• Stránka 1 z 1
Co se to děje ?
Zdravím
Tak jako první by mě zajímalo,co vedení chce dosáhnout tím,že zrušili bany za grief.Toto rozhodnutí přišlo v době kdy resky ani nešly udělat,čímž se mnoho grieferů pěkně vyřádilo.Dále mnoho hráčů o svoje resky přišlo a na serveru skončili a šli hrát jinam a tím nemyslím servery GS!Tito hráči co odešli se teď jenom na chvíli vrací a nám co jsme zůstali jenom nadávaj a griefujou,protože resky které jdou opět udělat jsou k ničemu ,protože nefungují a stavby neochrání.Když si hráč něco koupí v marketu nic nefunguje,tak se ptám co tím chcete dosáhnout? Nevím jak na jiných serverech já hraji na creative 3.
S pozdravem Velten
Tak jako první by mě zajímalo,co vedení chce dosáhnout tím,že zrušili bany za grief.Toto rozhodnutí přišlo v době kdy resky ani nešly udělat,čímž se mnoho grieferů pěkně vyřádilo.Dále mnoho hráčů o svoje resky přišlo a na serveru skončili a šli hrát jinam a tím nemyslím servery GS!Tito hráči co odešli se teď jenom na chvíli vrací a nám co jsme zůstali jenom nadávaj a griefujou,protože resky které jdou opět udělat jsou k ničemu ,protože nefungují a stavby neochrání.Když si hráč něco koupí v marketu nic nefunguje,tak se ptám co tím chcete dosáhnout? Nevím jak na jiných serverech já hraji na creative 3.
S pozdravem Velten
-
MaxiKevin - Kolemjdoucí
Co se to děje ?
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Co se to děje ?
Souhlasím, zrušit bany za grief a 1x1, to bylo to nejhorší, co mohl někdo udělat. To už z Creative serverů rovnou můžete udělat PvP. Hlavně, že se potom divíte, když tu nikdo nehraje.
...podpis...
-
Sviboslav - Mistr
Are you fucking kidding me? Ľudia to nemyslite važne
Ten panko čo sa rozhodol zrušiť resky tak mu z prepačenim dobre jebe ... typujem že otom rozhodlo vedenie .. Všakže?
Tak pochopte že vam tam už duplom nikto nebude hrať
No čo ti jebe
Vam dam vtedy nikto nehral a ne teraz
DDD

PS:Registrace: 22.11.2011

-
Bohdan225 - Pokročilý
MaxiKevin píše:Zdravím
S pozdravem Velten
Konecne mam duvod hrat na GS muzu tam ruinovat co chci a bez postihu

-
MultiCrafer - Spamerův sluha
Ne nezajima
. Taky to dopadne jak to dopadne.

-
Bahamut - Amatér
Bahamut píše:Ne nezajima. Taky to dopadne jak to dopadne.
ps: Machalin?

PS:Registrace: 22.11.2011

-
Bohdan225 - Pokročilý
Naprosto souhlasím ! Rozgriefovali mi na pozemku pár bloků, pozabíjel 2 krávy, napíšu BéHačkovi na skype a on mi napíše, že se grief už netrestá, že to vymyslel Andurit ( Nejednalo se o nějaký velký grief, ale grief jako grief ). Největší kravina, která mohla kohokoli napadnout, teď si tam budou griefeři s radostí griefovat, aniž by za to dostali nějaký trest. Navrhuji z5 staré dobré resky + ban za grief.

-
Sk1ll3r7 - Spamer
Věc je ve stavu řešení. Lock.

"Tajemství úspěchu spočívá v tom, že se nikdy nevzdáváte."
-
GSMarty - Amatér
• Stránka 1 z 1