Zde můžete najít rady a návody k CSku.

Problem s plynulosti hry a strelby

Příspěvekod Harakiri » 01 kvě 2014, 17:29

Zdravim

Potrebuji radu jak to udelat,aby to u mne nevypadalo kdyz hraji jak no recoil.To mi totiz uz psalo vic spoluhracu.Ja to Vidim na monitoru uplne normale. Problem je ,ze mi to strasne prerusuje u fulloutu strelbu.Zajimave je,ze to prerusi zvuk a plynulost strelby ( seka se to),ale normalne dale ubyva munice bez zvuku. ??? Nevim jak to mam v configu nastavit, Normalne jsem mel cl_updaterate 101 , cl_cmdrate 101, cl_cmd backup 2.rate 20000.Po tom novem steam updatu mi ale ping lital nad 150 a lagovalo to jak prase.Musel jsem to stahnout dolu na cl_updaterate 11 , cl_cmdbackup 11 atd. No proste nenormalni.Zkousel jsem i jine nastaveni ,ale tohle je nejlepsi :D Dostal jsem za to uz 2 bany ,ale na demu to vzdy vypada uplne normalne,tak nevim co s tim a jak to nastavit.Mozna nekdo z vas ma ten samy problem a vyresil ho.Ja se uz vice krat ptal i zkusenych adminu a oni rikali,ze s tim nic nenadelam.Nadeje umira posledni a proto zadam o radu.
P.S. csko jsem i znovu nainstaloval abych mel orginal config a nic se nezmenilo. Nevim proc to u mne vypada tak divne.

Za dobrou radu predem dik
Harakiri
Harakiri
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Problem s plynulosti hry a strelby

od Rumcajz » 01 kvě 2014, 17:29

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Problem s plynulosti hry a strelby

Příspěvekod Nadaap » 01 kvě 2014, 21:23

Na čem hraješ? openGL? Software? D3D?
Nadaap
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Příspěvekod bboyIMfromCTF » 02 kvě 2014, 16:21 VIP

hi,
muzes napsat PC strucne jaky mas? Pripojeni ? Wifi Lan?
At muzeme jedno nebo to druhe vyloucit ok ?

bboystorm
Obrázek

Steam - rest of bBoy
bboyIMfromCTF
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Harakiri » 02 kvě 2014, 19:27

Tak hraji openGL .
PC: (nemecko)
Microsoft Windows 7 Home Premium
Windows\system32
Prozessor AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 4400+, 2300 MHz, 2 Kerne, 2 logische Prozessoren
Grafika : NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430
Systemmodell GeForce6100PM-M2
Systemtyp X86-basiert

Internet kabel- fritzbox 6360 , max 100 Mbits/s (download) 6 Mbits Upload (Speedtest kolem 80 Mbits/s).

No ja uvazoval,ze to je mozna grafikou,protoze muj comp neni uz nejmladsi,ale zjistil jsem,ze na jinych zahranicnich serverech to jde lepe i kdyz psali,ze mne taky nejak divne vidi,tak uz nevim co s tim.Jo a jeste jsem zapomnel napsat,ze hraji z Nemecka. Davam ale stejne nejvetsi vinu tomu novemu steam updatu,protoze pred nim jsem to mel normalni,jen mito lagovalo jak mnoha jinym hracum a mel jsem vyssi ping.Urcite znate Plasana,ten se mi taky snazil poradit a taky nevi dal.
Tak budu cekat na dalsi perma ban za no recoil. (realny pohled ve hre vypada jak no recoil ale demo uplne normalni)
Jinak vam kluci dekuju za ochozu a radu.
Zdravi Harakiri

P.S. (zkuste se nekdy jestli mne uvidite ve hre pripojit a kouknout co mi to dela)
Harakiri
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod CSTitan » 03 kvě 2014, 19:07

Dolezite je hrat na OPENGL a skus toto: Zájdeme do Library/pravým tlačítkom myši na Counter Strike 1.6/Properties/General/Set Launch Options
(cz:Knihovňa/pravým tlačítkom myši na Counter Strike 1.6/Vlastnosti/Obecné/Nastaviť možnosti spustenia)
vybehne nám okienko a do neho napíšeme:
-noforcemaccel -noforcemspd -noforcemparms -nomousegrab -nofbo -nomsaa -stretchaspect
CSTitan
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Harakiri » 04 kvě 2014, 20:22

Zdravim,diky za snahu a dobre rady,Ja to hledal ,ale nenasel protoze jsem zjistil ze to je pro MAC a ne pro windows 7.Ale dneska jsem hral na dust2 server2 a zazrakem mi to jelo vse uplne normalne. Jen kdyz jsem stal ve smouku a strilel tak to bylo stejne jako v tom co jsem vam uz psal (ale to je normalni).Kluci diky jeste jednou za rady.
Zdravim Harakiri
Harakiri
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Kontrafakt » 05 kvě 2014, 11:02

Zníž si kvalitu smoke-u v nastaveniach.
Kontrafakt
Amatér
Amatér

Příspěvekod Nadaap » 05 kvě 2014, 12:20