy a potom dal příkaz jít do klece na zadní stěnu. Byl už konec mapy a zabil nějakého admina protože do klece skočil aby si ukrátil cestu i když měl zákaz a dostal jsem ban. Potom tvrdil že to mohl, protože příkaz ruší zákaz, ale já myslím že zákaz se smí porušit jen když je to nezbytné k vykonání příkazu. Takže k dotazu, když na jail_andaman mají vězni zákazy a mají jít do klece, můžou do ní skočit.
-
Jerry337 - Kolemjdoucí
Ban oprávněně nebo ne?
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Ban oprávněně nebo ne?
Pokud byli zákazy, hráč (admin) neměl, co skákat tím pádem byl kill oprávněný. Příště to piš do FAQU.
You will never be 100% ready to change. Dont wait for the ‘perfect’ time.. It will never come. Start Today.
"Maybe they hate me because i am too good" - Cristiano Ronaldo
Ex CS 1.6 HLSA
"Maybe they hate me because i am too good" - Cristiano Ronaldo
Ex CS 1.6 HLSA
-
TheShreek - Kazatelův učeň
Re: Ban oprávněně nebo ne?
Tudiž lock. Avšak ak myslíš, že došlo ku pochybeniu na strene Admina - môžeš podať žiadosť o unban prípadne stiažnosť na Admina.
Naše oči nie sú len pozorovatelia, sú aj projektory. Premietajú druhý príbeh pred tým prvým, ktorý pred sebou neustále vidíme.
Autorom tohto scenáru je strach. Strach bude veľkým hráčom vo vašom živote. Sami sa rozhodnete, ako veľkým.
Autorom tohto scenáru je strach. Strach bude veľkým hráčom vo vašom živote. Sami sa rozhodnete, ako veľkým.
-
l0wShine - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1