• Stránka 1 z 1
CS 1.6 problem
Takže čaute chcel by som sa vás opýtať či neviet nietko prečo mi blbne CSKO. Mam cs 1.6 od gamesites a raz som dal servery a tam je, že internet klikol som na to a tam mi nabehuju servery tak si mýslím, že všetko je vpohode, ale hned na to ked som napr. dal hru z botmi tak ma zacne pripajat na tie internetove servery. Prosim pomozte bud tu alebo do SZ
-
StandyGS - Zkušený
CS 1.6 problem
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: CS 1.6 problem
Neviem ako ma GameSites.cz CS pretože ja mám STEAM ale skús toto new/#viewtopic.php?f=8&t=47012
A potom len zapni CS a daj tam find server (Proste tam kde máš tie servery)
Nevyberaj internet ale favorites ....
Daj pridať server alebo Add a server a vlož tam nejakú IP serveru daj pridať server k obľúbeným (Add this address to favorites )
Mal by sa ti tam pridať a len naňho 2x klikni a malo by ťa to pripojiť na server ..... Nepripájaj sa zen ten internet ale pridávaj si servery tam kde máš Obľúbené (Favorites)
S pozdravom ZeUs ....
A potom len zapni CS a daj tam find server (Proste tam kde máš tie servery)
Nevyberaj internet ale favorites ....
Daj pridať server alebo Add a server a vlož tam nejakú IP serveru daj pridať server k obľúbeným (Add this address to favorites )
Mal by sa ti tam pridať a len naňho 2x klikni a malo by ťa to pripojiť na server ..... Nepripájaj sa zen ten internet ale pridávaj si servery tam kde máš Obľúbené (Favorites)
S pozdravom ZeUs ....
[VIP] Hns AutoBhop Block
[VIP] Knife #1
[EVIP] JailBreak #1
[EVIP] BaseBuilder New
[VIP] Knife #1
[EVIP] JailBreak #1
[EVIP] BaseBuilder New
-
kroska7 - Amatér
Ak si išiel na nejaký ruský server kde väčšinou na také servery je plugin typu keď sa tam raz pripojíš tak máš problémy s cskom do smrti (s humorom). Reinštaláciou cska ti ten problém nič nevyrieši. Skús zo zálohovania prekopírovať a nahradiť terajší súbor. Ak to nepomôže skús popozerať v zločke ...\Half-Life\cstrike\config.cfg či tam nemáš niečo. Ale pochybujem. Alebo to môže byť nejakým iným súborom. 

Aby sme mohli ohodnotiť činnosti človeka, netreba sa naň pozerať pri veľkých udalostiach, ale pri každodennom živote.
-
RevoltecX7 - Pokročilý
Zdravím, nájdi v tvojom cs 1.6 zložky userconfig.cfg a execonfig.cfg a vymaž ich.
Potom daj vedieť či to pomohlo.
S pozdravom MikosS
PS : Som celí deň na našom TS3 a není ma problém zastihnúť. Ak by ti nebolo niečo jasné nájdi si ma.
Potom daj vedieť či to pomohlo.
S pozdravom MikosS
PS : Som celí deň na našom TS3 a není ma problém zastihnúť. Ak by ti nebolo niečo jasné nájdi si ma.
Horacio - Múdry muž vie, že v dobách mieru, sa pripravuje na vojnu.
-
MikosS - Spamerův sluha
Podľa mňa by mu to malo ísť už normálne ak urobí to čo si mu písal .....
[VIP] Hns AutoBhop Block
[VIP] Knife #1
[EVIP] JailBreak #1
[EVIP] BaseBuilder New
[VIP] Knife #1
[EVIP] JailBreak #1
[EVIP] BaseBuilder New
-
kroska7 - Amatér
Rady tu máš dosť.
Ak by ti nebolo niečo jasné napíš mi PM o unlock alebo si ma nájdi na TS3.
LOCK
Ak by ti nebolo niečo jasné napíš mi PM o unlock alebo si ma nájdi na TS3.
LOCK
Horacio - Múdry muž vie, že v dobách mieru, sa pripravuje na vojnu.
-
MikosS - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1