• Stránka 1 z 1
Mena hráčov
Čauko, už dávnejšie som to tu písal asi pred rokom, že niekedy keď ukážete kurzorom na hráča nevidno jeho meno a tak neviem rozoznať kto porušoval pravidlá, a preto sa chcem opýtať či by ste to upravili tak aby bolo vidieť vždy meno, napríklad ako na zombie ukazovať meno v strede... Porozmýšľajte nad tým prosím.
+Na každej mape, sa furt bugujú zbrane, nejde ich zobrať, a niektorí hráči potom nadávajú do chatu.
+Na každej mape, sa furt bugujú zbrane, nejde ich zobrať, a niektorí hráči potom nadávajú do chatu.
-
Houstone - Pokročilý
Mena hráčov
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Mena hráčov
To je pravda zahlídnout hráčovo jméno který porušuje pravidla je někdy obtížné. Často se mi stává to, že když na něj namířím abych zjistil jeho jméno tak se mi to jméno často neobjeví, takže se mi ztratí v davu. Chtělo by to také nějaké zvýraznění aby to na monitoru bylo vidět.
-
SpaweNick - Zkušený
Zdravím, jméno je vidět mám dojem jen u spoluhráčů, ale je pravda že ta světle modrá není moc vidět 
Zbraně? U Shotguny (brokovnice) je 100% šance že ji dostaneš, u AWP,Deaglu atd.. je ta šance menší

Zbraně? U Shotguny (brokovnice) je 100% šance že ji dostaneš, u AWP,Deaglu atd.. je ta šance menší

-
Rainox - Spamer
Možná by pomohlo si v options nastavit "center player names"
-
FragONE - Sponzor
• Stránka 1 z 1