• Stránka 1 z 1
Mam veľky Problem
No začnem takto DOSTAL SOM NEOPRAVNENY BAN na portale ... Bolo to tak hral saom tam dosť dlho na Nonsteame no jeden čas mi jeden žačiatočnický admina dal BAN za WallHack ktorý som nemal .. a tak ma to naštvalo lebo som tam v kuse hral a tak som si kupil v ten den STEAM.Išiel som na ten server a bol tam ten admin a som mu napisal nech si ma spectuje či mám to WH a napisal mi že teraz nevidi tak mi dá BAN za obchadzení BANU !! Je to dosť debilné lebo teraz to bdue somnou všade chodiť ! Lebo ja chcem byť admin ale ten BAN tám vadí ako by sa ten BAN dál odpracovať. Dal by som zato skusil by som urobiť všetko len aby som bol adminom a nevadil by ten BAN !
((

-
denersoN - Zkušený
Mam veľky Problem
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Mam veľky Problem
Hello,
to , že jsi si koupil originální hru si myslím je dobře jelikož podporuješ výrobce.
A jeden až dva Bany , které jak tvrdíš jsou neoprávněné by neměly vadit.
Je důležitá celá tvoje historie ve hře - nejen bany...
Ale bohužel pokud nemáš screen, že jsi dostal neoprávněný BAN .
nemůže být podle mně un-ban.
VIP CTF-1
E-VIP CTF-4
STEAM BARINBOY
bboystorm
to , že jsi si koupil originální hru si myslím je dobře jelikož podporuješ výrobce.
A jeden až dva Bany , které jak tvrdíš jsou neoprávněné by neměly vadit.
Je důležitá celá tvoje historie ve hře - nejen bany...
Ale bohužel pokud nemáš screen, že jsi dostal neoprávněný BAN .
nemůže být podle mně un-ban.
VIP CTF-1
E-VIP CTF-4
STEAM BARINBOY
bboystorm

Steam - rest of bBoy
-
bboyIMfromCTF - Zkušený
Když nemáš screen tak to je na houby
.A pokud je to tak jak to tvrdíš tak by potom neměl být problém aby ses stal adminem
Ale musíš být vzorný žádné bany aspoň 2 mesíce 

-
xQuerke - Pokročilý
Dakujem ze ste sa tu vyjadrili ale chcel aby si sa tu vyjdarili HLSAs a Vedenie GS 

-
denersoN - Zkušený
Chybí tady výpis banu, nevíme kde jsi ho dostal, kdo ti ho dal, takže dokud tu nebudou potřební inforamce, nikdo ti opravdu nemůže pomoci.
-
Whoik - Vedení Gamesites.cz
http://www..../bans/ban_details.php?bid=63792
Nechcem kupovať nový STEAM ale keby sa to nejako dalo opraviť aby som bol admin tak by som urobil rpeto všetko !!
Nechcem kupovať nový STEAM ale keby sa to nejako dalo opraviť aby som bol admin tak by som urobil rpeto všetko !!

-
denersoN - Zkušený
Zdravím
Tohle je špatná sekce, tady se řeší problém s hrou. Jinak tohle všechno můžeš vysvětlit při podání žádosti nebo při pohovoru. Na víc zkus požádat o unban na daném portalu.
Lock.
Tohle je špatná sekce, tady se řeší problém s hrou. Jinak tohle všechno můžeš vysvětlit při podání žádosti nebo při pohovoru. Na víc zkus požádat o unban na daném portalu.
Lock.
-
Nadaap - Kazatelův učeň
• Stránka 1 z 1