• Stránka 1 z 2 • 1, 2
Proč Cheater
Dobrý den,
Dneska bych chtěl udělat debatu proč cheatovat/hackovat. Kdysi jsem také cheatoval asi 1 rok a pak mi došlo že rači mít skore 0 na 20smrti než cheatovat. Takže pro všechny cheatry bez chetu tu hru lépe zažijete naučite se ji časem ale s cheatem dosahnete akorat banu. Myslete I na ostátní kterým kazíte hru. NAPIŠTE MI DOLŮ JAKÝ JE VÁŠ názor na cheating.
Dneska bych chtěl udělat debatu proč cheatovat/hackovat. Kdysi jsem také cheatoval asi 1 rok a pak mi došlo že rači mít skore 0 na 20smrti než cheatovat. Takže pro všechny cheatry bez chetu tu hru lépe zažijete naučite se ji časem ale s cheatem dosahnete akorat banu. Myslete I na ostátní kterým kazíte hru. NAPIŠTE MI DOLŮ JAKÝ JE VÁŠ názor na cheating.
-
shofex - Amatér
Proč Cheater
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Proč Cheater
Velice,stebou souhlasím
Si správný v životě necheatovat 1 rada do života.A si silný jak lev když si toho necha 
OndrejkoOo

OndrejkoOo
-
OndrejkoOo - Pokročilý
Děkuji ti jde jsem rád že jsou na GameSitea lidi kteří za něco stojí.
-
shofex - Amatér
Též souhlasím, nemá to cenu.
-
PaklTheOne - Kolemjdoucí
shofex píše:Dobrý den,
Tak jasná vec že si lepšie zahráš bez cheatov ako z cheatmi .

-
xXR4tch3tXx - Spamer
Nesnášim cheatery. Akorát to vždy kazí chuť ke hraní. Kolikrát když tu potkám cheatera, byl bych radši abych měl taky hack- Prostě bych mu taky rád ukázal, že to s hackama umim.
Vždycky když mě někdo obvinil z hacků, tak jsem ho buď ignoroval, nebo jsem mu napsal, že kdybych měl cheaty, tak nemám skóre 22:17, ale 34:5 třeba :]
Vždycky když mě někdo obvinil z hacků, tak jsem ho buď ignoroval, nebo jsem mu napsal, že kdybych měl cheaty, tak nemám skóre 22:17, ale 34:5 třeba :]
ETL <3
-
VHrosek - Pokročilý
Cheatovanie je hlúposť.
Strašne ľahko dostaneš ban.
Robíš dobrú vec že necheatuješ.
Strašne ľahko dostaneš ban.
Robíš dobrú vec že necheatuješ.
-
Bullino - Amatér
Za 1. dobře ty, že jsi přestal cheatovat a za 2. Cheatovat je blbost nic se nenaučíš a praktycky se to hraje samo a ty si jen u PC.
-
PikaChU15 - Amatér
Každému normálnemu to raz príde ... že nemá cheatovať.
-
maxO11 - Pokročilý
Nechápu jak si někdo užije hru, jen když jednou zmáčkne tlačítko na myši a najednou má 8 killů.
Když si vycvičíš skill, baví tě to líp
Když si vycvičíš skill, baví tě to líp

Starej profil, nepiš mi
New → Dies
New → Dies
-
Diesko - Profesionál
Takhle nikdy jsem cheatovat nezkoušel ani jsem o to neprojevil zájem. Chci se například ve hře CS zdokonalit hraji to pro zábavu když mám volný čas nebo se nudím a nemám zrovna co na práci. Dále se také musí myslet i na ostatní, protože když se hraje bez cheatu tak se hraje nejlíp a potom ta atmosféra je nejlepší ze všech a navíc potom neodcházejí lidi ze serverů
. Celkem mě ale uráží to, že mi " malý děti " nadávají a ponižují mě tím, že mám hacky a cheaty AimBot WallHack a nevím co. Cs 1.6 hraji celkem dlouho a jsem na vyšší úrovni než ti malí nerváčci a dát HeadShot není pro mě až takový problém. Samozřejmě cheaty jsem nikdy nezkoušel a ani nehodlám zkoušet je to věc, která je úplně ale fakt, že úplně k ničemu slouží to jenom pro ty, kteří nemají trpělivost a musí být vždy na prvním místě.

-
SpaweNick - Zkušený
Samozrejme že lepšia hra je bez cheatov.
Ale väčšinu kto cheatuje sú malé deti ktoré si chcú niečo iné dokázať
Ale väčšinu kto cheatuje sú malé deti ktoré si chcú niečo iné dokázať

-
ChroBaciK23 - Pokročilý
Nuž aj taký sme
. Cheatovať sa určite neoplatí a neviem ako to môže niekoho baviť.. Keď necheatuješ , tak máš s tej hry aj viac adrenalinu a zábavy
Ak sa dá mať pri Csku nejaký adrenalin.. Ale niektoré tie JumpScary sú fakt o hubu
( :3 JB )

Ahoj. Nekukaj tu príspevky ale makaj na JB 
GOD BLESS ME !

GOD BLESS ME !
-
Aaru - Amatér
• Stránka 1 z 2 • 1, 2