• Stránka 1 z 1
Vsetko je prec2
Dobrý deň. Píšem Vám kôli tomu že som zapol CSko. Idem na vyhledat servery a zarazu tam NIČ NENÍ... tak som si tam pridal pár serverov... Zrazu som zistil že sa neviem hýbať. Zdisltil som že vôbec nemám nastavené nastavenia ... Tak si ich teda nastavil ( 1hod.+- ). Pripojil som sa na JB7 kde mám aktivované EVIP. Bohužiaľ aj to mi zmizlo. Pravdepodobne mi zmizli aj bindy... Neviem čo s tým pomôžte mi PROSÍM... Ale us som Vám raz písal. Napísal mi administrátor že je to bug. A po 2 alebo 3 dňoch to prestane. Nestalo sa tak. Dakujem za ochotu ... 

-
fafilacko2 - Amatér
Vsetko je prec2
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Vsetko je prec2
-Dej si Options ---> Use default.
-Na serveru napiš /aktivator a zadej tam svůj kód od vip.
- Bindy si budeš muset znovu napsat...
-Na serveru napiš /aktivator a zadej tam svůj kód od vip.
- Bindy si budeš muset znovu napsat...
CS 1.6 HLSA
VIP Support
CZECH KARATE PLAYER
VIP Support
CZECH KARATE PLAYER
-
Kavik444 - Spamer
- Kód: Vybrat vše
Kavik444
-
PaTusKo29 - Amatér
čauko
Zkus si mě najít na TS3 (ts.gamesites.cz) spolu určitě něco vymyslíme
Zkus si mě najít na TS3 (ts.gamesites.cz) spolu určitě něco vymyslíme

-
Ovie - Profesionál
Asi se ti smazalo cfg, takže pokud si ho nezálohuješ (což doporučuji pro tyto případy), tak jsi přišel o všechna nastavení a aktivovaných VIP.

-
Karmik66 - CS 1.6 Support kapitán
Čaute. Neviem čo sa stalo ,ale niečo sa stalo. **** ANTI VIRUS (****=meno toho an. virusu
) mi nahlasil hroybu menom mojamaminka3 v skutočnosti to bola zložka CSstriku. ( Meno take koli inemu problemu ) a proste som ju dal odstranit. Zapol som CSko a videl som tam VSETKY servery od GS. Ale zasa som nemal nastavené nastavenia, EVIP fuč. Nastavil som si, EVIP som aktivoval. Zrazu sa mi vypol NooteBook ( stava sa často ) a keď som zasa zapol CSko tak som zasa ten istý problém !!!
Neviem čo s tým. Dakujem za poradenie

-
fafilacko2 - Amatér
Jaký istý problém? Že jsi neměl nastavení ani EVIP? Když se CS vypne tím způsobem, že ti spadne OS/pc nebo se ti samo CS vypne tak se neuloží config a s ním ani EVIP 

-
Ovie - Profesionál
Kdyby sis nevěděl rady tak prostě přeinstaluj csko,ale to jen v nejhorším přípaďe.
-
Nidaime - Kolemjdoucí
fafilacko2 píše:Čaute. Neviem čo sa stalo ,ale niečo sa stalo. **** ANTI VIRUS (****=meno toho an. virusu) mi nahlasil hroybu menom mojamaminka3 v skutočnosti to bola zložka CSstriku. ( Meno take koli inemu problemu ) a proste som ju dal odstranit. Zapol som CSko a videl som tam VSETKY servery od GS. Ale zasa som nemal nastavené nastavenia, EVIP fuč. Nastavil som si, EVIP som aktivoval. Zrazu sa mi vypol NooteBook ( stava sa často ) a keď som zasa zapol CSko tak som zasa ten istý problém !!!
Tak tam byla asi nějaká hrozba no

-
Karmik66 - CS 1.6 Support kapitán
Setinfo od EVIP aj nastavenia sa ti ukladajú do configu, takže ten si vždy pri reinstalle zálohuj a potom len nakopíruj do zložky cstrike.
K tomu, že sa ti vypína notebook - zrejme máš upchaté chladenie. Radím ti ho vyčistiť čím skôr, pretože sa ti bude vypínať stále častejšie, ak je problém práve v chladení.
Musíš zopakovať celý postup znovu, pretože keď sa ti notebook vypol, nastavenia sa automaticky neuložili. Musíš CS vypnúť normálnou cestou cez Quit, aby sa ti nastavenia uložili.
K tomu, že sa ti vypína notebook - zrejme máš upchaté chladenie. Radím ti ho vyčistiť čím skôr, pretože sa ti bude vypínať stále častejšie, ak je problém práve v chladení.
Musíš zopakovať celý postup znovu, pretože keď sa ti notebook vypol, nastavenia sa automaticky neuložili. Musíš CS vypnúť normálnou cestou cez Quit, aby sa ti nastavenia uložili.
-
JeaR - Pokročilý
Ahojte. Dakujem za všetky RADY ! Už to funguje ako má
. Aj EVIP som si aktivoval, FAKT DAKUJEM 
Môžete dať
LOCK

Môžete dať
LOCK
-
fafilacko2 - Amatér
• Stránka 1 z 1