• Stránka 1 z 1
screeny
Mam par otazok takže
:
1. Na csku sa foti normalne tlačitkom Prt Scrn ? ( ma to niečo vypisat alebo tak? Lebo nič mi to nespravi )
2. Kam sa screeny ukladaju ?
3. Určite už su tu taketo otazky ale tak ked už odpovedate na tie tak možete aj na tuto
. Ako si zmenim spray logo ? a prečo nevidim ostatnych mam tam iba Bcko .

1. Na csku sa foti normalne tlačitkom Prt Scrn ? ( ma to niečo vypisat alebo tak? Lebo nič mi to nespravi )
2. Kam sa screeny ukladaju ?
3. Určite už su tu taketo otazky ale tak ked už odpovedate na tie tak možete aj na tuto

-
Notchennko - Kolemjdoucí
Re: screeny
1.
steam - F12
nosteam - "Prt Scrn" ti odfotí obrázok a ak chceš ten obrázok zrealizovať stačí otvoriť skicár kliknúť ctrl+v a obrázok iba uložiť.
2.
steam - do knihovny
nosteam - neviem
3.na youtube je veľa návodov ako si spraviť vlastné spray logo
jeden ti pošlem https://www.youtube.com/watch?v=O6qL4ADhiJ4&hd=1 a ostatným vidíš preto lebo si zrejme NS(no steam).
steam - F12
nosteam - "Prt Scrn" ti odfotí obrázok a ak chceš ten obrázok zrealizovať stačí otvoriť skicár kliknúť ctrl+v a obrázok iba uložiť.
2.
steam - do knihovny
nosteam - neviem
3.na youtube je veľa návodov ako si spraviť vlastné spray logo

Aby sme mohli ohodnotiť činnosti človeka, netreba sa naň pozerať pri veľkých udalostiach, ale pri každodennom živote.
-
RevoltecX7 - Pokročilý
Tlačítko si nastavíš v nastavení. (options)
SS se ukládají do sločky "cstrike" (pravým tlačítkem myši na ikonku na ploše - zobrazit umístění souboru - cstrike)
SL se dá změnit editovat v "HLTagConventeru" který stáhneš na slunečnici, uložtu.
JEstli chceš něco podrobněji popsat zastav se na TS3 (ts.gamesites.cz) nebo mi napiš do PMky a já ti pomůžu, řeknu ti co a jak
SS se ukládají do sločky "cstrike" (pravým tlačítkem myši na ikonku na ploše - zobrazit umístění souboru - cstrike)
SL se dá změnit editovat v "HLTagConventeru" který stáhneš na slunečnici, uložtu.
JEstli chceš něco podrobněji popsat zastav se na TS3 (ts.gamesites.cz) nebo mi napiš do PMky a já ti pomůžu, řeknu ti co a jak

-
Ovie - Profesionál
Hello ,
v options nastavíš na klávesu jako chceš
- printscreen
Platí pro STEAM ....
bboystorm
v options nastavíš na klávesu jako chceš

Platí pro STEAM ....
bboystorm

Steam - rest of bBoy