• Stránka 1 z 1
nastavení v Csku
Zdravím vás,
mám takový problém a to že když si udělám nastavení kláves, bindů a jména apod.. Tak při opětovném spuštěním mám nastavená opět základní.
děkuji za rady
mám takový problém a to že když si udělám nastavení kláves, bindů a jména apod.. Tak při opětovném spuštěním mám nastavená opět základní.
děkuji za rady
-
swatm - Kolemjdoucí
nastavení v Csku
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: nastavení v Csku
Čau toto se stává třeba při seknutí cska to znamená, že nastávíš si bindy, jmén a kláves se ti sekne csko tak se ti neuloží nastavení. Pokud se ti to neukládá i při normálním vypnutí tak si mě najdi na TS a já ti s tím pomůžu
.

-
M4ch3C - Kazatelův učeň
zdravím, toto sa stava aj mne stačí ak si najdeš ten config daš "vlastnosti" a zaškrtni "jen pro čtení"
-
BoSsiK382 - Kolemjdoucí
Jak říká Bossik382 taky mi to dělalo a udělal jsem to a v poho
-
Elzny - Pokročilý
BoSsiK382 píše:zdravím, toto sa stava aj mne stačí ak si najdeš ten config daš "vlastnosti" a zaškrtni "jen pro čtení"
Nebo je možné, že ted máš nastavené jen pro čtení a tedy se ti to co nastavíš ve hře při dalším spuštění nenačte. Pak Jen pro čtení naopak odškrtni.

-
kuk - Mistr
Nájdi si config skontroluj či ho máš iba na čítanie alebo to máš odškrtnuté ,ak to máš zaškrtnuté daj odškrtnúť a daj použiť... Potom spusti v notepade config a hoď si tam tie bindy keď to budeš mať ulož to a opäť pravé na config a daj iba na čítanie. Potom kľudne zapni counter strike a malo by ti to ísť
-
PredatorKlinsma - Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1