• Stránka 1 z 2 • 1, 2
problém s myší
Čaute,potřebuji rady.
1) Jak bylo třeba stáhnout steam fix,tak jsem i udělal - myška ve hře je taková pomalá/líná - i když se dá poměrně velká sensitivita,tak než se s tou zbraní otočíte atd...není to nic příjemného. Po vložení steam fixu do složky bylo vše s myškou v pohodě,jenomže poté si chci změnit config,nahradím jej jiným staženým souborem a zase ta myška je taková,jako byla před tím fixem - tzn.nedá se s tím hrát...Nevíte,jak na to ?
2) Jelikož mám hru na steamu pokaženou,hraji na ns - GSklient,který vytvořil Dwandy. Zkoušel jsem tyto soubory vložit do steam složky a zapnout hru,nešlo to.Bylo mi řečeno,že to nepůjde,ale já bych se chtěl zeptat,jestli by to nešlo udělat tak,abych mohl mít identické nastavení na steamu,které mám momentálně na ns.
Díky za každé odpovědi.
1) Jak bylo třeba stáhnout steam fix,tak jsem i udělal - myška ve hře je taková pomalá/líná - i když se dá poměrně velká sensitivita,tak než se s tou zbraní otočíte atd...není to nic příjemného. Po vložení steam fixu do složky bylo vše s myškou v pohodě,jenomže poté si chci změnit config,nahradím jej jiným staženým souborem a zase ta myška je taková,jako byla před tím fixem - tzn.nedá se s tím hrát...Nevíte,jak na to ?
2) Jelikož mám hru na steamu pokaženou,hraji na ns - GSklient,který vytvořil Dwandy. Zkoušel jsem tyto soubory vložit do steam složky a zapnout hru,nešlo to.Bylo mi řečeno,že to nepůjde,ale já bych se chtěl zeptat,jestli by to nešlo udělat tak,abych mohl mít identické nastavení na steamu,které mám momentálně na ns.
Díky za každé odpovědi.
Již pouze spamerův sluha....

-
inner - Zkušený
problém s myší
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: problém s myší
Moc som ti nerozumel z toho čo si napísal.Chceš si zvýšiť sensitivitu myšky? Skús napísať do konzoly : sensitivity 6
Aby sme mohli ohodnotiť činnosti človeka, netreba sa naň pozerať pri veľkých udalostiach, ale pri každodennom živote.
-
RevoltecX7 - Pokročilý
nechci si zvýšit senzitivitu,ale nechci,aby ta myška tak reagovala...např.udělat s tím alespoň minimální bunny hop je nemožné...

-
inner - Zkušený
Reagovala na čo?
Tak skús si znížiť sensitivitu. Alebo ak ti to nejde plynule ,že cítiš nepohodlné otáčanie sa s myškou. Tak to je fps alebo ping problém.
Tak skús si znížiť sensitivitu. Alebo ak ti to nejde plynule ,že cítiš nepohodlné otáčanie sa s myškou. Tak to je fps alebo ping problém.
Aby sme mohli ohodnotiť činnosti človeka, netreba sa naň pozerať pri veľkých udalostiach, ale pri každodennom živote.
-
RevoltecX7 - Pokročilý
Jak jsem to pochopil tak máš pomale otačení myši..Jestli je to tak tak bych ti zkusil pomoct PM nebo si mě najdi na TeamSpeaku nick:BadBoy.. jsem tam teď od rána 9H do večera. 

-
Shisui - Pokročilý
Hi,
co kdyby jsi sem dal link kde tu myš najdeme a mrkneme na to ?
Nemáš na ní náhodou tlačítko na změnu DPI ?
, že by jsi ho nechtěně zmáčkl ?

VIP CTF-1
E-VIP CTF-4
STEAM BARINBOY
bboystorm
co kdyby jsi sem dal link kde tu myš najdeme a mrkneme na to ?
Nemáš na ní náhodou tlačítko na změnu DPI ?
, že by jsi ho nechtěně zmáčkl ?
VIP CTF-1
E-VIP CTF-4
STEAM BARINBOY
bboystorm

Steam - rest of bBoy
-
bboyIMfromCTF - Zkušený
Skus v nastaveni cska, das nastaveni/options das mys a nastavis si citlivost mysi
-
seatin456 - Zkušený
Zdravím,
Zkus m_rawinput 1
Zkus m_rawinput 1

-
Nadaap - Kazatelův učeň
S tlačítkem na myši to určitě nesouvisí
Zkusím Nadaaapův příkaz a uvidím,zatím vám všem děkuji !

Zkusím Nadaaapův příkaz a uvidím,zatím vám všem děkuji !

-
inner - Zkušený
Čauko,
keby nepomohlo tak skús niečo z tejto témy -> viewtopic.php?f=8&t=46756
keby nepomohlo tak skús niečo z tejto témy -> viewtopic.php?f=8&t=46756
-
WARNING - Mistr
1.V tom fixu bude problém prejdi si nastavení v tom či tam nenajdeš niečo s myšov
2.Aktúalne si možeš aktualizovať steam už to je v pohode mne to ide normal očujem aj NS a S
2.Aktúalne si možeš aktualizovať steam už to je v pohode mne to ide normal očujem aj NS a S
[Akademík] Od 13.1.2015!
[Akdamík Pokročilí] Od 12.2.2015!
All JailBreak
[Akdamík Pokročilí] Od 12.2.2015!
All JailBreak
-
BeStArDI - Pokročilý
ahoj inner, toto by ti malo pomoct -noforcemaccel -noforcemspd -noforcemparms -nomousegrab -nofbo -nomsaa -stretchaspect celkova plynulost hry, keby neslo skontroluj fps pri 60 fps je ta mys tiez leniva
, tamto vloz do moznosti spusteni v steame, vlastnosti cska to najdes 

-
CSTitan - Zkušený
Já měl uplně stejný problém ve Hře FarCry 3 tam pomohlo snížit grafiku a v CSku nic takoveho nevím
-
safast354 - Kolemjdoucí
Vlož příkaz gl_vsync 0 do konzole a půjde na 100%. Pokud jsem správně pochopila, že tě myš "neposlouchá", reaguje opožděně či je nepřesná tak to bude fungovat. 

„Nič neni také vážne, aby sa na tom nedalo zasmiať.“
-
Retia - Kazatelův učeň
• Stránka 1 z 2 • 1, 2