• Stránka 2 z 2 • 1, 2
Re: Bloky
S Achiho nápadom súhlasím, fakt moc nieje s čoho stavať, no napadla ma taká vec.
Sound bloky. Viem, znie to nereálne a ako hlúposť, no v mojej hlave si to predstavujem takto:
Po 2 kusy z každého bloku by Simon umiestil na zem, rep. tak aby sa T na nich mohol dostať.
Ak by si stúpil na blok, vydal by zvuk ( napr. bubon, gong, struna na gitare..) a CT by hodnotili ktorý väzeň lepšie "zahral".
Viem že nejaký update na JB sa nechystá, no ak sa niekomu nápad páči tak som iba rád.
Sound bloky. Viem, znie to nereálne a ako hlúposť, no v mojej hlave si to predstavujem takto:
Po 2 kusy z každého bloku by Simon umiestil na zem, rep. tak aby sa T na nich mohol dostať.
Ak by si stúpil na blok, vydal by zvuk ( napr. bubon, gong, struna na gitare..) a CT by hodnotili ktorý väzeň lepšie "zahral".
Viem že nejaký update na JB sa nechystá, no ak sa niekomu nápad páči tak som iba rád.

Čosijak
-
Ervin - Amatér
Ervin píše:S Achiho nápadom súhlasím, fakt moc nieje s čoho stavať, no napadla ma taká vec.
Nestačia ti bubny na snow?

+bolo by to aspoň dobré na identifikovanie stupenia na blok

-
Hoover - Spamer
Ervin píše:S Achiho nápadom súhlasím, fakt moc nieje s čoho stavať, no napadla ma taká vec.
To si moc nedokážu představit, podle mě blbost.

-
Karmik66 - CS 1.6 Support kapitán
Pre T by to bolo celkom aj dobré ešte niečo pridať napr. ten Bhop blok to by bolo celkom peckové. Ale pre CT mi príde ako úplná kravina pridávať bloky.
Herný Nick: Neznamy
EX. MC HLSA, MC Support, CS:GO Support Kapitán, CS:GO Hl. Mapér, CS:GO JB Admin, CS 1.6 JB Admin,
RoSA Admin, GTA V - FiveM Admin
EX. MC HLSA, MC Support, CS:GO Support Kapitán, CS:GO Hl. Mapér, CS:GO JB Admin, CS 1.6 JB Admin,
RoSA Admin, GTA V - FiveM Admin
-
Lubou - Profesionál
Určite by som pridal tieto bloky:
limit classic blockov na 40
limit speed blockov na 5
limit jump/bunnyhop blockov(proste ten zajko na tom bloku
) 10
bhop blockov 30
no fall dmg blockov 5
+by som dal možnosť otáčanie blokov (horizontálne aj vertikálne/x,y,z)
alebo
+dal by som blocky také pozdĺhšie (dajme tomu ,že by ten najmenší blok bol 1X) ... tento pozdĺhší block čo som tu spomenul by mal asi 1x/5x/1x (X,Y,Z)
limit classic blockov na 40
limit speed blockov na 5
limit jump/bunnyhop blockov(proste ten zajko na tom bloku

bhop blockov 30
no fall dmg blockov 5
+by som dal možnosť otáčanie blokov (horizontálne aj vertikálne/x,y,z)
alebo
+dal by som blocky také pozdĺhšie (dajme tomu ,že by ten najmenší blok bol 1X) ... tento pozdĺhší block čo som tu spomenul by mal asi 1x/5x/1x (X,Y,Z)
Aby sme mohli ohodnotiť činnosti človeka, netreba sa naň pozerať pri veľkých udalostiach, ale pri každodennom živote.
-
RevoltecX7 - Pokročilý
• Stránka 2 z 2 • 1, 2